- 5 Eylül 2021
- 1.322
- 631
- 73
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #10.521
Hepsine baktılar canım sağ taraf açık sol taraf tıkalı dedi ameliyata gerek yok dedi.Canım aynı ilaçları kullandı benim eşimde. Genetikde ve hormonda sorun olmaması süper. Varikosel var öı diye baktımı ona en başka bakıyor ibrahim bey
Çok teşekkür ederim derim canım inşallah hepimizin güzel haberlerini görelim
Hayırlı akşamlar canim idare ediyoruz sen nasılsın?Hayırlı akşamlar kizlar nasılsınız
Sen tüp bebeğe başladın mı nasıl ilerledi o süreç.çam sakuradamı tedavidesiniz halaCanım aynı ilaçları kullandı benim eşimde. Genetikde ve hormonda sorun olmaması süper. Varikosel var öı diye baktımı ona en başka bakıyor ibrahim bey
Çok teşekkür ederm canımGözünüz aydın
Betayla bitmiyor elbette, ama ilk adımı atmış oldunuz, çok tebrik ederim. İnşallah her şey çok güzel devam etsin, sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun
İnşallah oyledir tutmayınca herşeye bakmaya başladılar7
bakteriyel bişi herhalde mantar tarzı kızlık zarı etrafında olan iltihaplanma korkma bence tedavisi kolaydır
Amiiin çok teşekkür ederimRabbim saglikla kucağına aldirsin inşallah kıymetli bebek onlar kan sulandırıci günlük igneye başladınız mi
Bizde pek bir şey yok, asıl sizi sormalıHayırlı akşamlar kizlar nasılsınız
Evde bi bekleyiş oldu mu olmadıHayırlı akşamlar kizlar nasılsınız
Ben orda geçen sene tüp bebek yaptım olmadı canm. Şuan hamileyim ben daha çok minişSen tüp bebeğe başladın mı nasıl ilerledi o süreç.çam sakuradamı tedavidesiniz hala
2 minigim var benimde 2 sinde de kan sulandirici kullandım bazi doktorlar gerek duyuyorum diyormuş ondan sordumAmiiin çok teşekkür ederimEvet 12. Gün test den sonra kan sulandırıcı iğneye başladım aynı zamanda coraspine de devam
Aaaa maşallah Allah kucağına almayı nasip etsinBen orda geçen sene tüp bebek yaptım olmadı canm. Şuan hamileyim ben daha çok miniş
Bende kan pıhtılaşması var sizde var mı ? Ama bende hala net anlamış değilim de galiba bende ki çok tehlikeli bi türü değilmiş doktoruma dedim doğuma kadar mı kullanıcam hayır dedi aa ne kdr kullandırcak yada benim pıhtılaşma ne boyutta bilmiyorum araştırcam2 minigim var benimde 2 sinde de kan sulandirici kullandım bazi doktorlar gerek duyuyorum diyormuş ondan sordum
Amin çok teşekkür ederimAaaa maşallah Allah kucağına almayı nasip etsinpeki yine tüp bebekle mi hamile kaldınız çok merak ediyorum bizi neler bekliyor
KızlaaarrrKızlaaar sellammm günlerdir yokumBu arada ben pozitifi gördüm şimdi kalp atışı ve kese olacak mı stresi başladı aman eğildim şimdi bişey oldu mu ay hızlı mı oturdum of çok mu yürüdüm günler böyle geçiyor mutluluktan havalara uçucam sanmıştım ama korkular sardı dört bir yanımı demekki betayı görünce bitmiyormuş herşey
Nerde yaptırdınız PekiAmin çok teşekkür ederimEvet tabi tüp bebek 2. Denememdi 2 hafta önce transfer olmuştum
Selam arkadaşlar. Ben de aynı durumdayım, pozitif görünce ayrı dertler başlıyormuş. Şimdi kese gününü bekliyorum sonra yaştan dolayı genetik taramaları düşündükçe onlar ayrı endişe veriyor. İnşallah güzel olur her şey hepimiz içinKızlaaar sellammm günlerdir yokumBu arada ben pozitifi gördüm şimdi kalp atışı ve kese olacak mı stresi başladı aman eğildim şimdi bişey oldu mu ay hızlı mı oturdum of çok mu yürüdüm günler böyle geçiyor mutluluktan havalara uçucam sanmıştım ama korkular sardı dört bir yanımı demekki betayı görünce bitmiyormuş herşey
Bahçeci tüp bebek merkezi fulya şubesiNerde yaptırdınız Peki
Hic böyle biseyim varmi bilemedim testi bile yapılmadı doktorum fazla garantici 9 Ay kullandım 2 sindede doğumdan bi kac gün önce kestirdi sonrası sezaryen zatenBende kan pıhtılaşması var sizde var mı ? Ama bende hala net anlamış değilim de galiba bende ki çok tehlikeli bi türü değilmiş doktoruma dedim doğuma kadar mı kullanıcam hayır dedi aa ne kdr kullandırcak yada benim pıhtılaşma ne boyutta bilmiyorum araştırcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?