2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Transfer sonrası araba kullanan oldu mu zararlı mı acaba pazartesi işe başlayacam arabayla gitmek zorundayım içim de rahat değil
Doktora sordunuz mu bir sıkıntı olmaz diye biliyorum ama emin olmak için dr unuza sorun isterseniz.
Hayırlı uğurlu olsun inşallah

Kızlar transferin 8.günü kan sonucum
15,74 .
Sizce 8.güne göre düşük degil mi ? Doktor bile var ya da yok bilemeyiz dedi.
Canım 8.gune göre bence iyi bir rakam ve benim 15 gün 2.00 çünkü bence ilerleyebilir çıkabilir rakam düşük değil yine de

Kizlar sizce degerim yukselir mi ? 8.gun saniyordum bugun 7.günmüş degerim 15,76 . İster istemez üzüldüm
Demek ki anca tutunmuş.
Hiç belli olmaz güzel artış olabilir.
İlla ki artmayacak diye bişey yok.
Bir bakmışsın 2 gün sonra 100 lerde değer

7.gundeymisim kuzum ben 8 saniyordum bugun 7 imis
Size hsg çekilmeden mi tüp bebek transfer edild

Size hsg çekilmeden mi tüp bebek transfer edildi
Sadece rahim filmi çekildi başka bişey yapılmadi zaten 3 ay falan oldu onu da yaptirali çok zaman geçmedi aradan doktor şimdi tekrar istedi benden rahim filmi ve ofis Histeroskopi diye bişey kamerayla bakicam içeri girip dedi zaten korkuyorum

Canım çok üzüldüm. Daha ilkmiş ama pes etmek yok bak benim 4 hala devam Rabbim en kısa zaman nasip etsin
Canim çok uzuldum hayırlısı olsun inşallah İnsallah bidaki denememde nasip olur benimde olumsuz oldu ve birçok şey çıktı ama inslalah onlardan da bişey çıkmaz da devam ederim bende Allah hayırlısını nasip etsin üzülme

Ondan sonra zaten ilaçlara başladım yumurta nakli oldum öyle transfer oldum .Şimdi de benden tüberkülozdan suphelendiler rahim içinde umarım çok sıkıntı yapmaz
Donasyon daha zor sanırım süreç olarak kolaylıklar dilerim histeroskopi ben anestezili oldum ilki kolay ikincisi biraz ağrılı olmuştu sizinki umarım kolay geçer rahim içinde tüberküloz da ilk defa duydum inşallah yoktur hemencecik transfer olur pozitif sonuç alırsınız

Ondan sonra zaten ilaçlara başladım yumurta nakli oldum öyle transfer oldum .Şimdi de benden tüberkülozdan suphelendiler rahim içinde umarım çok sıkıntı yapmaz
Bu arada yumurta nakli değil direkt embriyo transferi olması gerekmiyor muydu embriyo transferi yapan dr rahimin durumu iyi olmadan yapmamalı o zaman böyle bir tüberküloz durumu yoksa transferden sonra oluşmuş demektir yine siz bilirsiniz ama bence doktorunuzu tekrar değerlendirin iyi düşünelim iyi olsun inşallah bir sıkıntı yoktur histeroskopi ile hallolur

Embriyo transferi oluyor zaten yumurta donörden alınıyor sperm eşten. Normal dölleniyor sonra 5. Günde transfer ediliyor

Kıbrıs'ta yaptırıyorum ben yumurta nakli normal tüp Bebek değil yani benimki aynen emriyo transferini yapmadan önce araştırıp o şekilde koyması gerekiyordu eğer boyle birşey varsa .doktoru değiştiremiyorum malesef hem emriyolarim orda hemde ücretini de ödedim o yüzden değişiklik yapamıyorum malesef inslaalh iyi çıkar şu ofis Histeroskopi den çok korkuyorum ağrılı ve anestesiz olucak sanırım anestezili yapmiyolar devlet olduğu için sanirim

Amin canım inşallah evet zor bir süreç hem maddi hem manevi yipraniyorum normal tüp bebek ve aşılama gibi değil biraz daha farklı Bende anaztezili olmak istiyorum doktordan rica etsem yapar mı acaba ?Devlet ama bende ilk defa duydum genetal bölgede rahim içinde çıkıyormuş bende şaşırdım umarım çıkmaz bende

benımde durumum benzer...
4yıllık evlıyız. 3 yıldır gebelık için çabalıyoruz .
gecen sene ıkı asılama denedık bırı kımyasal dıgerı negatıf oldu..
kımyasal da cok uzuldum vs demıstım hatırlıyorum.halbukı ne oldugunu bıle anlamamıstım ama o testte cıgıyı gorup sonra görememek agır gelmıstı..
neyse bı sene bekledık denemeler vs devam ettı artık mayıs ayında 2022* tüp bebege karar verdık testlerımızı yaptırdık vs sonra tatıle cıktık, döndük adet zamanı geldi benım..
bu arada tup bebek olacak dıye ben 3 aylık sıkı bır saglıklı beslenme olayına gırmıstım vıtamınler, takvıyeler ,sebze yemeklerı vs..
adet gunumden 4 bır gun once test yaptım babalar gunuydu ve negatıf cıktı cok uzuldum ..
sonra adetten bır gun once yaptım bı baktım cızgı var orda... hemen kan verdım vs 26cıktı degerım kımyasal gebelık gecırdıgım degere cok yakındı, o gunde lekelenmem oldu hemen doktor dusuk onleyıcı ıgne yaptı ve progestan verdı..
10 gun rapor yazdı evde nasıl mutluyum bebegım geldı benımle falan.
kese gorme gunu geldı gıttık ve dıs gebelık dedıler. ben aglayarak detaylı ulturasona gırdım..
sonra tup bebek doktoruma gıttık oda baktı evet maalesef dıs gebelık hemen dusuk ıcın ıgne yapıldı..
dusmesın dıye ugrastıgım bebegımı , sonrada düşsün diye ıgne oldum takıp ettık cok sukur saglıkla onuda atlattım..
Allahım beterınden korusun, ben ınanıyorum bır gun olacak, saglıkla hayırlı bır evlat.
Rabbımın ımtıhanı, güzelce geçebilenlerden olmak için dualar ediyorum..
hepınızı de cok sevıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…