- 2 Kasım 2020
- 306
- 209
- 33
- 29
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #10.221
Benim 12. Gün 241 çıkmıştı degerim canım 3. Gün embriyosuydu bence akşam ver kanı çıkar zaten varsa inşallah ama bazende geç tutunma oluyorKızlar yarın 10.gunum progestan göbekten ignem bitiyor kan testi vereyim diyorum 3.gun embriyosu sizce çıkar mı sonuç ?yeni iğne almayayım negatifse dünya parasiz ne diyorsunuz fikirleriniz benim için önemli
Benim ikinci transferim donmuş transfer çatlatma iğnesi vuruldum ertesi günüKızlar çatlatma iğnesi sadece taze trasferdemi oluyo
Hayırlı olsun canım bence bı kan verKizlar selam , transfer gununu saymazsak bugun 6.gunum. 5.gun embriyosu blastokist transferi biliyorsunuz
4.gun ve 5.gun erken gebelikle denemistim.
Bugün normal kaset test denemek istedim ve 2 senedir ilk defa bende travma etkisi yaratan şu ucuz testte saniyede 2.cizgi belirdi.
Bende 11. Gün çok silik ama bariz gözüken şekilde çıkmıştı 12. Gün de değerim 241 diKızlar 3. Gün için idrar da hangi günler de çıkma durumu var
10-20 de olsa bence çıkar ya vereyim demi yarın sabah :) sağlık ocağında vericem çünküBenim 12. Gün 241 çıkmıştı degerim canım 3. Gün embriyosuydu bence akşam ver kanı çıkar zaten varsa inşallah ama bazende geç tutunma oluyor
Aynen büyük avantaj vallaAynenn hayatta ki belki tek avantajım matematik
Aynen bencede çıkar canımBenim yarın progestan göbekten ignem bitiyor ve 10.gunum yeni ilaç yazmamak icin bende belki test veririmsizce vereyim mi 3.gun embriyosu yarın 10.gun oluyor bence olsa çıkar yaaa
Şu an öyle bulantı ve karın ağrısı var ki adet olacak misim gibi bacaklarım filan da çok agiriyor normalde hiç sancım olmaz di regl da Allah hayra çevirsin insAllah bebislerimdir bunları yapan dua et canımAynen bencede çıkar canım
Himm normal o zaman canım benim hatta dun kesildi gibi oldu ben bitti heralde dedim bugün dus aldım duştan sonra bide baktım tekrar gelmiş o yüzden bi soruyum dedim uzun olacak heralde benimdeYoğun, ağrılı ve uzun sürdü canım lekelenme de bitmedi bir süre
Benimde 3. Gün embriyosu bana 10. gün test yaptır dediler merkezden yaptır benceBenim yarın progestan göbekten ignem bitiyor ve 10.gunum yeni ilaç yazmamak icin bende belki test veririmsizce vereyim mi 3.gun embriyosu yarın 10.gun oluyor bence olsa çıkar yaaa
Rabbim yardımcımız olsun canım hakkaten cok zor sürecmis birde kac defa opu olmussun en zor yani opu zaten Rabbim işini kolaylastirsin gercekten yürekten dua ediyorum sana ben opuden cikinca narkozunda etkisiyle aglayarak uyandim ve yeminle Allah'ım kimseye düşürme buralara diye dua ettim hemen psikolojik olarak fiziksel olarak gerçekten cok zor bi surec insallah bebişin tutunur sanada bi daha bi daha ugrasmazsin canımBu tüp bebek ne zor bir süreçmiş . Transferden önce göğus hassasiyeti başladı transferden beridir memelerimin özellikle yan tarafları ayrı kalçanın iğne yapılan yerleri ayrı ağrıyor . Her seferinde geçti ha gayret demekten kendimi motive etmekten çok yoruldum. Olumsuz düşünmek istemiyorum ama 5 sefer pes peşe opu oldum bu bebisler tutunsun hayırlısı ise elimde başka donmuş yumurta yok popodan iğne ye olmadı göbeğe dön aldım zaten 7 kilo verebileceğim meçhul hiçbir kıyafetim olmaz oldu. Yani offf az önce de eşimle atmıştım makineyi boşalttı sanki dünyanın işini görmüş gibi bir hava enteresan
Canım ben Agridayim Diyarbakır Bahçeci de tedavi oldum o yüzden sağlık ocağında yapcamBenimde 3. Gün embriyosu bana 10. gün test yaptır dediler merkezden yaptır bence
Dualarim seninle canim benim inşallah bebis yapiyodur o ağrıları da yarın müjdeli haberini verirsin hadi hakkında hayırlısı olsun bir daha düşürmesin Allah'ım bu yollara senide benide herkesi deŞu an öyle bulantı ve karın ağrısı var ki adet olacak misim gibi bacaklarım filan da çok agiriyor normalde hiç sancım olmaz di regl da Allah hayra çevirsin insAllah bebislerimdir bunları yapan dua et canımyarın sabah kan tahlili vercem sağlık ocağında bişi yazmasam bilin ki olmamış
Bende de siddetli regl sancisi olmustu canim seninde pozitif cikar inşallahŞu an öyle bulantı ve karın ağrısı var ki adet olacak misim gibi bacaklarım filan da çok agiriyor normalde hiç sancım olmaz di regl da Allah hayra çevirsin insAllah bebislerimdir bunları yapan dua et canımyarın sabah kan tahlili vercem sağlık ocağında bişi yazmasam bilin ki olmamış
Çıkar inşallah canım zaten tekrarlıyorsun ya10-20 de olsa bence çıkar ya vereyim demi yarın sabah :) sağlık ocağında vericem çünkü
Ben de her an adet olucam gibi hissediyorum ama bacak ağrısı falan başka hiçbir şey yok, normal mi acaba ?Bende de siddetli regl sancisi olmustu canim seninde pozitif cikar inşallah
Bende de aynisi olmustu ama adet zamanimda, adet olucam diyordum bacak ve aşırı karin agrisi olmustu ama cok şükür pozitifi gördük inşallah seninde oyledirBen de her an adet olucam gibi hissediyorum ama bacak ağrısı falan başka hiçbir şey yok, normal mi acaba ?
Amin insAllah canım insAllahDualarim seninle canim benim inşallah bebis yapiyodur o ağrıları da yarın müjdeli haberini verirsin hadi hakkında hayırlısı olsun bir daha düşürmesin Allah'ım bu yollara senide benide herkesi de
Ay insAllah canım bütün gece rüyamda test yapıp negatif görüp ağlıyordum son üç gündür hep öyle goruyrumBende de siddetli regl sancisi olmustu canim seninde pozitif cikar inşallah
Aynenn ya beklemek çok zor zaten bu şekildeÇıkar inşallah canım zaten tekrarlıyorsun ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?