- Konu Sahibi melekomelek
-
- #10.261
Canım benim 3.gun embriyosu bugün 10.gunum iğnelerim bitti diye bugün tahlil vereyim dedim çünkü göbekten iğne filan da pahalı ya Allah korusun negatifse boş yere almayayım dedim.Ya canım valla kasıklarım karnım alt bölgem de aynı regl sancısı var ayaklarım da öyle neden bilmiyorum ama insAllah olumludur ikizdir de öyle değerlerim yukseliyordurCANIM SENİN KAÇINCI GÜNÜN BUGÜN BİRDE KACINCI GÜN EMBİRİYOSU;?
AMİN CANIM RABBİM KALBİNE GÖRE VERSİN İNŞALLAH BENİMDE 3.GÜN EMBİRİYOSU BUGÜN 15.GÜNÜM :)Canım benim 3.gun embriyosu bugün 10.gunum iğnelerim bitti diye bugün tahlil vereyim dedim çünkü göbekten iğne filan da pahalı ya Allah korusun negatifse boş yere almayayım dedim.Ya canım valla kasıklarım karnım alt bölgem de aynı regl sancısı var ayaklarım da öyle neden bilmiyorum ama insAllah olumludur ikizdir de öyle değerlerim yukseliyordur
Anladım canım verdin miŞu an çalışıyorum sağlık ocağı okulumun karşısında ancak oraya verebilirim canım bide geçen defa devlet acile gittim orda almadı kanımı neden bilmiyorum
Evet canim verdim testAnladım canım verdin mi
İnşAllah canım bekliyoruz bizdekızlar günaydın hayırlı günler kanımı verdim bugün hayırlı sonuç almak nasip olur inşallah eğer pozitif olursa burda yaşadıklarımı yazacağım belki umut olur başkalarına..
Şaka mı yapiyon hiç kan vermedin miAMİN CANIM RABBİM KALBİNE GÖRE VERSİN İNŞALLAH BENİMDE 3.GÜN EMBİRİYOSU BUGÜN 15.GÜNÜM :)
SAĞOL CANIM İNŞALLAH HEPİMİZ İÇİN COK GÜZEL GÜN OLURİnşAllah canım bekliyoruz bizde
Ay Allah korusun kız deme öyle ama çok zor bi süreç valla haklısınAy insAllah yaa üç gecedir aynı kabusları görüyorum çünkü üç gecedir çok stres yaptım öncesi çok rahattım bakalım bugün kalpten gitmem umarım bekleme aşamasında
ŞAKA DEĞİL İLK KEZ KAN VERİYORUM DOKTORUM VERME DEDİ 15 GÜNDEN ÖNCE KAN BUGÜN 15.GÜNÜMŞaka mı yapiyon hiç kan vermedin mi
Ay maşallah inşallah pozitifi bekliyoruzAMİN CANIM RABBİM KALBİNE GÖRE VERSİN İNŞALLAH BENİMDE 3.GÜN EMBİRİYOSU BUGÜN 15.GÜNÜM :)
MasAllah sana valla canım helal olsun iyi dayanmissinŞAKA DEĞİL İLK KEZ KAN VERİYORUM DOKTORUM VERME DEDİ 15 GÜNDEN ÖNCE KAN BUGÜN 15.GÜNÜM
Öyle ya canım ins mutlu haberleri paylaşırımAy Allah korusun kız deme öyle ama çok zor bi süreç valla haklısın
Kız nasıl bir sabır sendekiŞAKA DEĞİL İLK KEZ KAN VERİYORUM DOKTORUM VERME DEDİ 15 GÜNDEN ÖNCE KAN BUGÜN 15.GÜNÜM
İNŞALLAAAAHÖyle ya canım ins mutlu haberleri paylaşırım
YAPTIM 8.GÜN İDRAR O NEGATİF ÇIKTI AMA UMUTLUYUM :)Ay maşallah inşallah pozitifi bekliyoruzevde test yaptın mı hiç?
:)8.GÜN İDRARDA NEGATİFİ GÖRÜNCE SABRETMEYE MECBUR KALDIMKız nasıl bir sabır sendekiTaş olsa çatlamıştı.
Biz de umutluyuz inşallaaah güzel haberleri bekliyoruzYAPTIM 8.GÜN İDRAR O NEGATİF ÇIKTI AMA UMUTLUYUM :)
Bende öyleyim ya hem ağrım var hem de basım çok dönüyorBenimde bugün uyandığımdan beri kasık ağrım var. Sanki adet olacakmışım gibi
İNŞALLAH CANIMBiz de umutluyuz inşallaaah güzel haberleri bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?