- 12 Haziran 2020
- 256
- 267
- 33
- 35
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #9.941
İnşAllah sende bize buradan duyurursun canım :) gelsin güzel haberler :))AMİN CANIM AMİN COK TEBRİK EDERİM YA BENDE PERŞEMBE GÜNÜ BU HABERİ ALMAK İSTİYORUM ARTIK :)
Süreç nasıldı ben yeni geldim tüm mesajları okuyamadım. Biraz bahsedebilir misinAmin canım inşAllah hepimize :)))
amin canım sende artık düğüne falan gitme otur dinlen :)İnşAllah sende bize buradan duyurursun canım :) gelsin güzel haberler :))
:) :) :) Evet düğün faslı bitti artıkamin canım sende artık düğüne falan gitme otur dinlen :)
canım sen nasılsın iyi misin ?Eylül Ayında Transfer Olacaklar
Kızlar Eylül ayında transferi olacak anne adayları napıyorsunuz nasılsınız süreç nasıl gidiyor?🙈🌸www.kadinlarkulubu.com
Güzel yükselmiş maşallah bence sağlıklı ilerleme olacakYarında kan vericem bakalım inşAllah oda iyi çıkar
Baya varmış ama o görüntüye rağmen 3 ayrı doktor da normal gebe kalabilirsin dedi. Ameliyatı yapan tüp bebek doktorum %100 sebep bu dedi. Aşılamalar oldum tutmadı. Bu halde tüp bebek yapsan da tutmazdı dedi. Görüntüyü ekledim. Üstteki ilk hali alttaki son hali. Çok şükür şuan gebeyim ve doktorum haklı çıktıYapısıklığınız cok mu fazlaydı? Histeroskopiyle mi hallettınız?
Benımde rahım agzında yapısıklık var doktorum histeroskopi önerdi aslında bebegın tutuncagı yerde degıl ama rahıme kan akışını kesiyo diye sanırım. Düşük yaptım o yapmış olabılır dedıler. Rahıme dokundurmaya cok korkuyorum sizin yapısıklığınız tamamen yok oldu di mi histeroskopiden sonra? Ayyy bebişi allah size bagıslasınnBaya varmış ama o görüntüye rağmen 3 ayrı doktor da normal gebe kalabilirsin dedi. Ameliyatı yapan tüp bebek doktorum %100 sebep bu dedi. Aşılamalar oldum tutmadı. Bu halde tüp bebek yapsan da tutmazdı dedi. Görüntüyü ekledim. Üstteki ilk hali alttaki son hali. Çok şükür şuan gebeyim ve doktorum haklı çıktı Eki Görüntüle 3125443
Kizlar şimdi göğüs hastalıklarına gidiyorum dua edin inslalh bişey çıkmazYaaadaha yolumuz var sanırım Allah zamanında hayırlısını kılsın
İnşAllah canım inşAllah hepimizin güzel olurGüzel yükselmiş maşallah bence sağlıklı ilerleme olacak
Cok sevindim inşallah benim yapışikligim çıkmaz kizlar çok korkuyorum çünkü doktorda rahim içi düzensizlik var tüberküloz deyince göğüs hastalklari ne dicek bilmiyorumBaya varmış ama o görüntüye rağmen 3 ayrı doktor da normal gebe kalabilirsin dedi. Ameliyatı yapan tüp bebek doktorum %100 sebep bu dedi. Aşılamalar oldum tutmadı. Bu halde tüp bebek yapsan da tutmazdı dedi. Görüntüyü ekledim. Üstteki ilk hali alttaki son hali. Çok şükür şuan gebeyim ve doktorum haklı çıktı Eki Görüntüle 3125443
Yapışıklık kesinlikle etkiliyor. Hatta şunu da dedi bana belki tuttu ama yerleşecek yer bulamadı ve düşük de yapmış olabilirsin ayın geçmeden dedi. Hiç korkmayın. Tekrar yapışıklık olmasın diye koterle açmadı doktorum, makas gibi bişeyle kesti(sonradan görüntüleri de izledim). Benim derin olduğu için toparlanmam 2 ayı buldu. Sonrasında film çektiğimde derin nefes aldık doktorumla harika bir sonuç çıkmış ortaya. Bana 6 ay izin ver kendiliğinden gebe kalırsın dedi (parasında olsaydı hemen tüpe geçerdi) ama ben o kadar yorgundum ki enerjim yok beklemeye ghemen geçelim dedik çok şükür tuttu. Keşke daha önce farkedilseydi ve aml olsaydım. Neyse zamanı şimdi imiş. Dilerim siz de sağlıklı gebelik elde edersinizBenımde rahım agzında yapısıklık var doktorum histeroskopi önerdi aslında bebegın tutuncagı yerde degıl ama rahıme kan akışını kesiyo diye sanırım. Düşük yaptım o yapmış olabılır dedıler. Rahıme dokundurmaya cok korkuyorum sizin yapısıklığınız tamamen yok oldu di mi histeroskopiden sonra? Ayyy bebişi allah size bagıslasınn
İnşAllah temiz çıkar da kolay geçer canımKizlar şimdi göğüs hastalıklarına gidiyorum dua edin inslalh bişey çıkmaz
Canım İnş çıkmaz ama yapışıklık tan da korkma çok kısa bir aml. İle halledilir. Sebebi bilinenden korkmadım hiç. Bilinmeyen çok yıprattı beni. Dilerim doğru tanılama, tespit ile süreci yönetir doktorunuzCok sevindim inşallah benim yapışikligim çıkmaz kizlar çok korkuyorum çünkü doktorda rahim içi düzensizlik var tüberküloz deyince göğüs hastalklari ne dicek bilmiyorum
Ben idare ediyorum. Haftaya kese için çağırdılar.canım sen nasılsın iyi misin ?
HADİ BAKALIM HAYIRLISI CANIM BİZDE STRESLER BİTMİYOR VALLA HAKLISIN İNŞLLAH KUCAĞINA ALDIĞIN GÜNLERİ GÖRMEK NASİP OLSUNBen idare ediyorum. Haftaya kese için çağırdılar.
Her şey iyi mi görmeden rahat edemiycem sanırım.
İçini ferah tut sağlıkla keseyi de görürsün inşAllahBen idare ediyorum. Haftaya kese için çağırdılar.
Her şey iyi mi görmeden rahat edemiycem sanırım.
Amin canım inslalah belki de yapışıklık olduğu için tutmadı yada boş gebelik oldu 2 seferdir böyle oldu taze emriyo transfer edildi 5.Gun emriyosu yapışıklık varsa da aslında rahim filminde çıkmasi gerekmiyor mu?İnşAllah temiz çıkar da kolay geçer canım
Umarım inşallahCanım İnş çıkmaz ama yapışıklık tan da korkma çok kısa bir aml. İle halledilir. Sebebi bilinenden korkmadım hiç. Bilinmeyen çok yıprattı beni. Dilerim doğru tanılama, tespit ile süreci yönetir doktorunuzGüzel haberlerinizi bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?