2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

İnşallah bizde senin gibi , adet olucak gibi olup da olmayızzz ne demem gerekiyor peki hiç gitmedim bilmiyorum

CATLATMA İĞNESI VARSA SUAN RISKLI OLABILIR CANIM
COK ERKEN CUNKU
DONDURULMUS OLSAYDI KESIN VAR DERDIM AMA CATLATMA IGNESI ETKISI EN AZ 10 GUN SÜRÜYOR..
BIRAZ DAHA BEKLE

Herkese merhaba benim de transferim dün gerçekleşti normalde 5 inde olacaktım bir gün sonrasına ertelendi. heyecanlı bekleyiş başladı Rabbim bekleyen herkese en kısa zamanda nasip etsin
Benden bir gün sonra olmuşsun peş peşe alacağız haberleri kaçıncı gün embriyosu

CATLATMA İĞNESI VARSA SUAN RISKLI OLABILIR CANIM
COK ERKEN CUNKU
DONDURULMUS OLSAYDI KESIN VAR DERDIM AMA CATLATMA IGNESI ETKISI EN AZ 10 GUN SÜRÜYOR..
BIRAZ DAHA BEKLE
Kuzum 27 Ağustosta çatlatma iğnesi yapmıştım bugün tam 11.gün ona da güvendim biraz ama işte sen de haklısın bi daha yapmak gerek kesin değil mi
Valla korkuyorum o kadar negatif görmüşüm ki cesaretim yok sanki hiç bir zaman pozitifi görmeyeceğim hissi var
Ben de öyleyim valla 5 yıldır neredeyse her ay test yaptım şimdi de dedim en azından o merakım gider biraz belki

Ya canim benim insAllah pozitiftir gerçektir isteyen herkesin de bizim de sende de hiç bir zaman pzoitifi gormicem umutsuzluğu var mıydı

Beni doktorum bugün çağırmıştı gayet güzel dedi ve cuma tekrar çağırdı

Ah cok şükür embriyo varsa bekleyen süper sabrın sonu selamet transfer olduğunda bol bol kabak çekirdeği ananas ye unutma

Canım çatlatma iğnesinin etkisi 14 günden sonra geçiyor.
İnşallah pozitiftir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…