2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Evet canım doktorumuz o sizde mi ona gidiyorsunuz alta doğru devamı yok işte bak bu şekilde
Canm 2 sayfa 2 foto ekledin diye gözüküyordu şimdi fotoğraflar yine 1 e düştü bende mi eksin gözüküyor anlamadım :/ ama “ sperm konsantrasyonu “ olan kısma bakmak gerekiyor sayı için. Evet eşimin de eskiden dr ibrahim beydi şuan değil ama uzunca bir süre doktorumuzdu kendisi çok severim tüp bebek yapmamız gerektiğini ilk ondan duymuştum daha tüp bebek ney bilmezdim

Peki şimdi ne durumdasınız

İnşallah bu sefer iki sayfada açılır

Eklentiler

• 9A943848-E9B0-4D16-A6DB-A9954721E5A6.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 33
  • BC030C41-053A-49BC-9AF6-99B296CED1FA.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 32
Dondurulmus embriyo transferi aşamalarını bilen varsa anlatabilir mi. Hiç ilaç kullanılmıyor mu mesela.
Tatlım reglinin 2.-3. Günü test veriyorsun ve başlıyor uzun yolculuk rahim kalınlığı için ilaç kullanılıyor. Genelde yumurtlama günü rahim de uygunsa transfer oluyor. Sonra progesteron iğneler ilaçlar veriyor. Aynı şekilde rahim kalınlaştıcı ilaç ve kan sulandırıcı iğne ya da hap kullanıyorsun

Kızlaaar sellammm günlerdir yokum Bu arada ben pozitifi gördüm şimdi kalp atışı ve kese olacak mı stresi başladı aman eğildim şimdi bişey oldu mu ay hızlı mı oturdum of çok mu yürüdüm günler böyle geçiyor mutluluktan havalara uçucam sanmıştım ama korkular sardı dört bir yanımı demekki betayı görünce bitmiyormuş herşey

Canm açıldı ama yerinde hareketlilk şleri hareketlilik ve sayı hiçbiri yok burada
Yani aynı yerde yapılmış testler var bende de e nabızdan girip bakıyorum bnde şuan senin ki çok eksik
Peki sizin sonuç kaç günde çıkmıştı? Bide bu gördüğünüz sonuçlar arasında en azından ne kadar sperm var o belli oluyor mu çünkü benim eşimin sperm sonucu sıfırdı yani azosperm tanısı konulmuştu.size attığım sonuçlar tedavi sonrası.sonuç neden böyle anlamadım hiç birsey yazmıyor galiba bi ilerleme olmamış o yüzden yok

İlerleme olmadığı için değil canım yani benim eşimde sayı 1 kende gözüküyordu. Muhtemelen yanlış bakıyorsun dediğim gibi yorumlayamam çünkü ileri hareketlilik yerinde hareketlilik ve yok. Sayı da yok sayı “ sperm konsantrasyonu” olan kısım oluyor.
Sonuç ne kadar sürere çıkıyordu hatırlamıyorum canm hiç 1 yıldan çok daha fazla oldu unuttum. Takviye ne verdi içinde hem hap olan hemde toz olan vitamini mi? Genetiğe yolladı mı sizi?

Ben de çok korkuyorum da ama bugün iğneden sonraki 13.gün o biraz içimi rahatlatıyor ne güzel kuzumm inşallah bu sefer kafam daha rahat olur bebişlerin sımsıkı tutunur

Evet klomen ve wm multifer vermişti bir ay kullandı eşim.genetik test sonuncundan sonra ilaca başlamıştı.genetik ve hormon sonuçları normal sadece sperm yok neden bulamadım bu sonuçları çok canım sıkkın 3 aya yakın oldu bu günü bekliyoruz

Gözün aydın canım tüp bebek baştan sona zaten stresli bir iş. İnşallah sonumuz güzel olur

Gözünüz aydın
Betayla bitmiyor elbette, ama ilk adımı atmış oldunuz, çok tebrik ederim. İnşallah her şey çok güzel devam etsin, sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun

Canım aynı ilaçları kullandı benim eşimde. Genetikde ve hormonda sorun olmaması süper. Varikosel var öı diye baktımı ona en başka bakıyor ibrahim bey

Reactions: Dei
Rabbim saglikla kucağına aldirsin inşallah kıymetli bebek onlar kan sulandırıci günlük igneye başladınız mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…