2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Ben de 2 Eylül, bir gün farkla :) ne zaman test yapıyoruz kızlar

Canim ben aslinda transfer gununu saymazsak 4.gun yaptim ve ikinci cizgiyi gordum. Bir tane de dün farkli markanin testini denedim 2.cizgi asiri silik yani hayalet sekilde cikti fotosunu atsam goremezsiniz. İkisi de erken gebelik testiydi. Cuma yani 8.gunumde artik kan vermeyi dusunuyorum.

Ayy ben de bugün yaptım dayanamadım valla dediğin gibi kuzum çoook silik çıktı ama ben onu bile beş yıldır yanlışlıkla da olsa görmemiştim içim içime sığmıyor şu an acaba bende mi başka bi marka alsam yarın onunla denesem

Ay cok heyecanlı dışarı çıkamıyorum ama nette erken gebelik testimi istesem bende kaçıncı gün embriyosuydu

Gözün aydin olsun canm insallah rabbim saglikla kucağına aldırmayı nasip etsin cok heyecanlı gerçekten bende ilk gebeligimde dayanamayıp evde test yapmıştım cift çizgiyi görünce ne yapacağımı şaşırmıştım rabbim bagislarsa 8 yasinda oglusum

Bin kere maşallah kuzumm darısı inşallah bizim başımıza Bi de inşallah o çizgi gerçektir hayal görmüyorumdur valla ödüm kopuyor ne biliyim

Bin kere maşallah kuzumm darısı inşallah bizim başımıza Bi de inşallah o çizgi gerçektir hayal görmüyorumdur valla ödüm kopuyor ne biliyim
Gebelik testinde çizgiyi gördüysen korkma canm kanda baktir için rahat etsin benim ilk denemelerden 2 yavrum var. Şimdi 3. Çocuğu istedik ilk seferinde tutmadı 2. Kez deniyoruz değişik bi bekleyiş oldu

Gebelik testinde çizgiyi gördüysen korkma canm kanda baktir için rahat etsin benim ilk denemelerden 2 yavrum var. Şimdi 3. Çocuğu istedik ilk seferinde tutmadı 2. Kez deniyoruz değişik bi bekleyiş oldu
Maşallah böyle umutlu hikayeleri duyunca çok çok mutlu oluyorum olsun 2 evladınız var rabbimin izniyle üçüncü de çabucak kavuşsun sizinle Kanda baktırmaya korkuyorum valla doktorum duysa bugün test yaptım kafayı yer ona göre bugün çok çokk erken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…