2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Gözünüz aydın
Hepsi geçecek ve unutulacak inanın ki

Tebrikler, çok güzel bir değer
Artarak devam etsin inşallah
Kesin ilk laboratuvarda bir sıkıntı vardı. Yoksa dediğiniz gibi bu kadar hızlı artış pek mantıklı gelmiyor.

Benim 4. Denemem bu kez gördüm Diğer transferlerim taze idi bu kez dondurulmus yapıldı, dün kan verdim 160 Rabbim sizi de nasip etsin bende 2017 den beri deniyordum . Allahim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Gözünüz aydın, sağlıkla ilerlesin inşallah
Bütün denemeleriniz Brüksel Tüp Bebek’te mi oldu?

Adana acibademde canım inslah herşey güzel olsun gülsün yüzler

Doktorundan rica et atnat durumunu korktugunu ben yalvar yakar yaptirttim dedi 3 dakikalik biseyicin narkoz veremem filan dedi en son agri kesinin sozunu arttirdi ve uyusturucubiseyyapti fakat islemden sonra uyusukluk 1saatte gecti
Benim doktor bunu anlayacağını sanmiyoru. Çünkü söyledi bana da ama 3 dk değil yapılan işlem bize yapılıyor sonuçta 15 20 dk sürüyor diyolar ben katlanirmiyim bilmiyorum

Reactions: Dei
Melek kız ben seni yerim sen mi hamilesin ben mi bilmiyorum dokuz doğurdum burada inşallah rahatla şu süreçte söz ilk battaniyesini ben örücem valla

5.gub embriyosu canin 4AA kalitede , zaten ben saglikli 1 taneye raziyim kuzum doktorum transfer ederken bana sordu bir mi iki mi diye size birakiyorum dedim doktorum da en sagliklisi 1 tanedir dedi
Evet saglikla gelsinde allahin izniyle rabbim yokluklarini aratmasın inşallah

Reactions: Dei
Melek kız ben seni yerim sen mi hamilesin ben mi bilmiyorum dokuz doğurdum burada inşallah rahatla şu süreçte söz ilk battaniyesini ben örücem valla
Sağol kuzum eksik olma.
Biraz daha iyiyim aslında.
Kendimi baya telkin ettim.
Hayırlısı artık diyorum.
Olumsuz da olsa dünyanın sonu değil.
Allah önce hepimize can sağlığı versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…