- Konu Sahibi melekomelek
-
- #10.361
İnsAllah senin pozitif olur bari canimCanim aminben suan kan verdim canim hastanede sonuc bekliyorum
Ya işin kötüsü ne biliyor musun bu defa çok çok belirti vardı bütün belirtiler vardı iki gündür baş donmesi mide bulantısı filan bile vardı hala da var demek ki gerçekten belirti aramak herşey yanlışGecmis olsun canım Allah en kısa zamanda nasip etsin inşallah benim de 2.00 çıktı bana da ilaçları bırak dedi
Bana da bırak dedi 2.29 benimde bıraktım evdeyım çok kötüyüm ağlamaktan içim çıktı Doktor um lâ görüştüm işte bakalım bu hafta bılgı vercekler neden olumsuz olduğu ile ilgili en kısa zamanda tekrardan olucam dondurulmuş embiriyomda yok sıfırdanEvet canim malesef 1,11 çıktı doktoruma yazdım bırakın ilaçları olsa cikardi dedi
Hadi hayırlısı canım inşallah güzel sonuç alırsınKizlar selam , kan verdim suan sonuc bekliyorum
Nasıl anlayacaklar mis neden tutmadığını ki bende şimdi mesaj attım neden tutmadigiyla ilgili bilgi alabilir miyim iki donuduruomusum var ona göre onları da yapmayayım dedimBana da bırak dedi 2.29 benimde bıraktım evdeyım çok kötüyüm ağlamaktan içim çıktı Doktor um lâ görüştüm işte bakalım bu hafta bılgı vercekler neden olumsuz olduğu ile ilgili en kısa zamanda tekrardan olucam dondurulmuş embiriyomda yok sıfırdan
Bugün umarım bir POZİTİF haberi senden gelir bir kişi daha bu dertten kurtulur.Kizlar selam , kan verdim suan sonuc bekliyorum
Aynen canım bende de o şekildeydi belirti vardı ama şöyle biseyde yoktu ne kanama ne de lekelenme hepsi kullandığımız ilaclardan olduğunu düşünüyorum.Belirtilerden bence onlarla alakalı.Kimin dede belirti hiç olmuyormusYa işin kötüsü ne biliyor musun bu defa çok çok belirti vardı bütün belirtiler vardı iki gündür baş donmesi mide bulantısı filan bile vardı hala da var demek ki gerçekten belirti aramak herşey yanlış
Valla onu bilmiyorum tekrar gözden geçirirler heralde ben gebelik aşısı da olmuştum ve bize çok olumlu bakıyorlar dı bende de elimde de sorun yok çünkü sebepsizNasıl anlayacaklar mis neden tutmadığını ki bende şimdi mesaj attım neden tutmadigiyla ilgili bilgi alabilir miyim iki donuduruomusum var ona göre onları da yapmayayım dedim
Evet bende de kanama ve leke yoktu sadece canım.Esim de çok hassas biri ve sebep o kaynaklı olduğu için çok daha hassas ona çok belli etmemeye çalıştım diye kendimi oule zor tuttum ki yazık teselli veriyor o da ama bilmiyorum yaa çok kötüyümAynen canım bende de o şekildeydi belirti vardı ama şöyle biseyde yoktu ne kanama ne de lekelenme hepsi kullandığımız ilaclardan olduğunu düşünüyorum.Belirtilerden bence onlarla alakalı.Kimin dede belirti hiç olmuyormus
O sebepsiz de ayrı sıkıntı zaten Rabbim sebebini tedavisini bildirsin insValla onu bilmiyorum tekrar gözden geçirirler heralde ben gebelik aşısı da olmuştum ve bize çok olumlu bakıyorlar dı bende de elimde de sorun yok çünkü sebepsiz
Bende sordum kendi doktoruma bana tüberküloz olabilir dedi bu yüzden düşük ve tutmamada olabilirmis.bende doktora gittim bugün supelendi tekrar rahim filmi ve ofis istedi benden .Sebebi ne olucak bilmiyorum .bende. 1 kere düşük yaptım 2 tutmadı ve rahim çok dar olduğunu söylediNasıl anlayacaklar mis neden tutmadığını ki bende şimdi mesaj attım neden tutmadigiyla ilgili bilgi alabilir miyim iki donuduruomusum var ona göre onları da yapmayayım dedim
Anladım ne diyim çok üzüldümDoktorum ilacı birak olsa çıkardı dedi
Tüberküloz ne ya ilk defa duydum ne alaka acabaBende sordum kendi doktoruma bana tüberküloz olabilir dedi bu yüzden düşük ve tutmamada olabilirmis.bende doktora gittim bugün supelendi tekrar rahim filmi ve ofis istedi benden .Sebebi ne olucak bilmiyorum .bende. 1 kere düşük yaptım 2 tutmadı ve rahim çok dar olduğunu söyledi
Aynen eslerde bu sürede çok üzülüyor biz üzüldüğümuz için fazla belli etmiyorlar ama teselli ediyorlar işte ama pek işe yaramıyor çok zor bir süreç çünkü hem onlar için hemde bizim için rabbim hakkımızda hayırlı olanı ni nasip etsin. İnsalalh en kısa zamandaEvet bende de kanama ve leke yoktu sadece canım.Esim de çok hassas biri ve sebep o kaynaklı olduğu için çok daha hassas ona çok belli etmemeye çalıştım diye kendimi oule zor tuttum ki yazık teselli veriyor o da ama bilmiyorum yaa çok kötüyüm
Aynen bizde öyle dedik ne alaka diye ?Ama rahim içinde general bölgede oluyormuş işte onu araştırıyorlar şimdi adet olunca gidicem bendeTüberküloz ne ya ilk defa duydum ne alaka acaba
Öyle valla amin canım insAllah Rabbim bizlere kendiliğinden olmasını nasip etsin insAllahAynen eslerde bu sürede çok üzülüyor biz üzüldüğümuz için fazla belli etmiyorlar ama teselli ediyorlar işte ama pek işe yaramıyor çok zor bir süreç çünkü hem onlar için hemde bizim için rabbim hakkımızda hayırlı olanı ni nasip etsin. İnsalalh en kısa zamanda
Anladım canım ins öyle birşey yoktur Allah şifa versin bizlere de eslerimize deAynen bizde öyle dedik ne alaka diye ?Ama rahim içinde general bölgede oluyormuş işte onu araştırıyorlar şimdi adet olunca gidicem bende
Amin inşallahBugün umarım bir POZİTİF haberi senden gelir bir kişi daha bu dertten kurtulur.
Amin canım benim sende üzme kendini bende çok üzdüm çok yıprandım ama yapicak bişey yok sabredip dua edicez .Herşey Allah'tan veren de alanda o yapicak bişey yok malesefÖyle valla amin canım insAllah Rabbim bizlere kendiliğinden olmasını nasip etsin insAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?