- Konu Sahibi melekomelek
-
- #10.081
Her şeye katlanıyor insan cnm en zoru transfer sonrası test zamanına kadar beklemekEvet yaşanmadan bilinmiyor ...inşallah çar cabucak geçer ..kasıyorum kendimi alttan muayene de bile tuhaf oldum...benim işim daha bı zor mu olacak nedir...
Ah canimm insalalh o duyguyu yasarimmHer şeye katlanıyor insan cnm en zoru transfer sonrası test zamanına kadar beklemek
Ben adet olamadigim için tarlusal Yasmin vs kullandimAh canimm insalalh o duyguyu yasarimm...peki sizebyasmin hapı verildimi doktoruma sordum kist olmasın diye verilmis
Ben de tam olarak bu zor aşamadayımHer şeye katlanıyor insan cnm en zoru transfer sonrası test zamanına kadar beklemek
Canım sen kalp atışını duydun dimi? Doktor ondan sonra ilaç kesti mi sende yoksa devam mı bütün ilaçlaraBen adet olamadigim için tarlusal Yasmin vs kullandim
Ben de 2 Eylül, bir gün farkla :) ne zaman test yapıyoruz kızlar
Maşallah demekki vücudun hassaskızlar ben keseyı bıle daha gormedım ama kokuya karsı hassasıyetım var.
midem bulanıyor
başım dönüyor
sureklı uykum var
ve halsizzziimm
yahu normal mı bunlar yaa
neden bu kadar erken basladı
Ayy ben de bugün yaptım dayanamadım vallaCanim ben aslinda transfer gununu saymazsak 4.gun yaptim ve ikinci cizgiyi gordum. Bir tane de dün farkli markanin testini denedim 2.cizgi asiri silik yani hayalet sekilde cikti fotosunu atsam goremezsiniz. İkisi de erken gebelik testiydi. Cuma yani 8.gunumde artik kan vermeyi dusunuyorum.
Ay cok heyecanlı dışarı çıkamıyorum ama nette erken gebelik testimi istesem bende kaçıncı gün embriyosuyduCanim ben aslinda transfer gununu saymazsak 4.gun yaptim ve ikinci cizgiyi gordum. Bir tane de dün farkli markanin testini denedim 2.cizgi asiri silik yani hayalet sekilde cikti fotosunu atsam goremezsiniz. İkisi de erken gebelik testiydi. Cuma yani 8.gunumde artik kan vermeyi dusunuyorum.
Gözün aydin olsun canm insallah rabbim saglikla kucağına aldırmayı nasip etsin cok heyecanlı gerçekten bende ilk gebeligimde dayanamayıp evde test yapmıştım cift çizgiyi görünce ne yapacağımı şaşırmıştım rabbim bagislarsa 8 yasinda oglusumAyy ben de bugün yaptım dayanamadım valladediğin gibi kuzum çoook silik çıktı ama ben onu bile beş yıldır yanlışlıkla da olsa görmemiştim içim içime sığmıyor şu an acaba bende mi başka bi marka alsam yarın onunla denesem
MaşAllh canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar çok şükür gördüm bugün keseyi yolk kesesini de gördü doktorum simdilik bi sorun yok Rabbim inşallah kalp atışını da duymayı nasip etsinBekleyen herkes çok güzel sonuçlar alsın
Rabbim hayirli haberler almanı nasip etsin inşallahBEN YARIN KAN TESİTİNE GİDİCEM NASİPSE
Bin kere maşallah kuzumm darısı inşallah bizim başımızaGözün aydin olsun canm insallah rabbim saglikla kucağına aldırmayı nasip etsin cok heyecanlı gerçekten bende ilk gebeligimde dayanamayıp evde test yapmıştım cift çizgiyi görünce ne yapacağımı şaşırmıştım rabbim bagislarsa 8 yasinda oglusum
İnşallah pozitiftir canım.İNŞALLAH SENİNDE GEBELİĞİN COK AMA COK SAĞLIKLIDIR.CANIM YARIN BENİM İÇİN BÜYÜK GÜN COK KORKUYORUM VE ENDİŞELİYİM..
yaptım 8.gün idrar da negatif çıktı sonra yapmadım artık kana kadar yapmıcam dedim ondan umutlarım kırıldı işte.İnşallah pozitiftir canım.
Yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin sakin ol.
Sen evde test de yapmadın değil mi.
amin canım hepimize inşallah...Rabbim hayirli haberler almanı nasip etsin inşallah
Tmm hatırladım canım. İnşallah yarın güzel haberi alırız senden.yaptım 8.gün idrar da negatif çıktı sonra yapmadım artık kana kadar yapmıcam dedim ondan umutlarım kırıldı işte.
amin canım inşallah..Tmm hatırladım canım. İnşallah yarın güzel haberi alırız senden.
Gebelik testinde çizgiyi gördüysen korkma canm kanda baktir için rahat etsin benim ilk denemelerden 2 yavrum var. Şimdi 3. Çocuğu istedik ilk seferinde tutmadı 2. Kez deniyoruz değişik bi bekleyiş olduBin kere maşallah kuzumm darısı inşallah bizim başımızaBi de inşallah o çizgi gerçektir hayal görmüyorumdur valla ödüm kopuyor ne biliyim
Maşallah böyle umutlu hikayeleri duyunca çok çok mutlu oluyorumGebelik testinde çizgiyi gördüysen korkma canm kanda baktir için rahat etsin benim ilk denemelerden 2 yavrum var. Şimdi 3. Çocuğu istedik ilk seferinde tutmadı 2. Kez deniyoruz değişik bi bekleyiş oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?