- 19 Şubat 2022
- 1.901
- 2.169
- 83
- 36
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #10.301
Allah razı olsun kuzumOkudum Rabbim bol güzel kaliteli yumurtalar nasip etsin
Bende sonuç bekliyorum canım kan verdim sende dua edersen çok sevinirimAllah razı olsun kuzum
İki transferim oldu, biri Temmuz’da biri Ağustos’ta. İkisi de tuttu, fakat kimyasalla sonuçlandı. Bir dahaki transferim Kasım’da olacak.Transfer yapıldı mı peki canım, ne durumdasın?
Ayy etmem mii, Allah sevinç gözyaşları döktürsün inşallahhBende sonuç bekliyorum canım kan verdim sende dua edersen çok sevinirim
Allah'ım bu defa hayırlısı ile nasip etsin inşallahİki transferim oldu, biri Temmuz’da biri Ağustos’ta. İkisi de tuttu, fakat kimyasalla sonuçlandı. Bir dahaki transferim Kasım’da olacak.
Canım valla bu benim dördüncü denemem.Cift embriyo transfer ettiler 3.gun embriyosu bugün 10.gunum adet sancım ve ağrım var baş dönmem var kan verdim sabah bilemiyorum valla artık ne olacak çok stresliyimAyy etmem mii, Allah sevinç gözyaşları döktürsün inşallahhSenin sürecin nasıldı?
Yaa canım benim canın sağolsun ümidini yitirme bak benim 4. ama yine olmasa yine vazgecmicem Rabbim kendiliğinden nasip etsin de hiç gerek kalmasın tüp bebeğeKIZLAR SONUCUM GELDİ MALESEF NEGATİF RABBİM HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN SİZE İYİ HABERLER ALMAK NASİP OLSUN
AMİN CANIM ALLAH RAZI OLSUN BENİM İLK DENEMEM Dİ YAPCAK BİR ŞEY YOKYaa canım benim canın sağolsun ümidini yitirme bak benim 4. ama yine olmasa yine vazgecmicem Rabbim kendiliğinden nasip etsin de hiç gerek kalmasın tüp bebeğe
Canım hepimize iyi haberler almak nasip olsun.KIZLAR SONUCUM GELDİ MALESEF NEGATİF RABBİM HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN SİZE İYİ HABERLER ALMAK NASİP OLSUN
İNŞALLAH CANIMCanım hepimize iyi haberler almak nasip olsun.
Üzülme diyemiyorum bu süreçte hepimiz çok yıpranıyoruz.
Vazgeçmek olmaz yine deniyeceğiz.
Allah büyüktür.
Yaa hiç ümidini yitirme ilk mis daha çok yolumuz var olsun Rabbim en iyisini bilir sen duanı etmekten vazgeçmeAMİN CANIM ALLAH RAZI OLSUN BENİM İLK DENEMEM Dİ YAPCAK BİR ŞEY YOK
Aynen oule kesinlikle vazgecmicez yaoacak birşey yok dediğim gibi bu da bizim sınavımızCanım hepimize iyi haberler almak nasip olsun.
Üzülme diyemiyorum bu süreçte hepimiz çok yıpranıyoruz.
Vazgeçmek olmaz yine deniyeceğiz.
Allah büyüktür.
Aynen öyle.Aynen oule kesinlikle vazgecmicez yaoacak birşey yok dediğim gibi bu da bizim sınavımız
Bugün saat 4 de çıkarmış canım belki de yarın diyor sağlık ocağında verdim çalışıyorum diyeAynen öyle.
Senin testin ne zaman çıkacak ?
İnşallah Allah nasip eder de kendiliğinden olurKIZLAR SONUCUM GELDİ MALESEF NEGATİF RABBİM HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN SİZE İYİ HABERLER ALMAK NASİP OLSUN
İnşallah güzel haberlerle gelirsinAmin inşallah
Çarşamba günü gidiceğim.
Bakalım hayırlısı.
Testini atsana canım bizde bakalımKızlar selam yardım edin lütfen transfer ın 8. Günü 5. Gn embryosu idrar testi yaptım 2. Çizgi çok silik gri gibi görünen en bir cizgi var sizce var mıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?