- 20 Eylül 2018
- 4.433
- 3.147
- 133
- 33
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #10.381
Amin insalalhAnladım canım ins öyle birşey yoktur Allah şifa versin bizlere de eslerimize de
Amin canım cümlemizinO sebepsiz de ayrı sıkıntı zaten Rabbim sebebini tedavisini bildirsin ins
Evet düşük ama belli olmaz kat kat artar inşallah.Kızlar transferin 8.günü kan sonucum
15,74 .
Sizce 8.güne göre düşük degil mi ? Doktor bile var ya da yok bilemeyiz dedi.
Evet düşük ama belli olmaz kat kat artar inşallah.
Bak benim halen belirsiz.
Bu belirsizlik daha da zor.
Senin inşallah değerlerin güzel artar.
Canım masAllah 8.gun olduğu icin öyledir kat kat artacak Allah'ın izniyleKızlar transferin 8.günü kan sonucum
15,74 .
Yani bende öyle mide bulantısı falan yok. Sadece akşam 10-11 oldu mu acayip uykum geliyor uyuyorum . Sabah 8 de kalkıyorum hiç uykumu almamış gibiyim.İnsallah canim ama bence senin de belirsiz degil ya bence net ve sen hamilesin hissediyorum.
Canım masAllah 8.gun olduğu icin öyledir kat kat artacak Allah'ın izniyle
Yani bende öyle mide bulantısı falan yok. Sadece akşam 10-11 oldu mu acayip uykum geliyor uyuyorum . Sabah 8 de kalkıyorum hiç uykumu almamış gibiyim.
Onun dışında bişey yok o yüzden tam hamileyim de diyemiyorum.
Çarşamba günü gelsin artık netleşsin diye bekliyorum.
İnşallah sende 2 gün sonra çok güzel bir değer görürsün.
Size hsg çekilmeden mi tüp bebek transfer edildiBende bugün doktora gittim tüberküloz dan suphelendiler rahim filmi ve ofis filmi istedi bende korkuyorum nasıl bişey bilmiyorum ilk defa cektiricem
Canm maşallah inşallah yarina 30 kusur olur kaçıncı gün transferiydi 3 mu 5 miKızlar transferin 8.günü kan sonucum
15,74 .
Canm maşallah inşallah yarina 30 kusur olur kaçıncı gün transferiydi 3 mu 5 mi
Amin inşallah canım dualarım isteyen herkes içinAmin canım inşallahbenimde ikinci denememde tutar inşallah Rabbim hepimize yaşatsın bu mutluluğu inşallah
ben yaptımBen cumartesi yapmayı düşünüyorum
Canım çok üzüldüm. Daha ilkmiş ama pes etmek yok bak benim 4 hala devamKIZLAR SONUCUM GELDİ MALESEF NEGATİF RABBİM HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN SİZE İYİ HABERLER ALMAK NASİP OLSUN
Rabbim tez vakitte nasip etsin her duam buKızlar sonucum geldi malesef negatif bütün belirtiler olmasına rağmen negatif
Yapmamaya çalışıyorum canım bakalım nasip kısmetAmin inşallah canım dualarım isteyen herkes içinHiç stres yapma ben yapmadım olursa olur olmazsa Allahın takdiri dedim o zaman rahat kalınca bebisi etkilemiyosun
İnşallah diğer keseyi de net bir şekilde görür kalp atışlarını da duyarsın canımKızlar ben bugün minnik kesemizi gördüm. Hatta doktor 2 kese gördüm dedi ama 1 ini gösterdi net diye. 2 hafta sonra kalp atışını duyacağım. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin benden. Bende pozitif olanlarsa seviniyorum negatiflere hep dua ediyorumAllah’a emanetiz
Amin inşallahİnşallah diğer keseyi de net bir şekilde görür kalp atışlarını da duyarsın canımaynı gün transfer olmustuk. Bende çarşamba günü gideceğim kese görmeye.
Allah yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?