2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Tek gen taşıyıcılığı ile ilgili başlık açmış kimse yazmamış ona mı üzüldü acaba
yok canım
baska bır grupta gordum evdekıkadın ıle bırlıkte baska bır yerden haberleselım gıbı bısı olmus sanırım.
burasıda pasıf etms uyelıgı .
tam emın degılım sadece oyle yazmıslar

Anladım kötü bir şey olmasın da sizin de az kalmış inşallah pıt pıt kalp atışını da görürsünüz aynı anda

Bin kere maşallah kuzumm darısı inşallah bizim başımıza Bi de inşallah o çizgi gerçektir hayal görmüyorumdur valla ödüm kopuyor ne biliyim
Canım senin kaçıncı gün embriyosuydu bide kaçıncı günün bugun sanki ikimizin test günü aynıydı yanlış mı hatirkiyorum.Benim 3.gun embriyosu test günün 10 Eylül yani bugün 9.gun daha hiç yapmadım test

Sağlık ocağına mı gitmem lazım kuzum? Bi de sende de böyle adet olucakmışsın gibi oldu mu hamileliklerinde? Sanki her an adet olucam gibi ödüm kopuyor
Birisinde hiç bi belirtim olmadi birisinde adet olucak gibi olmuştu. Hatta başlarda 2 si o kadar farklıydı ki kesin farklı cinsiyet demistim ama 2 side erkek o hastalanacak hissi olabilir. Saglik ocağında versen yarina çıkar bi hastaneye gitsen 1 saate çıkar

ne cıktııııı bızede gonderr
Kuzum ekliyorum buraya ama emin olamıyorum doğruluğundan bu çatlatma iğnesinden dolayı
Kuzum benimki 4.gün bebişi bugün transferden sonraki 5.gün Aslında haftaya pazartesi kan vermem gerek en erken ama dayanamadım

Yaa sen baya erken yapmışsın kız ben 9.gun hala idrar bile yapmadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…