- 1 Eylül 2022
- 47
- 48
- 18
- 37
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #10.401
Doktora sordunuz mu bir sıkıntı olmaz diye biliyorum ama emin olmak için dr unuza sorun isterseniz.Transfer sonrası araba kullanan oldu mu zararlı mı acaba pazartesi işe başlayacam arabayla gitmek zorundayım içim de rahat değil
Teşekkür ederimDoktora sordunuz mu bir sıkıntı olmaz diye biliyorum ama emin olmak için dr unuza sorun isterseniz.
Hayırlı uğurlu olsun inşallah
Canım 8.gune göre bence iyi bir rakam ve benim 15 gün 2.00 çünkü bence ilerleyebilir çıkabilir rakam düşük değil yine deKızlar transferin 8.günü kan sonucum
15,74 .
Sizce 8.güne göre düşük degil mi ? Doktor bile var ya da yok bilemeyiz dedi.
7.gundeymisim kuzum ben 8 saniyordum bugun 7 imis.Canım 8.gune göre bence iyi bir rakam ve benim 15 gün 2.00 çünkü bence ilerleyebilir çıkabilir rakam düşük değil yine de
Demek ki anca tutunmuş.Kizlar sizce degerim yukselir mi ? 8.gun saniyordum bugun 7.günmüş degerim 15,76 . İster istemez üzüldüm
Yine de iyi bir rakam bence7.gundeymisim kuzum ben 8 saniyordum bugun 7 imis.
7.gundeymisim kuzum ben 8 saniyordum bugun 7 imis
Size hsg çekilmeden mi tüp bebek transfer edild
Sadece rahim filmi çekildi başka bişey yapılmadi zaten 3 ay falan oldu onu da yaptirali çok zaman geçmedi aradan doktor şimdi tekrar istedi benden rahim filmi ve ofis Histeroskopi diye bişey kamerayla bakicam içeri girip dedi zaten korkuyorumSize hsg çekilmeden mi tüp bebek transfer edildi
Canim çok uzuldum hayırlısı olsun inşallahCanım çok üzüldüm. Daha ilkmiş ama pes etmek yok bak benim 4 hala devamRabbim en kısa zaman nasip etsin
Ondan sonra zaten ilaçlara başladım yumurta nakli oldum öyle transfer oldum .Şimdi de benden tüberkülozdan suphelendiler rahim içinde umarım çok sıkıntı yapmazSize hsg çekilmeden mi tüp bebek transfer edildi
Donasyon daha zor sanırım süreç olarak kolaylıklar dilerimOndan sonra zaten ilaçlara başladım yumurta nakli oldum öyle transfer oldum .Şimdi de benden tüberkülozdan suphelendiler rahim içinde umarım çok sıkıntı yapmaz
Bu arada yumurta nakli değil direkt embriyo transferi olması gerekmiyor muydu embriyo transferi yapan dr rahimin durumu iyi olmadan yapmamalı o zaman böyle bir tüberküloz durumu yoksa transferden sonra oluşmuş demektir yine siz bilirsiniz ama bence doktorunuzu tekrar değerlendirinOndan sonra zaten ilaçlara başladım yumurta nakli oldum öyle transfer oldum .Şimdi de benden tüberkülozdan suphelendiler rahim içinde umarım çok sıkıntı yapmaz
Bence üzülme maşallah sonucun iyi sen yarin test yaptır kafandan kaygin gitsin inşallahKizlar sizce degerim yukselir mi ? 8.gun saniyordum bugun 7.günmüş degerim 15,76 . İster istemez üzüldüm
Embriyo transferi oluyor zaten yumurta donörden alınıyor sperm eşten. Normal dölleniyor sonra 5. Günde transfer ediliyorBu arada yumurta nakli değil direkt embriyo transferi olması gerekmiyor muydu embriyo transferi yapan dr rahimin durumu iyi olmadan yapmamalı o zaman böyle bir tüberküloz durumu yoksa transferden sonra oluşmuş demektir yine siz bilirsiniz ama bence doktorunuzu tekrar değerlendiriniyi düşünelim iyi olsun inşallah bir sıkıntı yoktur histeroskopi ile hallolur
Kıbrıs'ta yaptırıyorum ben yumurta nakli normal tüp Bebek değil yani benimki aynen emriyo transferini yapmadan önce araştırıp o şekilde koyması gerekiyordu eğer boyle birşey varsa .doktoru değiştiremiyorum malesef hem emriyolarim orda hemde ücretini de ödedim o yüzden değişiklik yapamıyorum malesefBu arada yumurta nakli değil direkt embriyo transferi olması gerekmiyor muydu embriyo transferi yapan dr rahimin durumu iyi olmadan yapmamalı o zaman böyle bir tüberküloz durumu yoksa transferden sonra oluşmuş demektir yine siz bilirsiniz ama bence doktorunuzu tekrar değerlendiriniyi düşünelim iyi olsun inşallah bir sıkıntı yoktur histeroskopi ile hallolur
Aynen canım o şekilde oluyor?Bu yüzden de değişiklik yapamıyorum doktor olarakEmbriyo transferi oluyor zaten yumurta donörden alınıyor sperm eşten. Normal dölleniyor sonra 5. Günde transfer ediliyor
Amin canım inşallahDonasyon daha zor sanırım süreç olarak kolaylıklar dilerimhisteroskopi ben anestezili oldum ilki kolay ikincisi biraz ağrılı olmuştu sizinki umarım kolay geçer rahim içinde tüberküloz da ilk defa duydum inşallah yoktur hemencecik transfer olur pozitif sonuç alırsınız
benımde durumum benzer...Yolunu gözlediğin bebeğe tam yaklaştım derken yolun yine sağa sola sapıp uzaması her türlü hayal kırıklığı tabii. Ama ben şöyle bakıyorum, tam çocuk sahibi olmaya karar verdiğimizde doktor muayenesinde kocaman bir kistim olduğunu öğrendim. Endometriozis ve Adenomyosiz teşhisi kondu, iki ameliyat geçirdim. İkinci ameliyat sonrası doktor yanıma geldiğinde doğal yoldan hamile kalmamın mümkün olmayacağını, tüp bebekle dahi çok zor olacağını söyledi. Daha bebek sahibi olmaya başlamadan bunlarla karşılaştım. Bu ameliyatlardan dolayı yumurta rezervim yarı yarıyadan fazla düştü. Tüp bebek için bütün tahlilleri vs yaptık, ama başlamadan önce ben kendime en azından bir 6 ay süre vermek istedim, belki kendiliğine olur diye, çünkü hiç denememiştik. Korunmayı bıraktığımın 4. ayında hamile kaldım, 10. haftada maalesef kalbi durdu ve bir hafta kadar sonra kendiliğinden düştü. O düşüğün travması bu kimyasallardan çok daha ağırdı, fakat hamile kalabildiğimin de bir kanıtı. O yüzden minnettarım. Belki de bu yüzden bu kadar gerçekçi bakabiliyorum olanlara. Hamile kalabiliyorum, bu bile benim için çok büyük bir şey. İnşallah sağlıklı embriyo transfer edildiğinde de hamileliğimi sonuna kadar yaşayıp yavrumu sağlıklı bir şekilde kucağıma alacağım. Nasıl bu kadar emin olabiliyorum hiçbir fikrim yok, ama yürekten inanıyorum
Sizin de ne güzel sağlıklı iki yavrunuz var çok şükür. Allahım hayırlısıyla onlara bir kardeş daha nasip etsinDediğiniz gibi bizim sadece biraz daha sabırlı olmamız gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?