- Konu Sahibi melekomelek
-
- #10.321
Amin, hepimize inşallahAllah'ım bu defa hayırlısı ile nasip etsin inşallah
Testini atsana canım bizde bakalım
Saccteli kadar ince olması beni korkutuyor sadceBen orda bir çizgi görüyorum
Sanki var hafif bi cizgi ama bence yarin bide erken gebelik yap canım yada direk kan ver hic uğraşma insallah bebişin seninledir
Kan vercem yarın. Testte yapsak içimiz,rahat olmuyorSanki var hafif bi cizgi ama bence yarin bide erken gebelik yap canım yada direk kan ver hic uğraşma insallah bebişin seninledir
Aynen oyle canım kendini strese sokma hic kan ver direk insallah güzel sonuçlar alırsın valla bende diyorum bir sonraki transferimde direk 8.gun kan vericem pozitif cikarsa şayet doya doya idrar testi yapacamKan vercem yarın. Testte yapsak içimiz,rahat olmuyor
Benim 15 gün sürdü kanamam canım korktum hatta noluyo diye doktora gittim çok normal korkma dedi kan kalmadı dedim vücudumdaHimm normal o zaman canım benim hatta dun kesildi gibi oldu ben bitti heralde dedim bugün dus aldım duştan sonra bide baktım tekrar gelmiş o yüzden bi soruyum dedim uzun olacak heralde benimdevalla iki gun lekelenme desem 7 gundurde kanamam var etti 9 gun daha kac gün sürecek acaba ne var ne yok temizliyo heralde
Seni çok iyi anlıyoruz tatlım hepimiz malesef aynı yollardan geçtik biraz sabret inşAllah diğer denemen de olacaktırİNANILMAZ ÜZGÜNÜM AMA YAPACAK BİR ŞEY YOK
İyi yöntem ☺Aynen oyle canım kendini strese sokma hic kan ver direk insallah güzel sonuçlar alırsın valla bende diyorum bir sonraki transferimde direk 8.gun kan vericem pozitif cikarsa şayet doya doya idrar testi yapacam
KIZLAR SONUCUM GELDİ MALESEF NEGATİF RABBİM HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN SİZE İYİ HABERLER ALMAK NASİP OLSUN
[/QUOTE çok üzgünüm Allah bir daha ki sefere kuvvet versin sana arkadaşım üzülme diyemem ama kalk ayağa tekrar yola çık
Hadi yaa benimkide bi kesiliyo aha bitti diyorum sonra tekrar geliyo anlamadim valla canımBenim 15 gün sürdü kanamam canım korktum hatta noluyo diye doktora gittim çok normal korkma dedi kan kalmadı dedim vücudumdatam 15. Gün kesildi bi anda
Demi bencede stressiz falan en güzeli benceİyi yöntem ☺
Evet ben ikinci de pozitifi gördüm bide çok umutsuzdu doktorum da embriyoların kalitesiz fln diye canımı sıkmıştı ama inandim ben tuttu çok şükür.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin en hayırlısınıHadi yaa benimkide bi kesiliyo aha bitti diyorum sonra tekrar geliyo anlamadim valla canımneyse temizlesin güzelce kendinide bir sonrakine yavruma guzel yatak hazırlasın canım senin ikinci denemende mi oldu pozitifi gördün?
Kizlar bişey sorucam size Ofis Histeroskopi çektiren var mı yakın zamanda yada cektiricek olan ?Bu süreç insani çok yıpratıyor maddi manevi rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallahtutar inşallah bidahakine ya halik ya bari ya musavvir diyelim inşallah
Histereskopi olmuştum ama ofis histereskopi daha farklı bişey mi bilmiyorum.Kizlar bişey sorucam size Ofis Histeroskopi çektiren var mı yakın zamanda yada cektiricek olan ?
Yaaa bende umutluydum senden.Kızlar sonucum geldi malesef negatif bütün belirtiler olmasına rağmen negatif
Bende bugün doktora gittim tüberküloz dan suphelendiler rahim filmi ve ofis filmi istedi bende korkuyorum nasıl bişey bilmiyorum ilk defa cektiricemHistereskopi olmuştum ama ofis histereskopi daha farklı bişey mi bilmiyorum.
Aneztesi ile olmuştum ufak bir polip varmış onu almış dr.
Onları yaptırdıktan sonra kamerayla girip bakicam dediHistereskopi olmuştum ama ofis histereskopi daha farklı bişey mi bilmiyorum.
Aneztesi ile olmuştum ufak bir polip varmış onu almış dr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?