2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Ohss oldugumu dusunmuyorum da canim karnim cok fena şişmişti ne biliyim aklima baska bişey gelmiyo balla bide sebepsiz dedikleri için ne biliyim herseye yoruyorum sebebini.. nasio kısmet tabi bu işler insallah rabbim cok aratmaz hepimize nasip eder bu mutluluğu canım senin üçüzler yaşamadi mi canım noldu?

Amin canım Rabbim hepimize sağlıkla kucaklayacağımız bebekler nasip etsin 20 haftalıkken rahim ağzı yetmezliği sebebi ile erken doğumla kaybettim malesef cnm

Amin canım Rabbim hepimize sağlıkla kucaklayacağımız bebekler nasip etsin 20 haftalıkken rahim ağzı yetmezliği sebebi ile erken doğumla kaybettim malesef cnm
Üzüldüm canım insallah bi daha yaşamazsın canım o acilari ne güzel en azindan tutunmuslar insan oyle dahafa umutlanir benimki direk negatif olduğu için ne biliyim pek umutlanamiyorum artık

İnşallah bu seferki denemede olur bazen olmuyormuş 2-3denemede oluyormuş bende bir kaç ay bekleyip sonra baştan başlaycam tedaviye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…