- 27 Aralık 2019
- 1.834
- 1.874
- 133
- 31
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #10.481
Ben 5.gun yapmistim canim hayalet çizgi çıkmıştım ama o heralee catlatma ignesinin etkisiydi bi dahafa yapmamistim zaten kanda goruyum diye zaten kan sonucum cikmadan adet oldumÇıkmazdı değil mi? Ay şu kanı versem de bi rahatlasambenim de bugün 7.gün ama dedim bari evde test yapıyım yoksa çatlayacaktım öyle valla benim de opudan karnım öylr şiş ki istesem bile çıkamıyorum yani
Yaa inşallah inşallah çok teşekkür ederim pozitif yorumlarınız içinÇok üzüldüm adet olmana inan kalbim acıyor böyle şeyler duyunca artık Sen evde test yaptın mı yoksa kana kadar bekledin mi?
Zaten o sonuca göre şimdi ki sonuç değişmiş mi diye merak ediyorumEee burdada hic bi değeri yazmiyo ki yıldız koymuşlar
Aynen sayi iyi bencedeEvet çoğu kişi senin gibi söyledi ama o milyon dediler 39 milyon sperm görünüyor gayet iyi dediler
İnşallah çıkış olmuştur bizim için bu bile güzel haberAynen sayi iyi bencede
Himm anladim canım insallah artmıştır değerleri beslenmesine dikkat etsin genetik bi durum yoksa takviyelerle duzelir bence benim esimdende dnq hasar raporu istemislerdi esim yaptirmak istemedi iki ay daha takviye verin hocam bana artmazsa yaptırırım demişti şükür iki ay sonra butun değerleri normale dönmüştü simdide normal şükür doktorda dna ya gerek gormedi en sonki degerlere göreO sonuç çok kötüydü zaten sıfırdı herşey azosperm tanısı o zaman konuldu zaten
Tabikide insallah hareketi falanda güzeldir canım bi doktorla gorusmediniz miİnşallah çıkış olmuştur bizim için bu bile güzel haber
Aaaa demek ki bizimkinde de düzelme oldu.biz bütün tahlilleri yaptırdık hepsi normal çıktı genetik ve kan tahlilleri.sadece sperm sonucu kötüydü sadece bi tane ölü hücre vardı başka da yok sıfırdı herşey.Himm anladim canım insallah artmıştır değerleri beslenmesine dikkat etsin genetik bi durum yoksa takviyelerle duzelir bence benim esimdende dnq hasar raporu istemislerdi esim yaptirmak istemedi iki ay daha takviye verin hocam bana artmazsa yaptırırım demişti şükür iki ay sonra butun değerleri normale dönmüştü simdide normal şükür doktorda dna ya gerek gormedi en sonki degerlere göre
Canım araştırma hastanesine gidiyoruz doktor pazartesi salı hasta bakıyor diğer günler ameliyat günü o yüzden gösteremedikTabikide insallah hareketi falanda güzeldir canım bi doktorla gorusmediniz mi
Anladım canım bi gosterin doktora bakalım ne dicekAaaa demek ki bizimkinde de düzelme oldu.biz bütün tahlilleri yaptırdık hepsi normal çıktı genetik ve kan tahlilleri.sadece sperm sonucu kötüydü sadece bi tane ölü hücre vardı başka da yok sıfırdı herşey.
Anladım canım sayi düzelmiş gösteriyor inşallah diğer değerleri de düzelmiştirCanım araştırma hastanesine gidiyoruz doktor pazartesi salı hasta bakıyor diğer günler ameliyat günü o yüzden gösteremedik
Canim merhaba , carsamba kacinci gunundu ve kacinci gun embriyosu transfer edildi ?Hayırlı Cumalar Arkadaşlar
Çarşamba beta hcg 50 ydi
Bugün 127 çıkmış
Nasıl acaba
Aynen, Allahım beterinden korusun, bir daha aynı şeyleri yaşatmasın.benımde durumum benzer...
4yıllık evlıyız. 3 yıldır gebelık için çabalıyoruz .
gecen sene ıkı asılama denedık bırı kımyasal dıgerı negatıf oldu..
kımyasal da cok uzuldum vs demıstım hatırlıyorum.halbukı ne oldugunu bıle anlamamıstım ama o testte cıgıyı gorup sonra görememek agır gelmıstı..
neyse bı sene bekledık denemeler vs devam ettı artık mayıs ayında 2022* tüp bebege karar verdık testlerımızı yaptırdık vs sonra tatıle cıktık, döndük adet zamanı geldi benım..
bu arada tup bebek olacak dıye ben 3 aylık sıkı bır saglıklı beslenme olayına gırmıstım vıtamınler, takvıyeler ,sebze yemeklerı vs..
adet gunumden 4 bır gun once test yaptım babalar gunuydu ve negatıf cıktı cok uzuldum ..
sonra adetten bır gun once yaptım bı baktım cızgı var orda... hemen kan verdım vs 26cıktı degerım kımyasal gebelık gecırdıgım degere cok yakındı, o gunde lekelenmem oldu hemen doktor dusuk onleyıcı ıgne yaptı ve progestan verdı..
10 gun rapor yazdı evde nasıl mutluyum bebegım geldı benımle falan.
kese gorme gunu geldı gıttık ve dıs gebelık dedıler. ben aglayarak detaylı ulturasona gırdım..
sonra tup bebek doktoruma gıttık oda baktı evet maalesef dıs gebelık hemen dusuk ıcın ıgne yapıldı..
dusmesın dıye ugrastıgım bebegımı , sonrada düşsün diye ıgne oldum takıp ettık cok sukur saglıkla onuda atlattım..
Allahım beterınden korusun, ben ınanıyorum bır gun olacak, saglıkla hayırlı bır evlat.
Rabbımın ımtıhanı, güzelce geçebilenlerden olmak için dualar ediyorum..
hepınızı de cok sevıyorum
Eylül 03 de transfer olan var mi bende hiç bir belirti yok önceki transferimde çok belirtim vardi tutu ama sonradan düşük yaptımKimse yok mu kızlarrrrrrrrr
Amiinn canım benimm çok aminnnAynen, Allahım beterinden korusun, bir daha aynı şeyleri yaşatmasın.
İnşallah hepimiz için dileğim hayırlıysa ve sağlıkla çok yakında yavrularımızı kucağımıza almamız
Canım bunu aşağıya doğru kaydır daha altta devamı olacakCanım sonuç tam görünmüyor ama atıyım
Evet canım doktorumuz o sizde mi ona gidiyorsunuzCanım bunu aşağıya doğru kaydır daha altta devamı olacaküroloji doktorunuz kim? ibrahim orkunt ayaz mı
Acaba yine sperm yok o yüzden mi devamı yokCanım bunu aşağıya doğru kaydır daha altta devamı olacaküroloji doktorunuz kim? ibrahim orkunt ayaz mı
Kizlar doktorla dün görüştüm bende vulvar vestibulit diye bir hastalık çıktı bunu yaşayan var mı ?Yada olan ?ilk defa doktordan duydumİnşallah canım Aminnnher yolu deniyorum. Umarım sorun çıkmaz .Süreç uzun ve zor o yüzden Allah en kısa zamanda nasip etsin inşallah isteyen herkese
İnşallah canım Aminnnher yolu deniyorum. Umarım sorun çıkmaz .Süreç uzun ve zor o yüzden Allah en kısa zamanda nasip etsin inşallah isteyen herkese
Canim benimde ayni bende baska benim gibi olan varmi diye bakiyordum agri hic yok ama 7. Gunum ve hala adetim hemde kotu bir kokuyla geliyorKızlar bi sorum olacak size yaa benim gibi negatif gören arkadaşlar transfer sonrasi adetiniz sizinde yoğun ve uzun sürdü mu bide ağrılı benim bugün 7.gunum hala kanamam var ve halada ağrım oluyo bu normal mi sizce?
canım bi dk şimdi gördüm 2 sayfa eklemişsin inceleyip dönücem sanaAcaba yine sperm yok o yüzden mi devamı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?