- 16 Mart 2022
- 307
- 332
- 23
- 26
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #10.141
Ay maşallah sana nasıl dayandın yaaYaa sen baya erken yapmışsın kızben 9.gun hala idrar bile yapmadim
İnşallah bizde senin gibi , adet olucak gibi olup da olmayızzzBirisinde hiç bi belirtim olmadi birisinde adet olucak gibi olmuştu. Hatta başlarda 2 si o kadar farklıydı ki kesin farklı cinsiyet demistim ama 2 side erkeko hastalanacak hissi olabilir. Saglik ocağında versen yarina çıkar bi hastaneye gitsen 1 saate çıkar
CATLATMA İĞNESI VARSA SUAN RISKLI OLABILIR CANIMKuzum ekliyorum buraya ama emin olamıyorum doğruluğundan bu çatlatma iğnesinden dolayı
Kuzum benimki 4.gün bebişi bugün transferden sonraki 5.günAslında haftaya pazartesi kan vermem gerek en erken ama dayanamadım
Valla korkuyorum o kadar negatif görmüşüm ki cesaretim yok sanki hiç bir zaman pozitifi görmeyeceğim hissi varAy maşallah sana nasıl dayandın yaa
Benden bir gün sonra olmuşsun peş peşe alacağız haberleri kaçıncı gün embriyosuHerkese merhaba benim de transferim dün gerçekleşti normalde 5 inde olacaktım bir gün sonrasına ertelendi. heyecanlı bekleyiş başladı Rabbim bekleyen herkese en kısa zamanda nasip etsin
Aynen canimmiui olumlu şeyler olsunda inşallah.binyola başladık artıkHormonlarda bişe görmüş olabilir bilemiorum çalışma stili bu şekilde olabilir
Olabilir de olabilir yani cnm
Kuzum 27 Ağustosta çatlatma iğnesi yapmıştım bugün tam 11.gün ona da güvendim biraz ama işte sen de haklısın bi daha yapmak gerek kesin değil miCATLATMA İĞNESI VARSA SUAN RISKLI OLABILIR CANIM
COK ERKEN CUNKU
DONDURULMUS OLSAYDI KESIN VAR DERDIM AMA CATLATMA IGNESI ETKISI EN AZ 10 GUN SÜRÜYOR..
BIRAZ DAHA BEKLE
Ben de öyleyim valla 5 yıldır neredeyse her ay test yaptım şimdi de dedim en azından o merakım gider biraz belkiValla korkuyorum o kadar negatif görmüşüm ki cesaretim yok sanki hiç bir zaman pozitifi görmeyeceğim hissi var
Ya canim benim insAllah pozitiftir gerçektir isteyen herkesin de bizim deKuzum 27 Ağustosta çatlatma iğnesi yapmıştım bugün tam 11.gün ona da güvendim biraz ama işte sen de haklısın bi daha yapmak gerek kesin değil mi
Ben de öyleyim valla 5 yıldır neredeyse her ay test yaptım şimdi de dedim en azından o merakım gider biraz belki
Beni doktorum bugün çağırmıştı gayet güzel dedi ve cuma tekrar çağırdıBenim de bugün 9 ben daha yapmadım bence 50 çıktıysa pozitiftir ve güzel bir deger sonuçta asıl kan gününe daha 3 gün var. İnsAllah katlanarak artacak sırf bu psikolojiye girmemek için ben yapmıyorum daha hiç birşey yapmadım
Ah cok şükür embriyo varsa bekleyen süper sabrın sonu selamet transfer olduğunda bol bol kabak çekirdeği ananas ye unutma3.5 sene önce ilk denememi yaptım canım tuttu çok şükür fakat bos gebelik oldu 2 ay sonra geçtiğimiz ay denedim 2 denemem di hiç tutmadı ama dondurdum taze emriyolarim var 4 tane daha çok şükür doktor Kasım ayında tekrar transfer istedi
3. Gün. Seninki kacıncı gün embriyosu ..inşallah güzel haberler alırızBenden bir gün sonra olmuşsun peş peşe alacağız haberleri kaçıncı gün embriyosu
Canım çatlatma iğnesinin etkisi 14 günden sonra geçiyor.Kuzum 27 Ağustosta çatlatma iğnesi yapmıştım bugün tam 11.gün ona da güvendim biraz ama işte sen de haklısın bi daha yapmak gerek kesin değil mi
Ben de öyleyim valla 5 yıldır neredeyse her ay test yaptım şimdi de dedim en azından o merakım gider biraz belki
Benimde 3 2 tane konuldu .3. Gün. Seninki kacıncı gün embriyosu
Benim de aynı 2 tane 3. Gün embriyosuBenimde 3 2 tane konuldu .
Bhgc me baktircam de acil den giriş yaptır 1 saate çıkar zaten sonucunİnşallah bizde senin gibi , adet olucak gibi olup da olmayızzzne demem gerekiyor peki hiç gitmedim bilmiyorum
Ayy herkes güzel sonuçlar alsın inşallaBenim de aynı 2 tane 3. Gün embriyosu
Hala var desemYa canim benim insAllah pozitiftir gerçektir isteyen herkesin de bizim desende de hiç bir zaman pzoitifi gormicem umutsuzluğu var mıydı
İnşallah canım benim dualarınızı bekliyorumCanım çatlatma iğnesinin etkisi 14 günden sonra geçiyor.
İnşallah pozitiftir.
Tamam canım çok teşekkür ederimBhgc me baktircam de acil den giriş yaptır 1 saate çıkar zaten sonucun
Yaa masAllh çok güzel canım hayırlı sağlıklı gebelik olsun insAllahBeni doktorum bugün çağırmıştı gayet güzel dedi ve cuma tekrar çağırdı
Hala var desem
İnşallah canım benim dualarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?