2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Bende bugün doktora gittim tüberküloz dan suphelendiler rahim filmi ve ofis filmi istedi bende korkuyorum nasıl bişey bilmiyorum ilk defa cektiricem
Korkma ben ikisini de yaptırdım.
Rahim filmi artık ağrısız oluyor çoğu yerde.
Histereskopi de dediğim gibi uyuyup uyanıyorsun çok hafif bir sızlama hissediyorsun o da kısa bir süre.
Sonra normale dönüyorsun zaten.

Ben rahim filmi çektirdim özelde ağrısız onda problem yok yine yaptırırım ama Histeroskopi onu hiç yaptırmadım ondan çok korkuyorum ağrıya dayanamıyorum birde rahim dar baya nasıl yapılıyor bilmiyorum.uyutmuyorlar mi?

Merhaba ayni gun transfer olmusuz
Benim de transferden 1 gün sonra basladi adet olacakmisim gibi agrilar . Ama transfer gunu sayilmiyor bugun 5.gunumuz
Ne güzel tesadüf sen hangi gün kan testi yapmayı düşünüyorsun canım bu arada ikimizde pozitif sonuç alırızz Aminnnn

Amin canım inşallah benimde ikinci denememde tutar inşallah Rabbim hepimize yaşatsın bu mutluluğu inşallah

Kübracığım yazdım ya sana uyutuyorlar uyanınca da çok hafif bir sızı hissediyorsun o kadar.
Bu kadar stres yapma kendine.
Ameliyat değil ki bu işlem ufak bir operasyon.
Olup olmadığını bile anlamıyorsun.

Kızlar 3 gün embriyosu 10 gün kan da negatif olup 12-13 de pozitif çıkan var mıdır hiç duydunuz mu zannetmiyorum ama çünkü 1,1 çıktı olsaydı 10-15 birşey çıkardı dimi

İnslalah öyledir stres yaptım çok korkuyotum çünkü ilk defa olacağı için uyutsunlar zaten yoksa ben yapamam çok zorlanirim

Kızlar 3 gün embriyosu 10 gün kan da negatif olup 12-13 de pozitif çıkan var mıdır hiç duydunuz mu zannetmiyorum ama çünkü 1,1 çıktı olsaydı 10-15 birşey çıkardı dimi
Doktor benden 12. Gün kan istedi eğer 10 da çıksaydı 10 isterlerdi herhalde bilmiyorum ki canım bekle 12. Günde yaptır bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…