- 24 Temmuz 2022
- 835
- 1.213
- 28
- 33
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #9.801
Amin canım inşallah çok sağolHadi geçmiş olsun canım güzel güzel kaliteli olurlar inşallahbenim yirmi küsur toplanmıştı oğlumda çok fena kusma.ates olmuştu karnım sismisti 2 gün hastanede yattım bakalim bunda nasıl olacak korkuyorum açıkçası. Benim tazemi dondurma transfermi yumurta toplandiktan sonra sonra katar verilecek. Çabucak topararsın inşallah canim
Bende geçen pazartesi transfer oldum 3.gun embriyosu cesaret edemiyorum henüz yapmaya ama senin silik çizgi var gibi ya insAllahGeçen pazartesi transfer oldum umut var mı sizce
Hayırlı olsun evet bence umut var zaten birinde çıkmış birinde çıkmamış sankiGeçen pazartesi transfer oldum umut var mı sizce
5.gun embriyosu mu çünkü benim doktorum ayın 10 unda baktır dedi yani 5 gün daha varİnşallah test günüm Çarşamba
Evet 5. Gün5.gun embriyosu mu çünkü benim doktorum ayın 10 unda baktır dedi yani 5 gün daha var
Himm hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz.Belirtilerin var mı nelerdi canımEvet 5. Gün
Belim kasıklarım ağrıyo ama ara araHimm hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz.Belirtilerin var mı nelerdi canım
Benim de öyle yaa özellikle sağ kasığım ve bacağım agiriyor bende normalde de hiç regl ağrısı olmazdı o yüzden çok bilemiyorum.Ama kasığım ve bacağım bazen baya şiddetli de agiriyorBelim kasıklarım ağrıyo ama ara ara
Ha bide regl ağrısından daha hafif ağrılarım da oluyo sizin nasıl geçiyor
Yapma zatenBende geçen pazartesi transfer oldum 3.gun embriyosu cesaret edemiyorum henüz yapmaya ama senin silik çizgi var gibi ya insAllah
Ay demi bence de çünkü benim vücudum stresten hemen etkileniyor en ufak birşeye uzulumce bile regl olan biriyim o yüzden beklicem gününe kadarYapma zaten
Çünkü bende 8. ve 9. günlerde yapmıştım negatif çıkmıştı.
Gözün aydın canimCanım benim kan tahlillerim takip edilmişti biliyorsundur.
Bu sabah da kan verdim artış iyi olmuş.
Haftaya kese görmeye çağırdılar.
İnşallah her şey iyi olur.
KESİNLİKLE BEKLE :) HİÇ GEREKSİZ STRESE GİRME :)Ay demi bence de çünkü benim vücudum stresten hemen etkileniyor en ufak birşeye uzulumce bile regl olan biriyim o yüzden beklicem gününe kadar
Aynen :) sayarken transferim ilk gününü sayıyor muyuz saymıyor muyuz :)KESİNLİKLE BEKLE :) HİÇ GEREKSİZ STRESE GİRME :)
SAYMIYORUZ CANIMAynen :) sayarken transferim ilk gününü sayıyor muyuz saymıyor muyuz :)
Tamam canım teşekkür ederim o zaman benim daha 7SAYMIYORUZ CANIM
BENİMDE 12 :)Tamam canım teşekkür ederim o zaman benim daha 7
Ana olacan anaaa daha ne olsunKızlar bu sabah yine kan verdim. Cumartesi 309 çıkmıştı. Bugün 501 çıktı. %62 artış olmuş. Ne olacak böyle bilemiyorum.
Sen yaptın mı test yoksa bekliyor musunBENİMDE 12 :)
Şimdi gördüm de o kadar bekleyenilir misin kız helal olsunBEN 15.GÜN VERCEM 8 EYLÜL DE GEL DEDİLER BANA ANCAK 13 GÜN GEÇTİKTEN SONRA NET GEBELİK İÇİN KONUŞABİLİRİZ DEDİLER
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?