- 5 Mayıs 2020
- 1.603
- 3.306
- 83
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #9.921
:)Keşke biri Eylül ayinicin topic acsada kimler trasferde bilsek aklım karıştı burda
Keşke biri Eylül ayinicin topic acsada kimler trasferde bilsek aklım karıştı burda
Cok takma kafana canım strese sokma kendini en azindan 10. Gune kadar bekle öyle yal testini en azindan soru işareti kalmasın kafandaEvet ya bu gece rüyamda gördüm negatifti çok üzülüyordum
Yapısıklığınız cok mu fazlaydı? Histeroskopiyle mi hallettınız?Canım bende de hiç belirti yoktu hala da yok ve pozitif gördüm İnş sen de pozitif görürsünmoralini bozma ilaçlarını kullanmaya devam yarın güzel haberlerle gel
Canım ben de yapışıklık vardı ful hem de. Bir de üstte n basıklık. Şubatta ameliyat oldum hacmi 2 katına çıktı. Ama yapışıklık varsa bu öncede görüntülenebilecek bişey. Bunu mu kastetmiştir diyorsun?
Var mı bunun gibi belirti yaşsyıp pozitif olanlarKızlar merhaba benim 31 Ağustos transfer oldu. Bugün 6. Günüm.
Transferin 3. Günü turuncu minicik bir leke geldi ve kesildi. Hemşire ye sordum normal dedi.
3. Günden itibaren de rahim içine kramp gibi giren minik ağrılar var. 10 eylül test günüm.
Embriyo 5. Gün embryosu.
Sizce bunlar belirti olabilir mı ve Sizde nasıl durumlar?
Pozitif duruyor inşallah sağlıklı ilerler. Belirti vrmıydı bekleme süreci nasıldı birde kacıncı gün embryosuİnanamıyorum tuvalete gittim gelince böyle olmuş
YA MAŞALLAH HARİKA TEBRİK EDERİM CANIM YA NE GÜZEL BİR HABERKızlaaaaaarrrrrr değerim Allah a şükür 225 çıkmış iyi mi sizce
İyiyim canım sen nasılsın ?
Canım endişelisin tabiki anlıyorum ama hiç belirtisi olmayan arkadaşlar pozitif gördü.Var mı bunun gibi belirti yaşsyıp pozitif olanlar
Maaşallah gayet güzelKızlaaaaaarrrrrr değerim Allah a şükür 225 çıkmış iyi mi sizce
Allah a şükür canım Rabbim herkese en kolayından en sağlıklısından nasip etsin inşAllah :))YA MAŞALLAH HARİKA TEBRİK EDERİM CANIM YA NE GÜZEL BİR HABER
Hiç sorma ya ilk günler çok rahsttım ama şimdi nasıl stresliyim anlatamam günlerdir sessiz üye pkuyıp cıkıyordım artık dayanamadım. 10 eylül cumartesi test günümCanım endişelisin tabiki anlıyorum ama hiç belirtisi olmayan arkadaşlar pozitif gördü.
Kullandığımız ilaçlardan kaynaklanıyor emin ol.
İnşallah pozitifi görürsün. Çok emekler veriyoruz.
Test günün ne zaman ?
Çok sağol canım :)Maaşallah gayet güzelGözün aydın canım.
Maşallah iyi tabikii. Allah hayırla güEl bir 9 ay geçirmeni nasıp etsin inşallahKızlaaaaaarrrrrr değerim Allah a şükür 225 çıkmış iyi mi sizce
AMİN CANIM AMİN COK TEBRİK EDERİM YA BENDE PERŞEMBE GÜNÜ BU HABERİ ALMAK İSTİYORUM ARTIK :)Allah a şükür canım Rabbim herkese en kolayından en sağlıklısından nasip etsin inşAllah :))
Amin canım inşAllah hepimize :)))Maşallah iyi tabikii. Allah hayırla güEl bir 9 ay geçirmeni nasıp etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?