2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Kızlar selam , ben normalde 8.günden önce test yapmam diyordum ama bugunden itibaren erken gebelik testlerine baslamaya karar verdim. Transfer gununu saymazsak bugun 4.gunum ve erken gebelik sonucum böyle. Haydi bir aydinlatın bakalim beni yarin tekrar test yapcam sabah

Eklentiler

• IMG_20220905_192209.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 60
Bu erken gebelik testi değil mi
Ayyy inşallah doğrudur.

Ben bir siliklik görüyorum maşallah

Var gözüküyor canım bundan sonra hergün yapıp koyulaşmasını izlemek belli bir koyulaşmadan sonra daha fazla koyulaşmaz panik yapma

Üzüldüm canım insallah bi daha yaşamazsın canım o acilari ne güzel en azindan tutunmuslar insan oyle dahafa umutlanir benimki direk negatif olduğu için ne biliyim pek umutlanamiyorum artık
Tutmuş düşmüş ya da tutmamış boşver cnm kötü anıları geride bırakalım rabbim inş pozitifi görüp sağlıkla kucaklamayı nasip etsin . Ve sadece dua etmek yetmez buna inanalım olumsuz düşünmeyelim ki olumsuzu çekmeyelim cnm

İnşallah bu seferki denemede olur bazen olmuyormuş 2-3denemede oluyormuş bende bir kaç ay bekleyip sonra baştan başlaycam tedaviye
İnşallah vala doktor bı kaç biseyler söyledi o biraz moralimi bozdu yarın gogus hastalıklarına gidicem belli olur insalalh bişey çıkmaz .Bu ikinci denememdi ikiside olmadı Allah bilir inslalah 3 de dileğimiz kabul olur allah nasip eder Bana da Kasım da dedi bakalım

Hanımlar merhabalar, Trombofili paneli diye bir test duydunuz mu? Özeldeki doktorum 2 bine yakın ücreti var burda yaptırırsan dedi. Devlete gittik burda yapılmıyor diyip kafasına göre pıhtılaşma kanı baktı. İnş birbirinin yerine geçiyordur ama Trombofili paneli denilen test araştırdığım kadarıyla her şehirde yapılmıyormuş. Doktor tarafından talep edilirse dış labaratuara gönderiliyormuş. Kan sulandırıcı bırakma zamanını planlamak için bunu istedi. Bilgisi,fikri olan var mı?

18 AGUSTOS BENIM :)
COK HEYECANLI YA NASIL GECICEK GUNLEER
AGRIN VARMI
BENIM BACAK KALCA VE KASIK AGRIM VAR VEDE GÖĞÜS
Benim hiç belirtim olmadı canım bu yüzden çok üzülmüştüm. Öğreneli 1 hafta oldu hala belirtim yok canım. Sağlıkla ilerlesin İnş. Bireyden bireye belirtiler değişiyormuş. Senin kaçıncı gün embriyosu idi? En son kan testini ne zaman yaptın? Ben artık yapmayayım diyorum Dr a gidene kadar

Vala canım nende hiç duymadım ilk defa duydum senden bana da rahim ici tüberküloz dedi bende araştırdım rahim içi yapışıklık oalrak çıkıyor göğüs hastalıkları yönlendirdi

Amin canım inşallah Ne zaman bana nasip olur bilmiyorum ama rabbim en kısa zamanda nasip etsin anne olmayı o heyecani mutluluğu bend tatmak istiyorum
İnş sonraki transferinde pozitif olur bebeklerini kucağına alırsın. Umudunu yitirme toparla kendini vücudunu ve pes etmek yok devam etmeli İnanıyorum iyi sonuçlar elde edeceksin canım

Benimde hiç bir belirtim yoktu bel ve karın şişmesi dışında ne kanamam nede lekelenmem vardı 5.gun emriyosuydu ama tutmadı malesef inslalah senin öyle olmazYapma bencede bende günümde yaptım çünkü

İnş sonraki transferinde pozitif olur bebeklerini kucağına alırsın. Umudunu yitirme toparla kendini vücudunu ve pes etmek yok devam etmeli İnanıyorum iyi sonuçlar elde edeceksin canım
Amin canım inşallah Pes etmiyorum sabrediyorum ama elimde değil çok üzüldüm çok böyle tahmin etmemiştim ama rabbim ne eylerse güzel eyler dua etmekten başka yapicak biseyim yok 3 nasıl kaldırırım bilmiyorum inslalah yaşatmaz rabbim bidaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…