- 12 Haziran 2020
- 256
- 267
- 33
- 35
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #10.241
Aynen canım Rabbim hepimizin işini kolaylaştırsın inşAllahRabbim yardımcımız olsun canım hakkaten cok zor sürecmis birde kac defa opu olmussun en zor yani opu zaten Rabbim işini kolaylastirsin gercekten yürekten dua ediyorum sana ben opuden cikinca narkozunda etkisiyle aglayarak uyandim ve yeminle Allah'ım kimseye düşürme buralara diye dua ettim hemen psikolojik olarak fiziksel olarak gerçekten cok zor bi surec insallah bebişin tutunur sanada bi daha bi daha ugrasmazsin canım
Bende öyle hissediyorum canımBen de her an adet olucam gibi hissediyorum ama bacak ağrısı falan başka hiçbir şey yok, normal mi acaba ?
Az daha sabret canım sonu çok güzel olacak inşAllahBu tüp bebek ne zor bir süreçmiş . Transferden önce göğus hassasiyeti başladı transferden beridir memelerimin özellikle yan tarafları ayrı kalçanın iğne yapılan yerleri ayrı ağrıyor . Her seferinde geçti ha gayret demekten kendimi motive etmekten çok yoruldum. Olumsuz düşünmek istemiyorum ama 5 sefer pes peşe opu oldum bu bebisler tutunsun hayırlısı ise elimde başka donmuş yumurta yok popodan iğne ye olmadı göbeğe dön aldım zaten 7 kilo verebileceğim meçhul hiçbir kıyafetim olmaz oldu. Yani offf az önce de eşimle atmıştım makineyi boşalttı sanki dünyanın işini görmüş gibi bir hava enteresan
Canım sağlık ocağında test geç çıkıyor yani benim öyle olmuştu 1 gün sonrasına belli oldu. İmkanın varsa hastanede verŞu an öyle bulantı ve karın ağrısı var ki adet olacak misim gibi bacaklarım filan da çok agiriyor normalde hiç sancım olmaz di regl da Allah hayra çevirsin insAllah bebislerimdir bunları yapan dua et canımyarın sabah kan tahlili vercem sağlık ocağında bişi yazmasam bilin ki olmamış
Hadi canım güzel haberlerini bekliyoruz Rabbim pozitifi göstersin sanada :)KIZLAR HAYIRLI AKŞAMLAR YARIN SABAH KAN İÇİN 8 DE GİDİCEM DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN BANA DA HAYIRLI HABERLER ALMAK NASİP OLSUN BİR MUCİZEM OLSUN ARTIK.GÜZEL HABERLERDE BULUŞMAK DİLEĞİYLE
Şu an çalışıyorum sağlık ocağı okulumun karşısında ancak oraya verebilirim canım bide geçen defa devlet acile gittim orda almadı kanımı neden bilmiyorumCanım sağlık ocağında test geç çıkıyor yani benim öyle olmuştu 1 gün sonrasına belli oldu. İmkanın varsa hastanede ver
Kuzum rüyaların tersi çıkarmış inşallah pozitifi görücenAy insAllah canım bütün gece rüyamda test yapıp negatif görüp ağlıyordum son üç gündür hep öyle goruyrum
Ay insAllah yaa üç gecedir aynı kabusları görüyorum çünkü üç gecedir çok stres yaptım öncesi çok rahattım bakalım bugün kalpten gitmem umarım bekleme aşamasındaKuzum rüyaların tersi çıkarmış inşallah pozitifi görücen
İnşallah güzel haberler alısın Allah'ın izniylekızlar günaydın hayırlı günler kanımı verdim bugün hayırlı sonuç almak nasip olur inşallah eğer pozitif olursa burda yaşadıklarımı yazacağım belki umut olur başkalarına..
AMİN CANIM ALLAH RAZI OLSUNİnşallah güzel haberler alısın Allah'ın izniyle
Canım bende şimdi vercem sıra bekliyorum ikimizin de güzel haberlerini yazmayı Rabbim nasip etsin insAllah bende aynen öyle yazacağım bu zorlu sürecikızlar günaydın hayırlı günler kanımı verdim bugün hayırlı sonuç almak nasip olur inşallah eğer pozitif olursa burda yaşadıklarımı yazacağım belki umut olur başkalarına..
Bende heyecanlandımkızlar günaydın hayırlı günler kanımı verdim bugün hayırlı sonuç almak nasip olur inşallah eğer pozitif olursa burda yaşadıklarımı yazacağım belki umut olur başkalarına..
AMİN CANIM EN GÜZEL EN MUTLU HABERLERİ ALMAK NASİP OLSUN HEYCANDAN KALBİM DURCAKCanım bende şimdi vercem sıra bekliyorum ikimizin de güzel haberlerini yazmayı Rabbim nasip etsin insAllah bende aynen öyle yazacağım bu zorlu sürecisesim çıkmazsa negatif bilin
İNŞALLAH AMİN CANIM HEYCANDAN KALBİM DURCAK İNANKİ :)Bende heyecanlandımHadi inşallah güzel haberini alacağız.
İNŞALLAH CANIM İNŞALLAH ÖĞLENE KADAR HABER GELİR DİYE DÜŞÜNÜYORUMGüzel haberleri bekliyorum inşallah hepinizden
He ya benim de vallahi ama saat 4 de ancak çıkarmış öyle sancım var ki sende öyle mi ağrın sızın var mıAMİN CANIM EN GÜZEL EN MUTLU HABERLERİ ALMAK NASİP OLSUN HEYCANDAN KALBİM DURCAK
CANIM BENİM HİÇ AĞRIM SIZIM OLMADI BENİM 3,5 SAATE ÇIKARLAR DEDİLER YANI BEN EN GEÇ 12 /1 ARASI ALMIŞ OLURUM BEN MERKEZDE VERDİM KANIMI TÜP BEBEK MERKEZİNDE SENİN NEREN AĞRIYORHe ya benim de vallahi ama saat 4 de ancak çıkarmış öyle sancım var ki sende öyle mi ağrın sızın var mı
CANIM SENİN KAÇINCI GÜNÜN BUGÜN BİRDE KACINCI GÜN EMBİRİYOSU;?He ya benim de vallahi ama saat 4 de ancak çıkarmış öyle sancım var ki sende öyle mi ağrın sızın var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?