- 27 Aralık 2019
- 1.834
- 1.874
- 133
- 31
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #10.181
Aynen benimde öyle oldu canim pıhtı da cok geldi dinlendircem canım aynen zaten ikinci denememi bir sonraki ay yaptircam oda olmazsa üçüncüye uzun bi ara vermek istiyorum bu cocuk icin erteledigim bi hayatim var onu daha fazla ertelemek istemiyorum ise girmek istiyorum biraz kendime yonelmem lazım sonrası Allah büyük belki kafamdan atabilirsem kendiliğinden kalırım sonuçta görünen bi sıkıntım yok belki sadece stresten olmuyo bilemeyiz yaniAynen canım o yüzden ben bir ay tahmini dinlendir demiştim hatta gerçekten ilaçlar operasyonlar derken rahim kendini ancak toparlıyor benim de çok kanamam olmuştu hatta pıhtı pıhtı da düşmüştü
Kesinlikle kafa rahat olunca herşey çok daha kolay oluyor ben özel sektör de öğretmenim bütün sene mi buna göre ayarladım temmuz da transfer olacağım diye ama o kadar stres yapmışım ki sebepsiz hastalığım 20 gün gecikti herşey karıştı yine okul ve seminer dönemine denk geldi bisileri akışına bırakmak lazım da işte elde değil zamanla alışıyor insan benim bu dördüncü denemem ve diğerlerine göre çok büyük derece de rahatım alışıyor insan herşeyeAynen benimde öyle oldu canim pıhtı da cok geldi dinlendircem canım aynen zaten ikinci denememi bir sonraki ay yaptircam oda olmazsa üçüncüye uzun bi ara vermek istiyorum bu cocuk icin erteledigim bi hayatim var onu daha fazla ertelemek istemiyorum ise girmek istiyorum biraz kendime yonelmem lazım sonrası Allah büyük belki kafamdan atabilirsem kendiliğinden kalırım sonuçta görünen bi sıkıntım yok belki sadece stresten olmuyo bilemeyiz yani
Doğru söylüyorsun canim ama iste kafamdan attim artik dusunmucem diyerekte kafadan atilmiyor ki helede çocukları cok seven bi kocanız varsa..Kesinlikle kafa rahat olunca herşey çok daha kolay oluyor ben özel sektör de öğretmenim bütün sene mi buna göre ayarladım temmuz da transfer olacağım diye ama o kadar stres yapmışım ki sebepsiz hastalığım 20 gün gecikti herşey karıştı yine okul ve seminer dönemine denk geldi bisileri akışına bırakmak lazım da işte elde değil zamanla alışıyor insan benim bu dördüncü denemem ve diğerlerine göre çok büyük derece de rahatım alışıyor insan herşeye
Senin daha önceki denemelerinde hic hamilelik olmadı mi bide sıkıntın varmiydi senin canım problem ne yani?Kesinlikle kafa rahat olunca herşey çok daha kolay oluyor ben özel sektör de öğretmenim bütün sene mi buna göre ayarladım temmuz da transfer olacağım diye ama o kadar stres yapmışım ki sebepsiz hastalığım 20 gün gecikti herşey karıştı yine okul ve seminer dönemine denk geldi bisileri akışına bırakmak lazım da işte elde değil zamanla alışıyor insan benim bu dördüncü denemem ve diğerlerine göre çok büyük derece de rahatım alışıyor insan herşeye
Bende ziraat muhendisiyim bu arada canim atanmaya çalışıyorum butun sene calistim kpss ye tedavimi bile o yuzden erteledim sinava girdim tedaviye basladim hemen bide sınav iptal edildi butun emeklerim çöp oldu tedavi stresi uzuntusu derken tekrar sinava calisasim hic gelmedi bu ayin 18 inde sinava girecem ama kafam bomboş o yuzden artik hayatimida ertelemek istemiyorumKesinlikle kafa rahat olunca herşey çok daha kolay oluyor ben özel sektör de öğretmenim bütün sene mi buna göre ayarladım temmuz da transfer olacağım diye ama o kadar stres yapmışım ki sebepsiz hastalığım 20 gün gecikti herşey karıştı yine okul ve seminer dönemine denk geldi bisileri akışına bırakmak lazım da işte elde değil zamanla alışıyor insan benim bu dördüncü denemem ve diğerlerine göre çok büyük derece de rahatım alışıyor insan herşeye
Allah emeklerini boşa çıkartmasınBende ziraat muhendisiyim bu arada canim atanmaya çalışıyorum butun sene calistim kpss ye tedavimi bile o yuzden erteledim sinava girdim tedaviye basladim hemen bide sınav iptal edildi butun emeklerim çöp oldu tedavi stresi uzuntusu derken tekrar sinava calisasim hic gelmedi bu ayin 18 inde sinava girecem ama kafam bomboş o yuzden artik hayatimida ertelemek istemiyorum
Aynı şeyleri yapmış olmak şu an beni acayip rahatlattıBen de 2 senedir telefonun flaş isigiyla hayalet de olsa bir cizgi gormeye calisan biri olarak sizi cook iyi anliyorumYalniz farkli marka test de inanilmaz silik cikti yani gözle bakinca evet secebiliyorsunuz ancak fotoda belli olmuyor. Ben de kaset test mi yapsam diyorum
Şu an bende kpss calisiyorum desemBende ziraat muhendisiyim bu arada canim atanmaya çalışıyorum butun sene calistim kpss ye tedavimi bile o yuzden erteledim sinava girdim tedaviye basladim hemen bide sınav iptal edildi butun emeklerim çöp oldu tedavi stresi uzuntusu derken tekrar sinava calisasim hic gelmedi bu ayin 18 inde sinava girecem ama kafam bomboş o yuzden artik hayatimida ertelemek istemiyorum
Merhaba,Kızlar selamlarr, çikolata kisti olup opu olanlar, kaç yumurtanız toplandı?Cuma günü bende opu olacağım, amh 4.34 ama 7 yumurta var gibi duruyor, neden böyle oldu anlamadım
Yok canım ben 4 defa tüp bebek denedim üçü negatif bu defa bakalım ne oluyir bende hiç problem yok eşim oligosperm malesef yani çok az sperm ve hareketlilikSenin daha önceki denemelerinde hic hamilelik olmadı mi bide sıkıntın varmiydi senin canım problem ne yani?
İnsAllah canım Rabbim pozitifi nasip etsinKIZLAR HAYIRLI AKŞAMLAR YARIN SABAH KAN İÇİN 8 DE GİDİCEM DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN BANA DA HAYIRLI HABERLER ALMAK NASİP OLSUN BİR MUCİZEM OLSUN ARTIK.GÜZEL HABERLERDE BULUŞMAK DİLEĞİYLE
Canım 7-8 de göreni gördüm:)Kızlar 3. Gün için idrar da hangi günler de çıkma durumu var
Amin canım çok teşekkür ederimAllah emeklerini boşa çıkartmasın
Valla bende ayni kafadayim canim dun basladim bende soru falan çözüyorum hem kafamda dağılıyo bakalım nasip kısmetŞu an bende kpss calisiyorum desemkafamı dağıtmak için soru çözüyorum en azından sınava belki bisiler yaparım diye benim de ilk sınav iyi geçmişti iptal oldu bu tedavi sürecinde herşeyi unuttum sanki bugün kitapları çıkardım şimdi soru çözüyorum 10 günde 10 gündür
Rabbim bu defa yüzünü güldürsün inşallah canım hayirlisiyla gelsin miniğinYok canım ben 4 defa tüp bebek denedim üçü negatif bu defa bakalım ne oluyir bende hiç problem yok eşim oligosperm malesef yani çok az sperm ve hareketlilik
Amenna canım inşallah Rabbim isteyen herkese de bizlere de nasip etsinRabbim bu defa yüzünü güldürsün inşallah canım hayirlisiyla gelsin miniğinelbet bir gun bizde hayal ettigimiz herşeyi yaşayacağız Allah büyüktür
Aynenn matematik öğretmeniyim tarih çözüyorum şimdi farklı oluyir dikkatimi dağıtıyorValla bende ayni kafadayim canim dun basladim bende soru falan çözüyorum hem kafamda dağılıyo bakalım nasip kısmet
Senin bebiş de zehir gibi olur heeeAynenn matematik öğretmeniyim tarih çözüyorum şimdi farklı oluyir dikkatimi dağıtıyor
Aynı şeyleri yapmış olmak şu an beni acayip rahatlattıbence bir gün bekleyelim sonraki gün başka markayla yapalım tabi dayanabilirsek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?