2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Bahçeci tüp bebek merkezi fulya şubesi
Sanırım bizim de sonumuz orası ve ben çok korkuyorum tüp bebek bana çok zor bi süreç geliyor.hayatımda beni en çok yıpratan yoran bebek işleri oldu peki bahçecide ne kadar ücret verdiniz sorduğum için özür dilerim ama öğrenmekte istiyorum

Hic böyle biseyim varmi bilemedim testi bile yapılmadı doktorum fazla garantici 9 Ay kullandım 2 sindede doğumdan bi kac gün önce kestirdi sonrası sezaryen zaten
Ya öylemi doz kaç da kullandınız. Coraspinde içiyormıydunuz ? Ben 2 günde yıldım doğuma kadar belki banada öyle olur bilemiyorum. Yani şimdi sizin 2 bebişiniz var 3. Bebiş için süreçtesiniz öyle mi

Benim içinde öyleydi ama insan başına gelince gerşeye katlanıyor çok zor çok zor günler geçirdim ben .. kan bile aldıramaz ağlayan biriydim narkoza fobisi olan biriyim girdiğim operasyonlar ve milyon iğne karnım mosmor hala günde 3,4 vuruluyorum yani bitmedi canım bizim normalde çok fazla tutdu yani bizim çok ayrıntılar oldu bu sebeple bizim 65bin 70e dayandı galiba

Reactions: Dei
İnşallah bu kadar zorluğun acısını doya doya bebeğinizle geçirirsiniz.bu sonucu göstermeye gidince sonuç iyi veyada kötü tekrar gitmicem ben gerçekten beyin olarak yoruldum evin her yeri ilaç her yerde karışımlar var ne yesek acaba zararı olur mu diye düşünerek yaşıyoruz.

Canim benimde ayni bende baska benim gibi olan varmi diye bakiyordum agri hic yok ama 7. Gunum ve hala adetim hemde kotu bir kokuyla geliyor
Yok benimki agrili ve normal adetim gibi canım belki islemlerden dolayi enfeksiyon falan kaptiysan ondan kokuludur bilemedim yani benim bitti şükür 10 gün sürdü

Reactions: Dei
Ben de çok korkuyorum da ama bugün iğneden sonraki 13.gün o biraz içimi rahatlatıyor ne güzel kuzumm inşallah bu sefer kafam daha rahat olur bebişlerin sımsıkı tutunur
Benimde 13. Gunumdu canim ama şöyle bisey vardi ben hayalet çizgiyi ışığa tutarak anca gorebilmistim o yuzden emin olamamistim bi dahada yapmamıştım zaten belkide çizgi de yoktu ben öyle gördüm kendini strese sokma bence kanini bekle canım en stressizi o bence

Canm ben ibrahim hocadan çok memnundum o elinden geleni yaptım devlet şartlar ve prosetörler çerçevesinde yani. Çoğu şeyi onun sayesinde öğrendik. Ama tüp bebek bölümüne bizi geçirdikten sonra herşey kabus oldu hayatımın en kötü günleriydi, asla orada tedavi olmanı tavsiye etmem ben hastaneyi gördüğüm anda fenalaşıyorum o derece şeyler yaşadım.
Ne yemeli eşim dersen de bu konuda kendime çok güveniyorumçünkü eşimin sayısı 1 de oldu ama şuan en son 14milyon du tabi vitaminlerin etkisi vardı ama asıl tedaviyi ben yaptım benim eşimin sayısı çok değişken çok bozuk hareketlilik vs çok kötüydü sebep; çok nadir görülen bir kromozom bozukluğu. örneği yok denecek kadar az. Hep araştırdım hep..
Sonuç ; biz bu son tedavi de neler yaptık söyliyeyim
Dr verdiği vitaminlere + olarak bnce asıl bu seviyeye getiren şeyler
Tedaviye başladığımız anda yaptıklarım;
Kefir
Keçiboynuzu pekmezi
Keçiboynuzu kaynatıp suyu
Çörek otu yağı
Havuç suyu
Çiğ kabak çekirdeği
Eve abur cubur, paketli gıda, konserve, donmuş gıda, tavuk, meyve suyu kola gibi şeyler asla girmedi.
Meyve suyuna kadar kendim yaptım. Tahıllı gıdalar nohut yesıl mercımek kuru
Hergun ama hergun salata
Yani tüm düzenimizi değiştik
Hamburger faln tarzı şeyler yemedik
Ve çok dua

Kızlar merhabalar, yarın Allah'ın izniyle bebişi görmeye gidiyoruz şansımız olursa belki kalp atışı da alırız ama ben inanilmaz heyecan yaptım ve korkuyirum endişeliyim sanki bir anda herşey ters gidecekmiş gibi. Kilolu olduğum icin gecen hafta normal ultrasonda göremedik alttan muayene de yaptırmak istemedim açıkçası kasılıyorum çünkü ben ve korktum.

Ama yarın görmek için ne gerekirse yapacağım mutlaka Allah yüzümüze gülsün inşallah

Darısı da bekleyen isteyen herkese nasip olsun inşallah

Ben galiba yarın bi test daha yapıcam çünkü kanı daha pazartesi vericem dayanamam

Ahhh canım bunlar ne ki yapmadığımız hiç birsey yok böğürtlen kökü dediler onu kaynattık.macun dediler yaptık keçi boynuzu kürü dediler yaptık pekmezi dediler hala yiyor.nohut kürü dediler yaptık hala da nohut yiyor zaten eşim iştahlı birisi salatayı flan daha bol yedi.saraçoğlunun takviyelerinide kullandı.şimdi de bir aydır mfk ürünleri aldık kullanıyor tabi pekmezede devam.havuç suyunuda geçen ay içti.kırk kilit otu ısırgan bir sürü bi sürü şey işte.peki sizin sayı o kadar artmışken neden tüp bebek yaptırdınız faklı bi sıkıntımı vardı

Harika beslenmissin. ben veganim. Ve glutensiz beslenirim yillardir gercekten beslenme cok önemli. benim hepsi olumsuz oldu ama baska sebeblerden oldu. Narsuyu da rahmi canlandiriyormus diyorlar transferden 15 gun once icmwye baslayin yaziyodu internette . Ananas ve mangoda faydaliymis

Pozitifi gormene sevindim canım Rabbim sağlıcakla kucağına almayida nasip etsin inşallah erkek infertiliteside cok zor gercekten bizimde sayida hiç sıkıntımız olmadi ilk baslarda hareketlilikte sorun vardı senin kullandıklarının hepsini kullandik daha neler neler ne duysam görsem yaptım Rabbim e şükürler olsun hepsi düzene girdi en son tüp bebege baslayacagimiz ay sayisi az çıktı ilk defa bu şekilde ilk defa görüyoruz bi test daha yaptıralım dediler tup bebektekiler öyle başlayalım tedaviye dediler iki ay vitamin kullandı şükür hemen sayısıda düzeldi o şekilde başladık tedaviye hatta opu olduğu gun sonuclarina bakiyim gene dusmemistir insallah dedim korkarak baktim sonuçlarına şükür cok cok guzeldi embriyolarimida dondurabilme şansım olduda dondurduk ilki tutmadi ama inşallah 2.denememde bende görürüm o cift cizgiyi dualarınızı esirgemeyin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…