- Konu Sahibi melekomelek
-
- #10.501
Çok geçmiş olsun ilk defa duydumKizlar doktorla dün görüştüm bende vulvar vestibulit diye bir hastalık çıktı bunu yaşayan var mı ?Yada olan ?ilk defa doktordan duydum
Saol canımÇok geçmiş olsun ilk defa duydum
Canm 2 sayfa 2 foto ekledin diye gözüküyordu şimdi fotoğraflar yine 1 e düştü bende mi eksin gözüküyor anlamadım :/ ama “ sperm konsantrasyonu “ olan kısma bakmak gerekiyor sayı için. Evet eşimin de eskiden dr ibrahim beydi şuan değil ama uzunca bir süre doktorumuzdu kendisi çok severimEvet canım doktorumuz o sizde mi ona gidiyorsunuzalta doğru devamı yok işte bak bu şekilde
bakteriyel bişi herhalde mantar tarzı kızlık zarı etrafında olan iltihaplanma korkma bence tedavisi kolaydırSaol canımbende ilk defa duydum belki arkadslardan birileri duymuştur yaşamıştir diye araştırayım dedim
Peki şimdi ne durumdasınızCanm 2 sayfa 2 foto ekledin diye gözüküyordu şimdi fotoğraflar yine 1 e düştü bende mi eksin gözüküyor anlamadım :/ ama “ sperm konsantrasyonu “ olan kısma bakmak gerekiyor sayı için. Evet eşimin de eskiden dr ibrahim beydi şuan değil ama uzunca bir süre doktorumuzdu kendisi çok severimtüp bebek yapmamız gerektiğini ilk ondan duymuştum daha tüp bebek ney bilmezdim
İnşallah bu sefer iki sayfada açılırCanm 2 sayfa 2 foto ekledin diye gözüküyordu şimdi fotoğraflar yine 1 e düştü bende mi eksin gözüküyor anlamadım :/ ama “ sperm konsantrasyonu “ olan kısma bakmak gerekiyor sayı için. Evet eşimin de eskiden dr ibrahim beydi şuan değil ama uzunca bir süre doktorumuzdu kendisi çok severimtüp bebek yapmamız gerektiğini ilk ondan duymuştum daha tüp bebek ney bilmezdim
Tatlım reglinin 2.-3. Günü test veriyorsun ve başlıyor uzun yolculukDondurulmus embriyo transferi aşamalarını bilen varsa anlatabilir mi. Hiç ilaç kullanılmıyor mu mesela.
Canm açıldı ama yerinde hareketlilk şleri hareketlilik ve sayı hiçbiri yok buradaİnşallah bu sefer iki sayfada açılır
Peki sizin sonuç kaç günde çıkmıştı? Bide bu gördüğünüz sonuçlar arasında en azından ne kadar sperm var o belli oluyor mu çünkü benim eşimin sperm sonucu sıfırdı yani azosperm tanısı konulmuştu.size attığım sonuçlar tedavi sonrası.sonuç neden böyle anlamadım hiç birsey yazmıyor galiba bi ilerleme olmamış o yüzden yokCanm açıldı ama yerinde hareketlilk şleri hareketlilik ve sayı hiçbiri yok burada
Yani aynı yerde yapılmış testler var bende de e nabızdan girip bakıyorum bnde şuan senin ki çok eksik
İlerleme olmadığı için değil canım yani benim eşimde sayı 1 kende gözüküyordu. Muhtemelen yanlış bakıyorsun dediğim gibi yorumlayamam çünkü ileri hareketlilik yerinde hareketlilik ve yok. Sayı da yok sayı “ sperm konsantrasyonu” olan kısım oluyor.Peki sizin sonuç kaç günde çıkmıştı? Bide bu gördüğünüz sonuçlar arasında en azından ne kadar sperm var o belli oluyor mu çünkü benim eşimin sperm sonucu sıfırdı yani azosperm tanısı konulmuştu.size attığım sonuçlar tedavi sonrası.sonuç neden böyle anlamadım hiç birsey yazmıyor galiba bi ilerleme olmamış o yüzden yok
Mantar ve bakteriyel bişey degil araştırdım biraz ama dediğin gibi kızlık zarının üstünde oluşan bir enfeksiyon gibi bişey7
bakteriyel bişi herhalde mantar tarzı kızlık zarı etrafında olan iltihaplanma korkma bence tedavisi kolaydır
Ben de çok korkuyorum da ama bugün iğneden sonraki 13.gün o biraz içimi rahatlatıyorBen 5.gun yapmistim canim hayalet çizgi çıkmıştım ama o heralee catlatma ignesinin etkisiydi bi dahafa yapmamistim zaten kanda goruyum diye zaten kan sonucum cikmadan adet oldumteste bile gerek yokmus aslında şimdi donmuslarimi transfer olacagim ekimde baslicaz tekrar bi sıkıntı çıkmazsa
Evet klomen ve wm multifer vermişti bir ay kullandı eşim.genetik test sonuncundan sonra ilaca başlamıştı.genetik ve hormon sonuçları normal sadece sperm yokİlerleme olmadığı için değil canım yani benim eşimde sayı 1 kende gözüküyordu. Muhtemelen yanlış bakıyorsun dediğim gibi yorumlayamam çünkü ileri hareketlilik yerinde hareketlilik ve yok. Sayı da yok sayı “ sperm konsantrasyonu” olan kısım oluyor.
Sonuç ne kadar sürere çıkıyordu hatırlamıyorum canm hiç 1 yıldan çok daha fazla oldu unuttum. Takviye ne verdi içinde hem hap olan hemde toz olan vitamini mi? Genetiğe yolladı mı sizi?
Gözün aydın canımKızlaaar sellammm günlerdir yokumBu arada ben pozitifi gördüm şimdi kalp atışı ve kese olacak mı stresi başladı aman eğildim şimdi bişey oldu mu ay hızlı mı oturdum of çok mu yürüdüm günler böyle geçiyor mutluluktan havalara uçucam sanmıştım ama korkular sardı dört bir yanımı demekki betayı görünce bitmiyormuş herşey
Gözünüz aydınKızlaaar sellammm günlerdir yokumBu arada ben pozitifi gördüm şimdi kalp atışı ve kese olacak mı stresi başladı aman eğildim şimdi bişey oldu mu ay hızlı mı oturdum of çok mu yürüdüm günler böyle geçiyor mutluluktan havalara uçucam sanmıştım ama korkular sardı dört bir yanımı demekki betayı görünce bitmiyormuş herşey
Bende 3 Eylül de transfer oldumEylül 03 de transfer olan var mi bende hiç bir belirti yok önceki transferimde çok belirtim vardi tutu ama sonradan düşük yaptım
Canım aynı ilaçları kullandı benim eşimde. Genetikde ve hormonda sorun olmaması süper. Varikosel var öı diye baktımı ona en başka bakıyor ibrahim beyEvet klomen ve wm multifer vermişti bir ay kullandı eşim.genetik test sonuncundan sonra ilaca başlamıştı.genetik ve hormon sonuçları normal sadece sperm yokneden bulamadım bu sonuçları çok canım sıkkın 3 aya yakın oldu bu günü bekliyoruz
Rabbim saglikla kucağına aldirsin inşallah kıymetli bebek onlar kan sulandırıci günlük igneye başladınız miKızlaaar sellammm günlerdir yokumBu arada ben pozitifi gördüm şimdi kalp atışı ve kese olacak mı stresi başladı aman eğildim şimdi bişey oldu mu ay hızlı mı oturdum of çok mu yürüdüm günler böyle geçiyor mutluluktan havalara uçucam sanmıştım ama korkular sardı dört bir yanımı demekki betayı görünce bitmiyormuş herşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?