- 14 Mart 2022
- 2.550
- 7.119
- 108
- 43
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #9.821
Amin inşallahAna olacan anaaa daha ne olsunnazar değmesin maşallah canım benim
8.GÜN İDRAR YAPTIM NEGATİF ÇIKTI BİR UMUT PERŞEMBE KANI BEKLİYORUM ARTIK :)Sen yaptın mı test yoksa bekliyor musun
Amin canım stres yapma inşallah olacak hayırlısıyla kese de göreceksin kalp atışı da kucağına da alacaksın biraz nazlı işte seninkiAmin inşallah
Bakalım haftaya kese görünecek mi her şey normal mi.
Allah yüzümüze baksın valla yaaa çeken bilir bu sıkıntıları.
Kesinlikle yaşamayan bir insan asla anlayamazAmin inşallah
Bakalım haftaya kese görünecek mi her şey normal mi.
Allah yüzümüze baksın valla yaaa çeken bilir bu sıkıntıları.
Yaa insAllah pozitif çıkacak bakalım8.GÜN İDRAR YAPTIM NEGATİF ÇIKTI BİR UMUT PERŞEMBE KANI BEKLİYORUM ARTIK :)
Bence var cnmGeçen pazartesi transfer oldum umut var mı sizce
Ohss oldugumu dusunmuyorum da canim karnim cok fena şişmişti ne biliyim aklima baska bişey gelmiyo balla bide sebepsiz dedikleri için ne biliyim herseye yoruyorum sebebini.. nasio kısmet tabi bu işler insallah rabbim cok aratmaz hepimize nasip eder bu mutluluğu canımBence ondan değildir cnm ben de ohss olmuştum ama üçüz tutmuştu . Nasip olunca oluyor ama taze transferle hemen hamilelik olunca çok daha kötüye gidiyor ohss durumu . Her şerde vardır hayır inş bu kez olumlu sonuçlar alalım geçmişte kalsın tüm kötü anılar
AMİN CANIM AMİNNNN AH İNŞALLAH O HABERİ ALIRIM HEPİMİZE NASİP OLSUN O HABERLERİ DUYMAK HAVALARDA UÇMAK MUTLULUKTANYaa insAllah pozitif çıkacak bakalım
Amin canım Rabbim hepimize sağlıkla kucaklayacağımız bebekler nasip etsinOhss oldugumu dusunmuyorum da canim karnim cok fena şişmişti ne biliyim aklima baska bişey gelmiyo balla bide sebepsiz dedikleri için ne biliyim herseye yoruyorum sebebini.. nasio kısmet tabi bu işler insallah rabbim cok aratmaz hepimize nasip eder bu mutluluğu canımsenin üçüzler yaşamadi mi canım noldu?
Sıkı sıkı tutunsun inşallah canımKızlar tranfer oldum 17 Eylül test tarihi
İnşallah çok donuklastim anlamadım bir tuhafSıkı sıkı tutunsun inşallah canım
Üzüldüm canım insallah bi daha yaşamazsın canım o acilari ne güzel en azindan tutunmuslar insan oyle dahafa umutlanir benimki direk negatif olduğu için ne biliyim pek umutlanamiyorum artıkAmin canım Rabbim hepimize sağlıkla kucaklayacağımız bebekler nasip etsin20 haftalıkken rahim ağzı yetmezliği sebebi ile erken doğumla kaybettim malesef cnm
Sımsıkı tutunsun annesine.Kızlar tranfer oldum 17 Eylül test tarihi
İnşallah bu seferki denemede olur bazen olmuyormuş 2-3denemede oluyormuş bende bir kaç ay bekleyip sonra baştan başlaycam tedaviyeCanım üzüldüm ilk denememde benimde yoktu yine 5.gun emriyosuydu ama tuttu benim boş gebelik oldu ondada 3 emriyo transfer etmişlerdi boş gebelik oldu bu denememde kaliteli emriyolarim vardı yine ,5.gin emriyosuydu ama bu seferde neden bilmiyorum hiç tutmadı ama 1 Taner transfer ettiler 4 emriyom daha var dondurdum Kasım ayında tekrar transfer olucam
Duygusal boşluk oluyor insandaİnşallah çok donuklastim anlamadım bir tuhaf
Kimdi canımBir arkadaş kan verdi sabah ne oldu acaba ya inşallah güzel haberi yaşamaktan girememiştir
Tmm hatırladım sağlık ocağında vermişti.Bir arkadaş kan verdi sabah ne oldu acaba ya inşallah güzel haberi yaşamaktan girememiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?