2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Ben 5.gun yapmistim canim hayalet çizgi çıkmıştım ama o heralee catlatma ignesinin etkisiydi bi dahafa yapmamistim zaten kanda goruyum diye zaten kan sonucum cikmadan adet oldum teste bile gerek yokmus aslında şimdi donmuslarimi transfer olacagim ekimde baslicaz tekrar bi sıkıntı çıkmazsa

O sonuç çok kötüydü zaten sıfırdı herşey azosperm tanısı o zaman konuldu zaten
Himm anladim canım insallah artmıştır değerleri beslenmesine dikkat etsin genetik bi durum yoksa takviyelerle duzelir bence benim esimdende dnq hasar raporu istemislerdi esim yaptirmak istemedi iki ay daha takviye verin hocam bana artmazsa yaptırırım demişti şükür iki ay sonra butun değerleri normale dönmüştü simdide normal şükür doktorda dna ya gerek gormedi en sonki degerlere göre

Aaaa demek ki bizimkinde de düzelme oldu.biz bütün tahlilleri yaptırdık hepsi normal çıktı genetik ve kan tahlilleri.sadece sperm sonucu kötüydü sadece bi tane ölü hücre vardı başka da yok sıfırdı herşey.

Anladım canım bi gosterin doktora bakalım ne dicek

Aynen, Allahım beterinden korusun, bir daha aynı şeyleri yaşatmasın.
İnşallah hepimiz için dileğim hayırlıysa ve sağlıkla çok yakında yavrularımızı kucağımıza almamız

İnşallah canım Aminnnher yolu deniyorum. Umarım sorun çıkmaz .Süreç uzun ve zor o yüzden Allah en kısa zamanda nasip etsin inşallah isteyen herkese
Kizlar doktorla dün görüştüm bende vulvar vestibulit diye bir hastalık çıktı bunu yaşayan var mı ?Yada olan ?ilk defa doktordan duydum
İnşallah canım Aminnnher yolu deniyorum. Umarım sorun çıkmaz .Süreç uzun ve zor o yüzden Allah en kısa zamanda nasip etsin inşallah isteyen herkese

Canim benimde ayni bende baska benim gibi olan varmi diye bakiyordum agri hic yok ama 7. Gunum ve hala adetim hemde kotu bir kokuyla geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…