2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Yapısıklığınız cok mu fazlaydı? Histeroskopiyle mi hallettınız?
Baya varmış ama o görüntüye rağmen 3 ayrı doktor da normal gebe kalabilirsin dedi. Ameliyatı yapan tüp bebek doktorum %100 sebep bu dedi. Aşılamalar oldum tutmadı. Bu halde tüp bebek yapsan da tutmazdı dedi. Görüntüyü ekledim. Üstteki ilk hali alttaki son hali. Çok şükür şuan gebeyim ve doktorum haklı çıktı

Benımde rahım agzında yapısıklık var doktorum histeroskopi önerdi aslında bebegın tutuncagı yerde degıl ama rahıme kan akışını kesiyo diye sanırım. Düşük yaptım o yapmış olabılır dedıler. Rahıme dokundurmaya cok korkuyorum sizin yapısıklığınız tamamen yok oldu di mi histeroskopiden sonra? Ayyy bebişi allah size bagıslasınn

Cok sevindim inşallah benim yapışikligim çıkmaz kizlar çok korkuyorum çünkü doktorda rahim içi düzensizlik var tüberküloz deyince göğüs hastalklari ne dicek bilmiyorum

Yapışıklık kesinlikle etkiliyor. Hatta şunu da dedi bana belki tuttu ama yerleşecek yer bulamadı ve düşük de yapmış olabilirsin ayın geçmeden dedi. Hiç korkmayın. Tekrar yapışıklık olmasın diye koterle açmadı doktorum, makas gibi bişeyle kesti(sonradan görüntüleri de izledim). Benim derin olduğu için toparlanmam 2 ayı buldu. Sonrasında film çektiğimde derin nefes aldık doktorumla harika bir sonuç çıkmış ortaya. Bana 6 ay izin ver kendiliğinden gebe kalırsın dedi (parasında olsaydı hemen tüpe geçerdi) ama ben o kadar yorgundum ki enerjim yok beklemeye ghemen geçelim dedik çok şükür tuttu. Keşke daha önce farkedilseydi ve aml olsaydım. Neyse zamanı şimdi imiş. Dilerim siz de sağlıklı gebelik elde edersiniz

Cok sevindim inşallah benim yapışikligim çıkmaz kizlar çok korkuyorum çünkü doktorda rahim içi düzensizlik var tüberküloz deyince göğüs hastalklari ne dicek bilmiyorum
Canım İnş çıkmaz ama yapışıklık tan da korkma çok kısa bir aml. İle halledilir. Sebebi bilinenden korkmadım hiç. Bilinmeyen çok yıprattı beni. Dilerim doğru tanılama, tespit ile süreci yönetir doktorunuz Güzel haberlerinizi bekliyoruz

İnşAllah temiz çıkar da kolay geçer canım
Amin canım inslalah belki de yapışıklık olduğu için tutmadı yada boş gebelik oldu 2 seferdir böyle oldu taze emriyo transfer edildi 5.Gun emriyosu yapışıklık varsa da aslında rahim filminde çıkmasi gerekmiyor mu?

Umarım inşallah doktorla gorusunce yazarım buradan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…