2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Bana öyle bir test yapılmadı. Bence burda oksapar kullanan çoğu kişiye de yapılmamıştır herkese aynı ilaç ve iğneleri veriyorlar malesef hemen hemen.

Bana öyle bir test yapılmadı. Bence burda oksapar kullanan çoğu kişiye de yapılmamıştır herkese aynı ilaç ve iğneleri veriyorlar malesef hemen hemen.
Ben zamanında yaptırdım genetik test ama Oksapar iğnesini bu sene kullanmaya başladım herkese veriyorlar ama evet

Sayfa da bakıyorum herkes yapınca benim de yapasim geliyor yoksa hiç öyle niyetim yoktu
Hahahha orası öyle canım bide pozitifleri gördükçe insan hemencecik yapip gormek istiyor ama işte Allah korusun negatifi görünce de üzülüyor insan sonra dahada geçmiyor günler

Hayırlısı olsun tatlım

Ben yaptım canm bende kan pıhtılaşması var ben iğne değilde sadece coraspin kullanıyorum gebelik olursa o zamn iğneye geçicez dedi dr yani seviyesi önceden başlamaya gerek yokmuş. Bu testin sonucu çok geç çıkıyor 1 buçuk ay sonra çıkmıştı. Ben ist dayım başakşehir çam sahura hastanesinde yaptırdım

Şaka gibi koyulaşmayan çizgim sanırım çok düşük bir değer yarın test günüm

Eklentiler

• 7CC4687E-64DA-4AC6-AB13-72C5EA0FE4F6.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 108
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…