2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Kan vercem yarın. Testte yapsak içimiz,rahat olmuyor
Aynen oyle canım kendini strese sokma hic kan ver direk insallah güzel sonuçlar alırsın valla bende diyorum bir sonraki transferimde direk 8.gun kan vericem pozitif cikarsa şayet doya doya idrar testi yapacam

Benim 15 gün sürdü kanamam canım korktum hatta noluyo diye doktora gittim çok normal korkma dedi kan kalmadı dedim vücudumda tam 15. Gün kesildi bi anda

Benim 15 gün sürdü kanamam canım korktum hatta noluyo diye doktora gittim çok normal korkma dedi kan kalmadı dedim vücudumda tam 15. Gün kesildi bi anda
Hadi yaa benimkide bi kesiliyo aha bitti diyorum sonra tekrar geliyo anlamadim valla canım neyse temizlesin güzelce kendinide bir sonrakine yavruma guzel yatak hazırlasın canım senin ikinci denemende mi oldu pozitifi gördün?

Hadi yaa benimkide bi kesiliyo aha bitti diyorum sonra tekrar geliyo anlamadim valla canım neyse temizlesin güzelce kendinide bir sonrakine yavruma guzel yatak hazırlasın canım senin ikinci denemende mi oldu pozitifi gördün?
Evet ben ikinci de pozitifi gördüm bide çok umutsuzdu doktorum da embriyoların kalitesiz fln diye canımı sıkmıştı ama inandim ben tuttu çok şükür.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin en hayırlısını

Histereskopi olmuştum ama ofis histereskopi daha farklı bişey mi bilmiyorum.
Aneztesi ile olmuştum ufak bir polip varmış onu almış dr.
Bende bugün doktora gittim tüberküloz dan suphelendiler rahim filmi ve ofis filmi istedi bende korkuyorum nasıl bişey bilmiyorum ilk defa cektiricem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…