- 12 Haziran 2020
- 256
- 267
- 33
- 35
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #10.121
İnşAllah canım :)İnşallah adet falan olmayız, göbişlerimizde bebiş istiyoruz artık
Geç tutunma olabilir.Düşük mü acaba ya of
Gec tutunduysa neden düşük olsun iki gün snr ikiye katlayarak artar inşallah değerin cnm benim Dr a iletilen değerlerde ellili değer de çok fazla takip ediyorum tebrikler hamilesiniz demiş hepsine. Önemli olan düzenli artışDüşük mü acaba ya of
Niye düşük olsun, net pozitifsiniz hayırlı olsun, devamı da gelsin inşallahSonucum 50,60 çıkmış düşükmü acaba
Tek gen taşıyıcılığı ile ilgili başlık açmış kimse yazmamış ona mı üzüldü acaba@Mlk anns pasif olmuş. Neden gitti bilen var mı ?
evet benım 3. gün embrıyosuydu.Ay maşallah sağlıkla büyüsün, günler çabucak geçsin de inşallah görün heme keseyi kuzummSen evde test yaptın mı transferden sonra
yok canımTek gen taşıyıcılığı ile ilgili başlık açmış kimse yazmamış ona mı üzüldü acaba
Benimki de 4.gün bebişi bugün transferden sonra 5.gün dayanamadım ben de test yaptımevet benım 3. gün embrıyosuydu.
7.günden başladım ama asıl 9.günde idrarda koyu cıktı.
Anladım kötü bir şey olmasın dayok canım
baska bır grupta gordum evdekıkadın ıle bırlıkte baska bır yerden haberleselım gıbı bısı olmus sanırım.
burasıda pasıf etms uyelıgı .
tam emın degılım sadece oyle yazmıslar
konuşmalara başka yerden devam edelim tarzı bir şey yasanmıs evdekıkadın ile arasında@Mlk anns pasif olmuş. Neden gitti bilen var mı ?
ne cıktııııı bızede gonderrBenimki de 4.gün bebişi bugün transferden sonra 5.gün dayanamadım ben de test yaptım
inşallahh canım gecmıyorr günleerrAnladım kötü bir şey olmasın dasizin de az kalmış inşallah pıt pıt kalp atışını da görürsünüz aynı anda
Aşılama yada tup bebeknicin olknkez gittik kan tahlili alttan muayene oldum..takviye ilaçlar yumurta için birde Yasmin verdi...cuma hsg çekincem bakalım...Hormonların duzenlensin diye vermiştir belki de cnm hangi işlem sonrasında verdi ki yasmini
Hormonlarda bişe görmüş olabilir bilemiorum çalışma stili bu şekilde olabilirAşılama yada tup bebeknicin olknkez gittik kan tahlili alttan muayene oldum..takviye ilaçlar yumurta için birde Yasmin verdi...cuma hsg çekincem bakalım...
Canım senin kaçıncı gün embriyosuydu bide kaçıncı günün bugun sanki ikimizin test günü aynıydı yanlış mı hatirkiyorum.Benim 3.gun embriyosu test günün 10 Eylül yani bugün 9.gun daha hiç yapmadım testBin kere maşallah kuzumm darısı inşallah bizim başımızaBi de inşallah o çizgi gerçektir hayal görmüyorumdur valla ödüm kopuyor ne biliyim
Benim de bugün 9 ben daha yapmadım bence 50 çıktıysa pozitiftir ve güzel bir deger sonuçta asıl kan gününe daha 3 gün var. İnsAllah katlanarak artacak sırf bu psikolojiye girmemek için ben yapmıyorum daha hiç birşey yapmadım9. Gün
Birisinde hiç bi belirtim olmadi birisinde adet olucak gibi olmuştu. Hatta başlarda 2 si o kadar farklıydı ki kesin farklı cinsiyet demistim ama 2 side erkekSağlık ocağına mı gitmem lazım kuzum? Bi de sende de böyle adet olucakmışsın gibi oldu mu hamileliklerinde? Sanki her an adet olucam gibi ödüm kopuyor
Kuzum ekliyorum buraya ama emin olamıyorum doğruluğundan bu çatlatma iğnesinden dolayıne cıktııııı bızede gonderr
Kuzum benimki 4.gün bebişi bugün transferden sonraki 5.günCanım senin kaçıncı gün embriyosuydu bide kaçıncı günün bugun sanki ikimizin test günü aynıydı yanlış mı hatirkiyorum.Benim 3.gun embriyosu test günün 10 Eylül yani bugün 9.gun daha hiç yapmadım test
Yaa sen baya erken yapmışsın kızKuzum ekliyorum buraya ama emin olamıyorum doğruluğundan bu çatlatma iğnesinden dolayı
Kuzum benimki 4.gün bebişi bugün transferden sonraki 5.günAslında haftaya pazartesi kan vermem gerek en erken ama dayanamadım
Kuzum ekliyorum buraya ama emin olamıyorum doğruluğundan bu çatlatma iğnesinden dolayı
Kuzum benimki 4.gün bebişi bugün transferden sonraki 5.günAslında haftaya pazartesi kan vermem gerek en erken ama dayanamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?