2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

2 minigim var benimde 2 sinde de kan sulandirici kullandım bazi doktorlar gerek duyuyorum diyormuş ondan sordum
Bende kan pıhtılaşması var sizde var mı ? Ama bende hala net anlamış değilim de galiba bende ki çok tehlikeli bi türü değilmiş doktoruma dedim doğuma kadar mı kullanıcam hayır dedi aa ne kdr kullandırcak yada benim pıhtılaşma ne boyutta bilmiyorum araştırcam

Reactions: Dei
Kızlaaarrr şimdi size ayrıntıları yazıyorummm buralarda yokken ne işler çevirdim ben 6. Gün dayanamadım ve erken gebelik testi aldım 2. Çizgi hemen çıktı. Sonra 7. Gün kan verdim 134 gibi bişey çıktı sonra 2 gün sonra yeniledim yani 9. Gün 200küsür çıktı sonra 10gün yine dayanamadım 300küsür çıktı sonra test günüm yani 12. Gün tüp bebek merkezindeki test de 636çıktı

Kızlaaarrr şimdi size ayrıntıları yazıyorummmburalarda yokken ne işler çevirdim ben 6. Gün dayanamadım ve erken gebelik testi aldım 2. Çizgi hemen çıktı. Sonra 7. Gün kan verdim 134 gibi bişey çıktı sonra 2 gün sonra yeniledim yani 9. Gün 200küsür çıktı sonra 10gün yine dayanamadım 300küsür çıktı sonra test günüm yani 12. Gün tüp bebek merkezindeki test de 636çıktı

Selam arkadaşlar. Ben de aynı durumdayım, pozitif görünce ayrı dertler başlıyormuş. Şimdi kese gününü bekliyorum sonra yaştan dolayı genetik taramaları düşündükçe onlar ayrı endişe veriyor. İnşallah güzel olur her şey hepimiz için

Hic böyle biseyim varmi bilemedim testi bile yapılmadı doktorum fazla garantici 9 Ay kullandım 2 sindede doğumdan bi kac gün önce kestirdi sonrası sezaryen zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…