- 30 Mayıs 2022
- 108
- 190
- 33
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #10.101
Kaçıncı günün bugün erken mi yaptırdın kan testiniSonucum 50,60 çıkmış düşükmü acaba
Allahim razı olsun yaşamayan herkese bu duyguyu nasip etsin inşallahMaşallah böyle umutlu hikayeleri duyunca çok çok mutlu oluyorumolsun 2 evladınız var rabbimin izniyle üçüncü de çabucak kavuşsun sizinle Kanda baktırmaya korkuyorum valla doktorum duysa bugün test yaptım kafayı yer ona göre bugün çok çokk erken
50 iyi bi değer 5 in üstünü hamile sayıyorlar 2 e katlasin inşallah yarın değerin. Maşallah rabbim saglikla kucağına aldirsin inşallahSonucum 50,60 çıkmış düşükmü acaba
Amin inşallahAllahim razı olsun yaşamayan herkese bu duyguyu nasip etsin inşallahamin inşallah. Bi kaç gün bekle o zman rüyalarına girer simdi bende 6. Gün yaptırmıştım dayanamayip
Dönmüş embriyo varmi canm kaçıncı denemendiAmin inşallahAllah hayırlısını nasip etsin Benim tutmadı
Sağlık ocağına mı gitmem lazım kuzum? Bi de sende de böyle adet olucakmışsın gibi oldu mu hamileliklerinde? Sanki her an adet olucam gibi ödüm kopuyorAllahim razı olsun yaşamayan herkese bu duyguyu nasip etsin inşallahamin inşallah. Bi kaç gün bekle o zman rüyalarına girer simdi bende 6. Gün yaptırmıştım dayanamayip
İnşAllah yanlış görmüşlerdir sonuçların güzel çıkarBen kadın dogumcuya gitmedim göğüs hastalıklarına gittim o da film çekti gönderdi bişey çıkmadı yani bugün kadın doğuma gidicem işte bakalım sonucu ogrenicem ne dicek bilmiyorum nasıl bir yol izlicek
Amin canım inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebislerimiziMaşAllh canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
3.5 sene önce ilk denememi yaptım canım tuttu çok şükür fakat bos gebelik oldu 2 ay sonra geçtiğimiz ay denedim 2 denemem di hiç tutmadı ama dondurdum taze emriyolarim var 4 tane daha çok şükür doktor Kasım ayında tekrar transfer istediDönmüş embriyo varmi canm kaçıncı denemendi
5.gun emriyosuydu benimki zaten 1 tane koydular tarnsferde 2 tane istedim ama rahim dar diye düşer tutmaz dediler doktor 1 tane koydu o yüzdenDönmüş embriyo varmi canm kaçıncı denemendi
Umarım canım İnsalalhİnşAllah yanlış görmüşlerdir sonuçların güzel çıkar
Aynı şeyi bende yaşıyorum yanımda ped taşıyorum. Normal mi acabaSağlık ocağına mı gitmem lazım kuzum? Bi de sende de böyle adet olucakmışsın gibi oldu mu hamileliklerinde? Sanki her an adet olucam gibi ödüm kopuyor
Benim adetlerim düzenli ama kist olmasın diye verdim dedi..insalalh kötü bişe olmaz .uoks adoktor vermezdi dimiBen adet olamadigim için tarlusal Yasmin vs kullandim
9. GünKaçıncı günün bugün erken mi yaptırdın kan testini
Yok cnm daha gitmedim keseden on beş gün snr gel dedi pazartesi gidecem inşallahCanım sen kalp atışını duydun dimi? Doktor ondan sonra ilaç kesti mi sende yoksa devam mı bütün ilaçlara
Hormonların duzenlensin diye vermiştir belki de cnm hangi işlem sonrasında verdi ki yasminiBenim adetlerim düzenli ama kist olmasın diye verdim dedi..insalalh kötü bişe olmaz .uoks adoktor vermezdi dimi
İnşallah adet falan olmayız, göbişlerimizde bebiş istiyoruz artıkAynı şeyi bende yaşıyorum yanımda ped taşıyorum. Normal mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?