- Konu Sahibi melekomelek
-
- #10.061
Amin inşallah bekleyiş insanı çok yoruyorkızlar herkese günaydın güzel haberler alacağımız mutlu olacağımız günler olsun inşallah
Bazı insanların HCG hormonuna vücudu tepki verir demekki baya yükseliyo değeriniz normal yanikızlar ben keseyı bıle daha gormedım ama kokuya karsı hassasıyetım var.
midem bulanıyor
başım dönüyor
sureklı uykum var
ve halsizzziimm
yahu normal mı bunlar yaa
neden bu kadar erken basladı
Ay ne güzel, sağlıkla ilerlesin inşallahKızlar çok şükür gördüm bugün keseyi yolk kesesini de gördü doktorum simdilik bi sorun yok Rabbim inşallah kalp atışını da duymayı nasip etsinBekleyen herkes çok güzel sonuçlar alsın
Canım benim Allah yardımcın olsun inşallahkızlar ben keseyı bıle daha gormedım ama kokuya karsı hassasıyetım var.
midem bulanıyor
başım dönüyor
sureklı uykum var
ve halsizzziimm
24 saat içersinde neredeyse ikiye katlamış, bu çok güzel29 Ağustos da 5.gün embriyosu transferim oldu.
6.denememiz
7.gün 18
8.gün 35
Sizce nasıl değerlerim
Hormon keseyi görüp görmediğimize, ne aşamada olduğumuza bakmıyor, sağ olsun bodoslama dalabiliyor bazen. Kimisinde 9 ay boyunca bir şey olmaz, kiminin ilk günlerden başlar, bazısının belli bir süre sonra bıçak gibi kesilir, bazısının bir gider bir gelir. Her hamilelik farklıdır, aynı kişinin hamilelikleri dahi farklı olabilir. Rahat ve sağlıklı bir hamilelik geçirmek, yavrunuzu sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallahkızlar ben keseyı bıle daha gormedım ama kokuya karsı hassasıyetım var.
midem bulanıyor
başım dönüyor
sureklı uykum var
ve halsizzziimm
BEN YARIN KAN TESİTİNE GİDİCEM NASİPSEAmin inşallah bekleyiş insanı çok yoruyorsizin kaçıncı gün
HARİKA BİZEDE ÇEKMEK NASİP OLSUN :)kızlar ben keseyı bıle daha gormedım ama kokuya karsı hassasıyetım var.
midem bulanıyor
başım dönüyor
sureklı uykum var
ve halsizzziimm
20.GÜNÜM CANIMCanım benim Allah yardımcın olsun inşallahTransferden sonraki kaçıncı gün bugün?
HAYIRLISI OLSUN İNŞALLAH MUTLU HABERLERE MUTLULUĞA KAVUŞMAK NASİP OLSUNHerkese merhaba benim de transferim dün gerçekleşti normalde 5 inde olacaktım bir gün sonrasına ertelendi. heyecanlı bekleyiş başladı Rabbim bekleyen herkese en kısa zamanda nasip etsin
İNŞALLAH SENİNDE GEBELİĞİN COK AMA COK SAĞLIKLIDIR.CANIM YARIN BENİM İÇİN BÜYÜK GÜN COK KORKUYORUM VE ENDİŞELİYİM..Kuzu doktor kimyasal mı diye emin olmak için 5 kere test yaptırdı. Benim hepsinde arttı çok şükür.
Ama sağlıklı bir gebelik mi onu düşünüyorum sürekli.
İnşallah yarın bize güzel haberlerinizi verirsiniz hayırlısıylaİNŞALLAH SENİNDE GEBELİĞİN COK AMA COK SAĞLIKLIDIR.CANIM YARIN BENİM İÇİN BÜYÜK GÜN COK KORKUYORUM VE ENDİŞELİYİM..
AMİN İNŞALLAH COK TEŞEKKÜR EDERİMİnşallah yarın bize güzel haberlerinizi verirsiniz hayırlısıyla
Anlamadığım gittiğin zaten kadın doğubcu olmuyor muİnşallah canım ama doktor bunun benimle bir ilgisi yok dedi tüberküloz şüphelendiğse dedi ya meme yada kadın doğuma gitmen lazim dedi .Sadece akciğer filmi çekti temiz dedi bir de zaten hem Ocak ayında hemde Mayıs ayında cektirmisim onlar da temiz .Genetik bölgede olabilir diye ihtimal var yarın kadın doğuma aldım oraya gostericem birde tüberküloz testi yaptiricam
Ay maşallah sağlıkla büyüsün, günler çabucak geçsin de inşallah görün heme keseyi kuzumm20.GÜNÜM CANIM
KESE GÜNÜMÜ BEKLIYORUM
Himm anladim canım hayırlısı olsun inşallah rabbim bidakinde nasip etsinDoktorum 12. Günde bırakmamı söyledi o yüzden bıraktım 5. Gün embriyosu ve 3 taneydiler mutlaka olsa çıkacaktı 12. Günde azda olsa o yüzden bende bıraktım
Amin canım hayırlısıyla isteyen bekleyen herkesin başınaAy ne güzel, sağlıkla ilerlesin inşallah
Darısı bizim başımıza
Ben kadın dogumcuya gitmedim göğüs hastalıklarına gittim o da film çekti gönderdi bişey çıkmadı yani bugün kadın doğuma gidicem işte bakalım sonucu ogrenicem ne dicek bilmiyorum nasıl bir yol izlicekAnlamadığım gittiğin zaten kadın doğubcu olmuyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?