- Konu Sahibi melekomelek
-
- #9.881
Sayfa da bakıyorum herkes yapınca benim de yapasim geliyor yoksa hiç öyle niyetim yoktuValla bekleyebiliyorsan bencede bekle canım kendini hic strese sokma
Erken bırakmıssin canım sordun mu doktoruna belki nasip olur mu olur ?Keşke bekleseydinBen 12. Günden sonra ilaçları bıraktım ümidimde kalmadı zaten adetimde geldi
Bana öyle bir test yapılmadı. Bence burda oksapar kullanan çoğu kişiye de yapılmamıştırGenetik test oluyor o canım ben yaptırmıştım. Nerede oturuyorsun ? Araştırma hastanelerinin genetik bölümünde yapılıyor. Peki canım sen pıhtılaşma var mı yok mu belli değilken kan sulandırıcı iğneye mi başladın
Ben zamanında yaptırdım genetik test ama Oksapar iğnesini bu sene kullanmaya başladım herkese veriyorlar ama evetBana öyle bir test yapılmadı. Bence burda oksapar kullanan çoğu kişiye de yapılmamıştırherkese aynı ilaç ve iğneleri veriyorlar malesef hemen hemen.
Hahahha orası öyle canım bide pozitifleri gördükçe insan hemencecik yapip gormek istiyor ama işte Allah korusun negatifi görünce de üzülüyor insan sonra dahada geçmiyor günlerSayfa da bakıyorum herkes yapınca benim de yapasim geliyor yoksa hiç öyle niyetim yoktu
Hayırlısı olsun tatlımKızlar selam , ben normalde 8.günden önce test yapmam diyordum ama bugunden itibaren erken gebelik testlerine baslamaya karar verdim. Transfer gununu saymazsak bugun 4.gunum ve erken gebelik sonucum böyle. Haydi bir aydinlatın bakalim beni yarin tekrar test yapcam sabah
Ben yaptım canm bende kan pıhtılaşması var ben iğne değilde sadece coraspin kullanıyorum gebelik olursa o zamn iğneye geçicez dedi dr yani seviyesi önceden başlamaya gerek yokmuş. Bu testin sonucu çok geç çıkıyor 1 buçuk ay sonra çıkmıştı. Ben ist dayım başakşehir çam sahura hastanesinde yaptırdımBana öyle bir test yapılmadı. Bence burda oksapar kullanan çoğu kişiye de yapılmamıştırherkese aynı ilaç ve iğneleri veriyorlar malesef hemen hemen.
Evet ya bu gece rüyamda gördüm negatifti çok üzülüyordumHahahha orası öyle canım bide pozitifleri gördükçe insan hemencecik yapip gormek istiyor ama işte Allah korusun negatifi görünce de üzülüyor insan sonra dahada geçmiyor günler
Canım ins pozitif görünüyorİnanamıyorum tuvalete gittim gelince böyle olmuş
İnşallah ya yarın net öğrenirim artıkCanım ins pozitif görünüyor
İnsAllah canım hayırlısı olsun ben daha hiç yapmadım bugün 8.gunumİnşallah ya yarın net öğrenirim artık
Hmm transfer gününü saymalı mıyız acaba biliyo musunİnsAllah canım hayırlısı olsun ben daha hiç yapmadım bugün 8.gunum
Hayırlı olsun tatlım :))İnanamıyorum tuvalete gittim gelince böyle olmuş
SağolunHayırlı olsun tatlım :)
Gözün aydın canım.İnanamıyorum tuvalete gittim gelince böyle olmuş
Hayır transfer günü sayılmıyorHmm transfer gününü saymalı mıyız acaba biliyo musun
canım kacıncı gün embiriyosuydu senin hayırlısı olsun inşallah rabbim kucağına almayı nasip etsin :)Hmm transfer gününü saymalı mıyız acaba biliyo musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?