- 30 Mayıs 2022
- 108
- 190
- 33
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #9.861
Normal gebelik testi yarın sabah erken gebelik testimide deneyeceğim çarşambada test günüm benim fazla umudum kalmadı ama olsaydı daha net çıkardı ya benceMerhabalar, hayırlı olsun pozitif görünüyor; benim de 3.gün transferi sizden 2 gün önce cuma oldu normal kaset testte hayalet 2.çizgi var sizin bu testiniz erken gebelik testi mi acaba?
Bende gördüm canım inşallah sağlıkla ilerlerBen de gordum hatta ilk 1 dakika cikmadi sonradan belirdi
Haklısın canım her denemeye beyaz bi sayfa acmak lazim sonucta kac defa deneyen insanlar var onların canı yokmu değil miTutmuş düşmüş ya da tutmamış boşver cnm kötü anıları geride bırakalım rabbim inş pozitifi görüp sağlıkla kucaklamayı nasip etsin . Ve sadece dua etmek yetmez buna inanalım olumsuz düşünmeyelim ki olumsuzu çekmeyelim cnm
Araştırma hastanelerinin genetik bölümünde yapılıyor.Hanımlar merhabalar, Trombofili paneli diye bir test duydunuz mu? Özeldeki doktorum 2 bine yakın ücreti var burda yaptırırsan dedi. Devlete gittik burda yapılmıyor diyip kafasına göre pıhtılaşma kanı baktı. İnş birbirinin yerine geçiyordur ama Trombofili paneli denilen test araştırdığım kadarıyla her şehirde yapılmıyormuş. Doktor tarafından talep edilirse dış labaratuara gönderiliyormuş. Kan sulandırıcı bırakma zamanını planlamak için bunu istedi. Bilgisi,fikri olan var mı?
En son cuma günü yaptım.Benim hiç belirtim olmadı canım bu yüzden çok üzülmüştüm. Öğreneli 1 hafta oldu hala belirtim yok canım. Sağlıkla ilerlesin İnş. Bireyden bireye belirtiler değişiyormuş. Senin kaçıncı gün embriyosu idi? En son kan testini ne zaman yaptın? Ben artık yapmayayım diyorum Dr a gidene kadar
Çoook sevindimm maşallahCanım benim kan tahlillerim takip edilmişti biliyorsundur.
Bu sabah da kan verdim artış iyi olmuş.
Haftaya kese görmeye çağırdılar.
İnşallah her şey iyi olur.
Bence hiç umutsuz olmayın çok silik değil ikinci çizgi ve normal test olmasına rağmen benim bu kadar bile görünmüyor belki birazdan acile gidip baktırırım benim de sabrım kalmadı artık beklemekten bunaldım bir de test günümüz taa 9 Eylül’deHayır
Normal gebelik testi yarın sabah erken gebelik testimide deneyeceğim çarşambada test günüm benim fazla umudum kalmadı ama olsaydı daha net çıkardı ya bence
Amin canım amin tabi kiHaklısın canım her denemeye beyaz bi sayfa acmak lazim sonucta kac defa deneyen insanlar var onların canı yokmu değil miRabbim hemencecik hepimize nasip etsin diyelim..amin
Bence 10. Gununu bekle canım daha garanti olur en azından 3.gun embriyosu gec çıkabiliyor çünküKızlar erken gebelik testi kaç günü çıkarır ki benim ki 3 gün embriyosu yarın 8 gün olacak yapsam mıaz önce diyordum hayatta yapmam erkenden
Ben 12. Günden sonra ilaçları bıraktım ümidimde kalmadı zaten adetimde geldi2.00 çıktıBugün bidaha test verdim belki yükselir diye ama pek umutlu degilim yani
İlk transferim kimyasalla sonuçlanınca benim doktorum da istemişti. Dediğiniz gibi her yerde yapılmıyor. Ben tedavi gördüğüm merkezde kan vermiştim, onlar başka bir laboratuvara yollamışlardı kanı. Sonucun gelmesi 2 haftayı buldu ve hakikaten de pıhtılaşma bozukluğu olduğu ortaya çıktı. Genetik bir test olduğu için ona göre bir laboratuvara gitmesi gerekiyor. 5-6 farklı gen ve proteine bakılıyor yanlış hatırlamıyorsam. Trombofili Paneli dışında birkaç tahlil daha istemişti doktorum, hepsi birlikte de 6 bin falan tutmuştu. O yüzden sırf bu testin fiyatı hakkında bir şey diyemiyorum.Hanımlar merhabalar, Trombofili paneli diye bir test duydunuz mu? Özeldeki doktorum 2 bine yakın ücreti var burda yaptırırsan dedi. Devlete gittik burda yapılmıyor diyip kafasına göre pıhtılaşma kanı baktı. İnş birbirinin yerine geçiyordur ama Trombofili paneli denilen test araştırdığım kadarıyla her şehirde yapılmıyormuş. Doktor tarafından talep edilirse dış labaratuara gönderiliyormuş. Kan sulandırıcı bırakma zamanını planlamak için bunu istedi. Bilgisi,fikri olan var mı?
Evet hatta direk 12 yi bekleyeyimBence 10. Gununu bekle canım daha garanti olur en azından 3.gun embriyosu gec çıkabiliyor çünkü
Ya idrar çok yanıltıyor ins yarın kanda pozitif göreceksinHayır
Normal gebelik testi yarın sabah erken gebelik testimide deneyeceğim çarşambada test günüm benim fazla umudum kalmadı ama olsaydı daha net çıkardı ya bence
Verdiğin detaylı bilgi için sağol cnm. Şuan sadece oksaparı bıraktırmak için bu testi istedi doktor. Nekadar gerekli bu durumda bilemedim. Yarın tekrar konuşucamİlk transferim kimyasalla sonuçlanınca benim doktorum da istemişti. Dediğiniz gibi her yerde yapılmıyor. Ben tedavi gördüğüm merkezde kan vermiştim, onlar başka bir laboratuvara yollamışlardı kanı. Sonucun gelmesi 2 haftayı buldu ve hakikaten de pıhtılaşma bozukluğu olduğu ortaya çıktı. Genetik bir test olduğu için ona göre bir laboratuvara gitmesi gerekiyor. 5-6 farklı gen ve proteine bakılıyor yanlış hatırlamıyorsam. Trombofili Paneli dışında birkaç tahlil daha istemişti doktorum, hepsi birlikte de 6 bin falan tutmuştu. O yüzden sırf bu testin fiyatı hakkında bir şey diyemiyorum.
Sizin yaptırdığınız testin yerine geçer mi hiç bilmiyorum, onu en iyisi doktorunuza sorun.
Çarşamba vericem kanı yarın sabah erken gebelik testi yapıcamYa idrar çok yanıltıyor ins yarın kanda pozitif göreceksin
Rica ederimVerdiğin detaylı bilgi için sağol cnm. Şuan sadece oksaparı bıraktırmak için bu testi istedi doktor. Nekadar gerekli bu durumda bilemedim. Yarın tekrar konuşucam
Genetik test oluyor o canım ben yaptırmıştım. Nerede oturuyorsun ? Araştırma hastanelerinin genetik bölümünde yapılıyor. Peki canım sen pıhtılaşma var mı yok mu belli değilken kan sulandırıcı iğneye mi başladınHanımlar merhabalar, Trombofili paneli diye bir test duydunuz mu? Özeldeki doktorum 2 bine yakın ücreti var burda yaptırırsan dedi. Devlete gittik burda yapılmıyor diyip kafasına göre pıhtılaşma kanı baktı. İnş birbirinin yerine geçiyordur ama Trombofili paneli denilen test araştırdığım kadarıyla her şehirde yapılmıyormuş. Doktor tarafından talep edilirse dış labaratuara gönderiliyormuş. Kan sulandırıcı bırakma zamanını planlamak için bunu istedi. Bilgisi,fikri olan var mı?
Valla bekleyebiliyorsan bencede bekle canım kendini hic strese sokmaEvet hatta direk 12 yi bekleyeyim
E hadi bakalım sen pozitif çıkarsan bende yapcamÇarşamba vericem kanı yarın sabah erken gebelik testi yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?