- 16 Mart 2022
- 307
- 332
- 23
- 26
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #10.161
Gelince haber ver merak ederizTamam canım çok teşekkür ederim
Gününe göre gayet güzel kaç çıkacaktı ki maşallahSonucum 50,60 çıkmış düşükmü acaba
Bi abla var ona sorucam kuzum eşim belki acilde bakmazlar diyo bakıyım o abla derse bakarlar gidin sonucu alır almaz haber ederimGelince haber ver merak ederiz
Tamam ablacım sen bi sor ama eminim acilden giriş yaptır devlet hastanesine mi gideceksin? Ozelde sorgusuz sualsiz hamilelik testi dersen yaparlarBi abla var ona sorucam kuzum eşim belki acilde bakmazlar diyo bakıyım o abla derse bakarlar gidin sonucu alır almaz haber ederim
Ay kusura bakma abla estağfurullah senin bildiğinden şüphem yokTamam ablacım sen bi sor ama eminim acilden giriş yaptır devlet hastanesine mi gideceksin? Ozelde sorgusuz sualsiz hamilelik testi dersen yaparlar
Ay inşallah canımAh cok şükür embriyo varsa bekleyen süper sabrın sonu selamet transfer olduğunda bol bol kabak çekirdeği ananas ye unutma
Ahh pardon canm olabilirAy kusura bakma abla estağfurullah senin bildiğinden şüphem yokAma unutmuşum yazmayı ben maalesef Türkiye’de değilim burada da her şeyin başka kuralı var o yüzden
Bu süreç insani çok yıpratıyor maddi manevi rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallahAy inşallah canımSabrediyorum ama son 4 emriyo eğer onlardan da olmazsa daha sanırım artık yapamiyacgiz tedaviyi onlardan sonra bitirebilirim Allah'ım inşaallah nasip eder
Evet benim canm bundan önceki denemede öyle oldu 10 günü bulmuştu bitmesiKızlar bi sorum olacak size yaa benim gibi negatif gören arkadaşlar transfer sonrasi adetiniz sizinde yoğun ve uzun sürdü mu bide ağrılı benim bugün 7.gunum hala kanamam var ve halada ağrım oluyo bu normal mi sizce?
Anladım canım yumurta toplama falan derken rahme baya bi zarar veriyolar aslında Allah'tan toparlayabiliyo bari rahim kendiniEvet benim canm bundan önceki denemede öyle oldu 10 günü bulmuştu bitmesi
Cümlemizin inşallah pozitif almadan hiçbirimiz buradan ayrılmasınnAhh pardon canm olabilirhadi inşallah rabbim gönlünün muradini versin
Bu süreç insani çok yıpratıyor maddi manevi rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallahtutar inşallah bidahakine ya halik ya bari ya musavvir diyelim inşall
Amin canım inşallahBu süreç insani çok yıpratıyor maddi manevi rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallahtutar inşallah bidahakine ya halik ya bari ya musavvir diyelim inşallah
Aynen canım o yüzden ben bir ay tahmini dinlendir demiştim hatta gerçekten ilaçlar operasyonlar derken rahim kendini ancak toparlıyor benim de çok kanamam olmuştu hatta pıhtı pıhtı da düşmüştüAnladım canım yumurta toplama falan derken rahme baya bi zarar veriyolar aslında Allah'tan toparlayabiliyo bari rahim kendini
4AA kalitede 5.gün embriyosu canimAy cok heyecanlı dışarı çıkamıyorum ama nette erken gebelik testimi istesem bende kaçıncı gün embriyosuydu
Ayy ben de bugün yaptım dayanamadım valladediğin gibi kuzum çoook silik çıktı ama ben onu bile beş yıldır yanlışlıkla da olsa görmemiştim içim içime sığmıyor şu an acaba bende mi başka bi marka alsam yarın onunla denesem
Burda telefon vermek yasak ya onlarda dün diğer gurupta telefon verelim grup acalim dediler evdekikadinla birlikte moderatör uyarı verdi sonra kapatıldı hesapları haber yokTek gen taşıyıcılığı ile ilgili başlık açmış kimse yazmamış ona mı üzüldü acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?