- 27 Aralık 2019
- 1.834
- 1.874
- 133
- 31
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #10.201
Amin canım aminAmenna canım inşallah Rabbim isteyen herkese de bizlere de nasip etsin
Hahahah iyimis valla Allah kolaylık versin sen gene matematikten kurtariyon ben yandımAynenn matematik öğretmeniyim tarih çözüyorum şimdi farklı oluyir dikkatimi dağıtıyor
Eşim tarihçi ben matematikçi insAllah ikimize birden çekerSenin bebiş de zehir gibi olur heee
Aynenn hayatta ki belki tek avantajım matematikHahahah iyimis valla Allah kolaylık versin sen gene matematikten kurtariyon ben yandım
Yaa insAllah kan da da çok yüksek yüksek çıkar canımKizlar selam , transfer gununu saymazsak bugun 6.gunum. 5.gun embriyosu blastokist transferi biliyorsunuz
4.gun ve 5.gun erken gebelikle denemistim.
Bugün normal kaset test denemek istedim ve 2 senedir ilk defa bende travma etkisi yaratan şu ucuz testte saniyede 2.cizgi belirdi.
Yaa insAllah kan da da çok yüksek yüksek çıkar canım
Şükürler olsunnn ozmanKizlar selam , transfer gununu saymazsak bugun 6.gunum. 5.gun embriyosu blastokist transferi biliyorsunuz
Bugün normal kaset test denemek istedim ve 2 senedir ilk defa bende travma etkisi yaratan şu ucuz testte saniyede 2.cizgi belirdi.
Benim yarın progestan göbekten ignem bitiyor ve 10.gunum yeni ilaç yazmamak icin bende belki test veririmYarin ya da cuma kan testi verecegim canim
Hadi devamı da gelsin inşallahKizlar selam , transfer gununu saymazsak bugun 6.gunum. 5.gun embriyosu blastokist transferi biliyorsunuz
Benim Kızkardeşim biyoloji, damat matematikçi.Eşim tarihçi ben matematikçi insAllah ikimize birden çeker
Ben bugün erken gebelik yaptımCanim ben erken gebelikle degil kaset testle yaptim bugun , ustelik ilk idrarla da degil gayet aksam olmustu. Erken gebeliklere gore cok daha net cikti 2.cizgim
Bende öyle biliyorum canımKızlar çatlatma iğnesi sadece taze trasferdemi oluyo
Maşallah gayet güzel çıkmışKizlar selam , transfer gununu saymazsak bugun 6.gunum. 5.gun embriyosu blastokist transferi biliyorsunuz
Benim Kızkardeşim biyoloji, damat matematikçi.
Yiğenim 2,5 yaşında. Bütün alfabeyi öğrenmiş. 50 ye kadar sayıyor. İngilizce bütün renkleri öğrenmişo yüzden diyorum zehir gibi oluyorlar.
Yoğun, ağrılı ve uzun sürdü canım lekelenme de bitmedi bir süreKızlar bi sorum olacak size yaa benim gibi negatif gören arkadaşlar transfer sonrasi adetiniz sizinde yoğun ve uzun sürdü mu bide ağrılı benim bugün 7.gunum hala kanamam var ve halada ağrım oluyo bu normal mi sizce?
Seni çok iyi anlıyoruz canımBu tüp bebek ne zor bir süreçmiş . Transferden önce göğus hassasiyeti başladı transferden beridir memelerimin özellikle yan tarafları ayrı kalçanın iğne yapılan yerleri ayrı ağrıyor . Her seferinde geçti ha gayret demekten kendimi motive etmekten çok yoruldum. Olumsuz düşünmek istemiyorum ama 5 sefer pes peşe opu oldum bu bebisler tutunsun hayırlısı ise elimde başka donmuş yumurta yok popodan iğne ye olmadı göbeğe dön aldım zaten 7 kilo verebileceğim meçhul hiçbir kıyafetim olmaz oldu. Yani offf az önce de eşimle atmıştım makineyi boşalttı sanki dünyanın işini görmüş gibi bir hava enteresan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?