2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Atta bakiyim bi canim benimse esimde hareket sorunu vardida cok baktik aşina oldum artık sonra düzeldi şükür

Bak 2-3 ay önce sonucu atıyım
Rica ederim. Son enabız sonucundan tam anlaşılmıyor ama 2-3 ay ki sonuçta sayı kısmı boş, rastlanmamış gibi. Bir ürologa göründü mü eşiniz? Bazen sebep hormonal olabiliyor ve hormon takviyesi ile 1-2 sene içinde normal sayıya ulaşabiliyor değerler.

Dondurulmus embriyo transferi aşamalarını bilen varsa anlatabilir mi. Hiç ilaç kullanılmıyor mu mesela.

Göründük tabi tedavideyiz zaten o yüzden testi yeniledik

Deme öyle üzülürüm idrarda cikarmiydi 2. Çizgi o zman
Cok

Yok benim testim sali günü bugün daha 6. Gün beklicem gecen sefer 8. Gun du yaptirdim 3 kusur çıkmıştı simdi beklicem vardır bi bildikleri diyorum evde yatmaktan icim sisti
Çıkmazdı değil mi? Ay şu kanı versem de bi rahatlasam benim de bugün 7.gün ama dedim bari evde test yapıyım yoksa çatlayacaktım öyle valla benim de opudan karnım öylr şiş ki istesem bile çıkamıyorum yani
Bence korkma canım agri guzel bisey bence çünkü ben 11.gunumde adet oldum ve hiç ağrım yoktu sonradan sonraya ağrım oldu insallah agrin bebisin yerleştiği içindir
Yaa inşallah inşallah çok teşekkür ederim pozitif yorumlarınız için Çok üzüldüm adet olmana inan kalbim acıyor böyle şeyler duyunca artık Sen evde test yaptın mı yoksa kana kadar bekledin mi?

Canım ben anlıyorum biraz atarsan yorumlayım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…