- 1 Ağustos 2022
- 134
- 139
- 18
- 34
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #9.901
canım günaydın sen de inşallah pozitif almışsındır güzel haberlerini bekliyoruzKızlar bende bu sabah sağlık ocağına kan verdim inşAllah bende pozitifi görürüm dua edin banada bu arada 9. günde verdim inşAllah doğru sonuç çıkar
5. Gün embriyosucanım kacıncı gün embiriyosuydu senin hayırlısı olsun inşallah rabbim kucağına almayı nasip etsin :)
Bende transfer gününü sayarsam 9 oluyor saymazsam 8 :)Hmm transfer gününü saymalı mıyız acaba biliyo musun
cok sevindim canım güne güzel haberlerle başlamak harikka biz bekleyenlerede nasip olsun böyle sevinçler :)5. Gün embriyosu
İnşallah
Hadi bekliyoruz güzel haberlerini canım :)Hayırlı olsun tatlım :))
Benim 3.gun o yüzden ben iki gün daha bekleyeyim5. Gün embriyosu
İnşallah
Çok ilginç lakin benim sonucum hala çıkmamışcanım günaydın sen de inşallah pozitif almışsındır güzel haberlerini bekliyoruz
Çok ilginç lakin benim sonucum hala çıkmamışHadi bekliyoruz güzel haberlerini canım :)
sabret sen gününü bekle :)Bende transfer gününü sayarsam 9 oluyor saymazsam 8 :)
sağlık ocağında mı verdin sen?Çok ilginç lakin benim sonucum hala çıkmamış
Amin çok amin inşAllahcok sevindim canım güne güzel haberlerle başlamak harikka biz bekleyenlerede nasip olsun böyle sevinçler :)
Evet sağlık ocağına verdim bilseydim böyle olacağını hastaneye giderdimsabret sen gününü bekle :)
sağlık ocağında mı verdin sen?
Gözünüz aydınİnanamıyorum tuvalete gittim gelince böyle olmuş
sağlık ocağı geç çıkarır başka yere gönderiyorlar kanları ya bugün öğlenden sonra ancak haberin gelir diye düşünüyorumEvet sağlık ocağına verdim bilseydim böyle olacağını hastaneye giderdim
Öyle olacak sanırım yinede 11 gibi arıycam bakalımsağlık ocağı geç çıkarır başka yere gönderiyorlar kanları ya bugün öğlenden sonra ancak haberin gelir diye düşünüyorum
Yaa nasıl karın ağrısı alt bölgede mi üst bölge de mi ben de sağ kasığım da ve bacaklarım da ağrı hissediyorum göğüslerim de dolgun ama acimiyirAma karnım çok ağrımaya başladı
Regl ağrısı gibi bacaklarımda şu an bişey yok göğüslerim de hiç olmadı zatenYaa nasıl karın ağrısı alt bölgede mi üst bölge de mi ben de sağ kasığım da ve bacaklarım da ağrı hissediyorum göğüslerim de dolgun ama acimiyir
Himmm benim de bacak ve kasik lar da ağrı var normalde de regl ağrısı hiç çekmem ben öyle dümdüz olurum o yüzden bilemiyorumRegl ağrısı gibi bacaklarımda şu an bişey yok göğüslerim de hiç olmadı zaten
VALLA BENDE HİÇ BİR HALT YOK ARADA BELİM AĞRIYOR :)Himmm benim de bacak ve kasik lar da ağrı var normalde de regl ağrısı hiç çekmem ben öyle dümdüz olurum o yüzden bilemiyorum
VALLA BENDE HİÇ BİR HALT YOK ARADA BELİM AĞRIYOR :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?