2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Kizlar selam , transfer gununu saymazsak bugun 6.gunum. 5.gun embriyosu blastokist transferi biliyorsunuz
4.gun ve 5.gun erken gebelikle denemistim.
Bugün normal kaset test denemek istedim ve 2 senedir ilk defa bende travma etkisi yaratan şu ucuz testte saniyede 2.cizgi belirdi.

Eklentiler

• IMG_20220907_202208.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 54
Yaa insAllah kan da da çok yüksek yüksek çıkar canım

Şükürler olsunnn ozman

Hadi devamı da gelsin inşallah

Maşallah gayet güzel çıkmış

Kızlar yarın 10.gunum progestan göbekten ignem bitiyor kan testi vereyim diyorum 3.gun embriyosu sizce çıkar mı sonuç ?yeni iğne almayayım negatifse dünya para siz ne diyorsunuz fikirleriniz benim için önemli

Yoğun, ağrılı ve uzun sürdü canım lekelenme de bitmedi bir süre

Bu tüp bebek ne zor bir süreçmiş . Transferden önce göğus hassasiyeti başladı transferden beridir memelerimin özellikle yan tarafları ayrı kalçanın iğne yapılan yerleri ayrı ağrıyor . Her seferinde geçti ha gayret demekten kendimi motive etmekten çok yoruldum. Olumsuz düşünmek istemiyorum ama 5 sefer pes peşe opu oldum bu bebisler tutunsun hayırlısı ise elimde başka donmuş yumurta yok popodan iğne ye olmadı göbeğe dön aldım zaten 7 kilo verebileceğim meçhul hiçbir kıyafetim olmaz oldu. Yani offf az önce de eşimle atmıştım makineyi boşalttı sanki dünyanın işini görmüş gibi bir hava enteresan

Seni çok iyi anlıyoruz canım pozitifi gördüğümüz de bunların hepsini unutacağımızı umuyorum ama o zamana kadar da yıpranmaya devam her tedavi bittiğinde enkazdan çıkmış gibi oluyoruz Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…