- 14 Mart 2022
- 2.550
- 7.119
- 108
- 43
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #10.341
Korkma ben ikisini de yaptırdım.Bende bugün doktora gittim tüberküloz dan suphelendiler rahim filmi ve ofis filmi istedi bende korkuyorum nasıl bişey bilmiyorum ilk defa cektiricem
Aynen rahimde bir sıkıntı var mı yok mu kamerayla bakıyorlar.Onları yaptırdıktan sonra kamerayla girip bakicam dedi
Sıkma canını tatlım diğerinde olacaktır inşAllah denemye devamKızlar sonucum geldi malesef negatif bütün belirtiler olmasına rağmen negatif
Ben rahim filmi çektirdim özelde ağrısız onda problem yok yine yaptırırım ama Histeroskopi onu hiç yaptırmadım ondan çok korkuyorum ağrıya dayanamıyorum birde rahim dar baya nasıl yapılıyor bilmiyorum.uyutmuyorlar mi?Korkma ben ikisini de yaptırdım.
Rahim filmi artık ağrısız oluyor çoğu yerde.
Histereskopi de dediğim gibi uyuyup uyanıyorsun çok hafif bir sızlama hissediyorsun o da kısa bir süre.
Sonra normale dönüyorsun zaten.
Peki o nasıl ağrılı mi nasıl oluyor?Aynen rahimde bir sıkıntı var mı yok mu kamerayla bakıyorlar.
Ne güzel tesadüf sen hangi gün kan testi yapmayı düşünüyorsun canım bu arada ikimizde pozitif sonuç alırızz AminnnnMerhaba ayni gun transfer olmusuz
Benim de transferden 1 gün sonra basladi adet olacakmisim gibi agrilar . Ama transfer gunu sayilmiyor bugun 5.gunumuz
Amin canım inşallahEvet ben ikinci de pozitifi gördüm bide çok umutsuzdu doktorum da embriyoların kalitesiz fln diye canımı sıkmıştı ama inandim ben tuttu çok şükür.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin en hayırlısını
Hadi yaa üzüldüm canımKızlar sonucum geldi malesef negatif bütün belirtiler olmasına rağmen negatif
Ben de 2 Eylül, bir gün farkla :) ne zaman test yapıyoruz kızlar
Ben cumartesi yapmayı düşünüyorumBen de 2 Eylül, bir gün farkla :) ne zaman test yapıyoruz kızlar
Kübracığım yazdım ya sana uyutuyorlar uyanınca da çok hafif bir sızı hissediyorsun o kadar.Ben rahim filmi çektirdim özelde ağrısız onda problem yok yine yaptırırım ama Histeroskopi onu hiç yaptırmadım ondan çok korkuyorum ağrıya dayanamıyorum birde rahim dar baya nasıl yapılıyor bilmiyorum.uyutmuyorlar mi?
İnslalah öyledir stres yaptım çok korkuyotum çünkü ilk defa olacağı için uyutsunlar zaten yoksa ben yapamam çok zorlanirimKübracığım yazdım ya sana uyutuyorlar uyanınca da çok hafif bir sızı hissediyorsun o kadar.
Bu kadar stres yapma kendine.
Ameliyat değil ki bu işlem ufak bir operasyon.
Olup olmadığını bile anlamıyorsun.
Kübracım hiç stres yapma ben nelerini kaç defa oldum bişey olmuyor basit işlemler bunlar rahat olİnslalah öyledir stres yaptım çok korkuyotum çünkü ilk defa olacağı için uyutsunlar zaten yoksa ben yapamam çok zorlanirim
İnşallah teşekkür ederim canımKübracım hiç stres yapma ben nelerini kaç defa oldum bişey olmuyor basit işlemler bunlar rahat ol
Doktor benden 12. Gün kan istedi eğer 10 da çıksaydı 10 isterlerdi herhalde bilmiyorum ki canım bekle 12. Günde yaptır bakalimKızlar 3 gün embriyosu 10 gün kan da negatif olup 12-13 de pozitif çıkan var mıdır hiç duydunuz mu zannetmiyorum ama çünkü 1,1 çıktı olsaydı 10-15 birşey çıkardı dimi
İkimiDe bugğn aldık negatifi işten eve geldim değerin kaç çıktıCanım bende şimdi vercem sıra bekliyorum ikimizin de güzel haberlerini yazmayı Rabbim nasip etsin insAllah bende aynen öyle yazacağım bu zorlu sürecisesim çıkmazsa negatif bilin
Evet canim malesef 1,11 çıktı doktoruma yazdım bırakın ilaçları olsa cikardi dediİkimiDe bugğn aldık negatifi işten eve geldim değerin kaç çıktı
Canim aminNe güzel tesadüf sen hangi gün kan testi yapmayı düşünüyorsun canım bu arada ikimizde pozitif sonuç alırızz Aminnnn
Doktorum ilacı birak olsa çıkardı dediDoktor benden 12. Gün kan istedi eğer 10 da çıksaydı 10 isterlerdi herhalde bilmiyorum ki canım bekle 12. Günde yaptır bakalim
Gecmis olsun canım Allah en kısa zamanda nasip etsin inşallah benim de 2.00 çıktı bana da ilaçları bırak dediEvet canim malesef 1,11 çıktı doktoruma yazdım bırakın ilaçları olsa cikardi dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?