- 27 Aralık 2019
- 1.834
- 1.874
- 133
- 31
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #10.461
Atta bakiyim bi canim benimse esimde hareket sorunu vardida cok baktik aşina oldum artık sonra düzeldi şükürKızlar merhaba eşime 2-3 ay önce azosperm tanısı konuldu dün sperm testini yenileme günümüzdü e nabızdan baktık tam sonuç göremiyoruz ama gördüğümüz kadarını atsam yorumlayan olabilir lütfen bana yardımcı olurmusunuz
İkizdir belki canım olamaz mi niye kötü dusunuyon hemenDegerler cok yüksek geldi bisey mi var acaba
Bence korkma canım agri guzel bisey bence çünkü ben 11.gunumde adet oldum ve hiç ağrım yoktu sonradan sonraya ağrım oldu insallah agrin bebisin yerleştiği içindirPazartesi kan vericem ama acayip adet olucakmış gibi ağrım var ödüm kopuyor
Burda sadece sperm sayısı var canım osa 39 milyon çıkmış harekeri falan yok testteÇok teşekkür ederim inşallah anlarsınız atıyorum
Bence ikiz varDegerler cok yüksek geldi bisey mi var acaba
Haha keşke bizimde sadece hareket sorunumuz olsaydıAtta bakiyim bi canim benimse esimde hareket sorunu vardida cok baktik aşina oldum artık sonra düzeldi şükür
Şimdi hastanede sıradayım degerler hep benden daha düşük
Valla canim sayi var bence hareketide testte yok buna nasil azosperm dediler onu anlamadımHaha keşke bizimde sadece hareket sorunumuz olsaydı
Canım o 39 yazan referans aralığı mı yoksa sonuç muBurda sadece sperm sayısı var canım osa 39 milyon çıkmış harekeri falan yok testte
Bak 2-3 ay önce sonucu atıyımValla canim sayi var bence hareketide testte yok buna nasil azosperm dediler onu anlamadım
Rica ederim. Son enabız sonucundan tam anlaşılmıyor ama 2-3 ay ki sonuçta sayı kısmı boş, rastlanmamış gibi. Bir ürologa göründü mü eşiniz? Bazen sebep hormonal olabiliyor ve hormon takviyesi ile 1-2 sene içinde normal sayıya ulaşabiliyor değerler.Bak 2-3 ay önce sonucu atıyım
Göründük tabi tedavideyiz zaten o yüzden testi yeniledikRica ederim. Son enabız sonucundan tam anlaşılmıyor ama 2-3 ay ki sonuçta sayı kısmı boş, rastlanmamış gibi. Bir ürologa göründü mü eşiniz? Bazen sebep hormonal olabiliyor ve hormon takviyesi ile 1-2 sene içinde normal sayıya ulaşabiliyor değerler.
Deme öyle üzülürüm idrarda cikarmiydi 2. Çizgi o zman
Çıkmazdı değil mi? Ay şu kanı versem de bi rahatlasamCok
Yok benim testim sali günü bugün daha 6. Gün beklicem gecen sefer 8. Gun du yaptirdim 3 kusur çıkmıştı simdi beklicem vardır bi bildikleri diyorum evde yatmaktan icim sisti
Yaa inşallah inşallah çok teşekkür ederim pozitif yorumlarınız içinBence korkma canım agri guzel bisey bence çünkü ben 11.gunumde adet oldum ve hiç ağrım yoktu sonradan sonraya ağrım oldu insallah agrin bebisin yerleştiği içindir
Canım ben anlıyorum biraz atarsan yorumlayım ..Kızlar merhaba eşime 2-3 ay önce azosperm tanısı konuldu dün sperm testini yenileme günümüzdü e nabızdan baktık tam sonuç göremiyoruz ama gördüğümüz kadarını atsam yorumlayan olabilir lütfen bana yardımcı olurmusunuz
Yok canim sonuc o toplam sperm sayısıCanım o 39 yazan referans aralığı mı yoksa sonuç mu
Canım sonuç tam görünmüyor ama atıyımCanım ben anlıyorum biraz atarsan yorumlayım ..
Eee burdada hic bi değeri yazmiyo ki yıldız koymuşlarBak 2-3 ay önce sonucu atıyım
Evet çoğu kişi senin gibi söyledi ama o milyon dediler 39 milyon sperm görünüyor gayet iyi dedilerYok canim sonuc o toplam sperm sayısı
O sonuç çok kötüydü zaten sıfırdı herşey azosperm tanısı o zaman konuldu zatenEee burdada hic bi değeri yazmiyo ki yıldız koymuşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?