- 27 Aralık 2019
- 1.834
- 1.874
- 133
- 31
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #10.281
Amin canımAynen canım Rabbim hepimizin işini kolaylaştırsın inşAllah
Hadi güzel haberlerle gel inşallah canımCanım bende şimdi vercem sıra bekliyorum ikimizin de güzel haberlerini yazmayı Rabbim nasip etsin insAllah bende aynen öyle yazacağım bu zorlu sürecisesim çıkmazsa negatif bilin
Kaçta verdin tahlili.İNŞALLAH CANIM
Hayırlı olsun canım benimKızlar ben bugün kese gördümminicikti . Kan veren herkes inşallah bugün pozitif görürsünüz
Bende 7. Gün kasık ağrısıyla hissetmiştim kan verdim o gün direk inşallah seninde pozitiftirHayırlı olsun canım benimbugün 7.günüm kasiklarimda agri var sadece
İnşallah canım burda pozitifleri görünce çok mutlu oluyorum içim umut doluyorBende 7. Gün kasık ağrısıyla hissetmiştim kan verdim o gün direk inşallah seninde pozitiftir
Güzel hisset güzel olsun ben hep olumlama yaptım kendimeİnşallah canım burda pozitifleri görünce çok mutlu oluyorum içim umut doluyor
Gözün aydın canım.Kızlar ben bugün kese gördümminicikti . Kan veren herkes inşallah bugün pozitif görürsünüz
24 ağustosta transfer olmustumm 2 hafta sonra bebek ve kalp atısı için cagırdıı inşallah sende keseni görürsünGözün aydın canım.
Ne zaman transfer olmuştun.
En yakın zamanda kalp atışını da duyarsın inşallah.
Öyle yapmaya çalışıyorum inşallah pozitif görürümGüzel hisset güzel olsun ben hep olumlama yaptım kendime
Amin inşallah24 ağustosta transfer olmustumm 2 hafta sonra bebek ve kalp atısı için cagırdıı inşallah sende keseni görürsünne zaman randevun
Ay canım masAllahKızlar ben bugün kese gördümminicikti . Kan veren herkes inşallah bugün pozitif görürsünüz
Transfer yapıldı mı peki canım, ne durumdasın?Merhaba,
benim her iki yumurtalığımda da çikolata kisti var, AMH 0,76 civarı. 6 OPU geçirdim, 1-4 yumurta toplanabildi en fazla.
Ayyy canım maşallah ne güzel darısı başımıza inşAllah :)))) tekrar hayırlı olsunKızlar ben bugün kese gördümminicikti . Kan veren herkes inşallah bugün pozitif görürsünüz
Hayırlısı olsun senin içinAmin inşallah
Çarşamba günü gidiceğim.
Bakalım hayırlısı.
Teşekkür edermm dualarım hepiniz içinAyyy canım maşallah ne güzel darısı başımıza inşAllah :)))) tekrar hayırlı olsun
Okudum Rabbim bol güzel kaliteli yumurtalar nasip etsinKızlar yarın opu olacak, İsmim HaticeŞu yazıyı okuyanlar benim adıma bir kere şu duayı okur musunuz?Allah razı olsun
Bismillahirrahmanirrahim
Allahumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ-seyyidina Muhammedin ellezi tenhallü bihi'l 'ukadu ve tenfericu bihi'l-kürabu ve tukdâ bihi'l-havâicu ve tünâlü bihi'r-rağâibu ve husnu'l-havâtimi ve yusteska'l-ğamâmu bi-vechihi'l-kerîmi ve 'alâ âlihi ve sahbihi fî-külli lemhatin ve nefesin bi-'adedi külli ma'lûmin lek."
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?