- 14 Mart 2022
- 2.550
- 7.119
- 108
- 43
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #10.421
Gayet güzel artmış.Hayırlı Cumalar Arkadaşlar
Çarşamba beta hcg 50 ydi
Bugün 127 çıkmış
Nasıl acaba
Evet abla öyle oldu bi nebze ferahladıkGayet güzel artmış.
Stresi at üstünden.
Bak ne güzel çıktı değerin şükür
Hayırlı cumalarHayırlı Cumalar Arkadaşlar
Çarşamba beta hcg 50 ydi
Bugün 127 çıkmış
Nasıl acaba
Eşine doğum günü hediyesiEvet abla öyle oldu bi nebze ferahladık
Bide bugün eşimin doğum günü çok anlamlı oldu kaç senedir
İnşallah canım güzel sonuçlar alırsın allah sabır versin kendi adıma söylüyorum gerçekten süreç ilaçlar maddi bir yana hallolur manevi olarak bitirdi beniAmin canım inşallahevet zor bir süreç hem maddi hem manevi yipraniyorum normal tüp bebek ve aşılama gibi değil biraz daha farklı Bende anaztezili olmak istiyorum doktordan rica etsem yapar mı acaba ?Devlet ama bende ilk defa duydum genetal bölgede rahim içinde çıkıyormuş bende şaşırdım umarım çıkmaz bende
Eşine doğum günü hediyesiNe güzel denk gelmesi.
İnşallah canım Aminnnİnşallah canım güzel sonuçlar alırsın allah sabır versin kendi adıma söylüyorum gerçekten süreç ilaçlar maddi bir yana hallolur manevi olarak bitirdi beni
Maşallah canım inşAllah daha da yükselir bebeğini kucağına alırsğn :))Hayırlı Cumalar Arkadaşlar
Çarşamba beta hcg 50 ydi
Bugün 127 çıkmış
Nasıl acaba
Yani bilemiyorum canım.Kızlar bugün yine kan verdim 13. günüm benden sürekli akıntı oluyor normal mi sizce herkeste oluyor mu?
Fitil kullanıyorum sonuç için öğleden sonra gidicemYani bilemiyorum canım.
Fitil veya jel kullanıyor musun.
Çıktı mı sonucun ?
Hadi hayırlısı güzel haberlerle gel inşallahFitil kullanıyorum sonuç için öğleden sonra gidicem
Progestan arttığı için normal canım. Bende fitil kullanıyorum oluyorKızlar bugün yine kan verdim 13. günüm benden sürekli akıntı oluyor normal mi sizce herkeste oluyor mu?
Teşekkür ederim tatlımProgestan arttığı için normal canım. Bende fitil kullanıyorum oluyor
Hadi bakalım güzel haber bekliyoruzKızlar bugün çatlatma iğnesinin prospektüsünü okudum ilacı kullandıktan 10 gün sonra yanlış hamilelik sonucu alabilirsiniz diyo. Ben ilaçtan 11.ve 13. gün sonra test yaptım silik bi çizgi çıktı doğrudur değil mi inşallaaah
Gözün aydin rabbim kucağına saglikla almayı nasip etsin inşallahHayırlı Cumalar Arkadaşlar
Çarşamba beta hcg 50 ydi
Bugün 127 çıkmış
Nasıl acaba
Teşekkür ederimTeşekkür ederim tatlım
Canım 2 kat artış göstermiş.Kızlar acil bana yardım eder misiniz
11. Gün 469
13.gun 925
Çıktı neden bu kadar yüksek boş mu acaba ya da neden boyledir lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?