2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Tamam ablacım sen bi sor ama eminim acilden giriş yaptır devlet hastanesine mi gideceksin? Ozelde sorgusuz sualsiz hamilelik testi dersen yaparlar
Ay kusura bakma abla estağfurullah senin bildiğinden şüphem yok Ama unutmuşum yazmayı ben maalesef Türkiye’de değilim burada da her şeyin başka kuralı var o yüzden

Ah cok şükür embriyo varsa bekleyen süper sabrın sonu selamet transfer olduğunda bol bol kabak çekirdeği ananas ye unutma
Ay inşallah canım Sabrediyorum ama son 4 emriyo eğer onlardan da olmazsa daha sanırım artık yapamiyacgiz tedaviyi onlardan sonra bitirebilirim Allah'ım inşaallah nasip eder

Kızlar bi sorum olacak size yaa benim gibi negatif gören arkadaşlar transfer sonrasi adetiniz sizinde yoğun ve uzun sürdü mu bide ağrılı benim bugün 7.gunum hala kanamam var ve halada ağrım oluyo bu normal mi sizce?

Ay inşallah canım Sabrediyorum ama son 4 emriyo eğer onlardan da olmazsa daha sanırım artık yapamiyacgiz tedaviyi onlardan sonra bitirebilirim Allah'ım inşaallah nasip eder
Bu süreç insani çok yıpratıyor maddi manevi rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah tutar inşallah bidahakine ya halik ya bari ya musavvir diyelim inşallah

Evet benim canm bundan önceki denemede öyle oldu 10 günü bulmuştu bitmesi

Kızlar selamlarr, çikolata kisti olup opu olanlar, kaç yumurtanız toplandı?Cuma günü bende opu olacağım, amh 4.34 ama 7 yumurta var gibi duruyor, neden böyle oldu anlamadım

Ain
Bu süreç insani çok yıpratıyor maddi manevi rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah tutar inşallah bidahakine ya halik ya bari ya musavvir diyelim inşall

Bu süreç insani çok yıpratıyor maddi manevi rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah tutar inşallah bidahakine ya halik ya bari ya musavvir diyelim inşallah
Amin canım inşallah Bugün gittim kadin doğuma beni aşar bu dedi donanımlı bir hastanede değil dedi cam sakura interlitife bölümüne yolladılar varya nereye gidicegimi bilmiyorum hastane hastane dolaşıyorum

Anladım canım yumurta toplama falan derken rahme baya bi zarar veriyolar aslında Allah'tan toparlayabiliyo bari rahim kendini
Aynen canım o yüzden ben bir ay tahmini dinlendir demiştim hatta gerçekten ilaçlar operasyonlar derken rahim kendini ancak toparlıyor benim de çok kanamam olmuştu hatta pıhtı pıhtı da düşmüştü

Ben de 2 senedir telefonun flaş isigiyla hayalet de olsa bir cizgi gormeye calisan biri olarak sizi cook iyi anliyorum Yalniz farkli marka test de inanilmaz silik cikti yani gözle bakinca evet secebiliyorsunuz ancak fotoda belli olmuyor. Ben de kaset test mi yapsam diyorum

Tek gen taşıyıcılığı ile ilgili başlık açmış kimse yazmamış ona mı üzüldü acaba
Burda telefon vermek yasak ya onlarda dün diğer gurupta telefon verelim grup acalim dediler evdekikadinla birlikte moderatör uyarı verdi sonra kapatıldı hesapları haber yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…