- 12 Haziran 2020
- 256
- 267
- 33
- 35
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #10.441
Degerler cok yüksek geldi bisey mi var acabaCanım 2 kat artış göstermiş.
Çok güzel artış.
Nerden çıkardın boş gebeliği anlayamadım.
Kaçıncı günün bugünDegerler cok yüksek geldi bisey mi var acaba
Merhaba sperm testi sonucundan anlıyormusunuz göndersem anlarmısınzDegerler cok yüksek geldi bisey mi var acaba
13. GünKaçıncı günün bugün
Malesef tatlım Hiç bir bilgim yokMerhaba sperm testi sonucundan anlıyormusunuz göndersem anlarmısınz
Boşuna stres yapıyorsun. Dr a da sor bence en azından rahat edersin.13. Gün
Balkız ne zaman gideceksin kan vermeye almanyada kaçıncı gün de bakılıyorKızlar bugün çatlatma iğnesinin prospektüsünü okudum ilacı kullandıktan 10 gün sonra yanlış hamilelik sonucu alabilirsiniz diyo. Ben ilaçtan 11.ve 13. gün sonra test yaptım silik bi çizgi çıktı doğrudur değil mi inşallaaah
Sıradayım halaBoşuna stres yapıyorsun. Dr a da sor bence en azından rahat edersin.
Merakla bekliyoruzSıradayım
Kızlar çıktım şimdi normal bisey yok dedi nasipse pazartesi keseye bakalım dediMerakla bekliyoruz
canım normal zaten herkesın degeır ıle senınkı aynı olacak dıye bısey yok ki..Kızlar çıktım şimdi normal bisey yok dedi nasipse pazartesi keseye bakalım dedi
Pazartesi kan vericem ama acayip adet olucakmış gibi ağrım var ödüm kopuyorBalkız ne zaman gideceksin kan vermeye almanyada kaçıncı gün de bakılıyor
Sen test yapabildin mi?Balkız ne zaman gideceksin kan vermeye almanyada kaçıncı gün de bakılıyor
Benim eşimde de sperm değerlerinde düşüklük vardı, biraz araştırmıştık, yardımcı olmaya çalışırım gönderirseniz.Kızlar merhaba eşime 2-3 ay önce azosperm tanısı konuldu dün sperm testini yenileme günümüzdü e nabızdan baktık tam sonuç göremiyoruz ama gördüğümüz kadarını atsam yorumlayan olabilir lütfen bana yardımcı olurmusunuz
Deme öyle üzülürüm idrarda cikarmiydi 2. Çizgi o zmanPazartesi kan vericem ama acayip adet olucakmış gibi ağrım var ödüm kopuyor
Çok teşekkür ederim inşallah anlarsınız atıyorumBenim eşimde de sperm değerlerinde düşüklük vardı, biraz araştırmıştık, yardımcı olmaya çalışırım gönderirseniz.
Cokcanım normal zaten herkesın degeır ıle senınkı aynı olacak dıye bısey yok ki..
onların demekkı gebelıgı erken donemde suan ..
Yok benim testim sali günü bugün daha 6. Gün beklicem gecen sefer 8. Gun du yaptirdim 3 kusur çıkmıştı simdi beklicem vardır bi bildikleri diyorum evde yatmaktan icim sistiSen test yapabildin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?