- 20 Eylül 2018
- 4.433
- 3.147
- 133
- 33
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #10.781
Amin inslalah su sonuçlarım bir çıksın da korkularım en azından hafiflerBenimde valla insallahhhhh olacak rabbim cektiklerimizi görüyor
Amin inşallahRabbim hepimizin yar ve yardimcisi olsun korkularimiz olsada bebek icin herseye katlaniyoruz deli cesareti geliyor o an insana
Rabbim o cift cizgileri bizede gostersinİnsalalh canım benimgüzel sonuç almaya o kadar ihtiyacım var ki
12. Gün de doğru sonuç alabilirsin canım bence yine değerin yüksek çıkmış moralini bozma herşeyin hayırlısı güzel haberlerini bekliyoruz inşallahKızlar kan testi sonucum 4,94 sizce artar mı
Amin inslalah su sonuçlarım bir çıksın da korkularım en azından hafifler
Hayırlısı olsun canım inşallahCanim benim suan tutuntu gorunuyor. Sali gunu 12.gunum yeniden test yaptirip artisa bakacagiz. Ama acikcasi kese ve kalp atisi olayi halledilmeden ben kesin var olarak goremeyecegim. Benim dondurulmustu tam 2 ay 5 gün bekledik canim transfer için.
Cok tesekur ederim canim bugun cikip alacagim. Senin transfer ne zaman?Organik nar suyuda ic demisti benim doktorda canim transfersferden once rahimi harekete geciriyomus cogu arkadasimiz rahimi kalinlastirmak icinde iciyor narsuyunu. en enomli ozelligi transferden once icince rahimi harekwte geciriyormus
KesinlikleRabbim o cift cizgileri bizede gostersino cizgi benim ömrümuze malolsada yola devam edicez canim pes etmiycez. Cok zor olsada dussekte düşünce kalkmasinida bilecegiz.
9.gunKacinci gun verdin canim kani ?
Inan bende ayniyim o kadar yoruldumki bazen diyorum yetr artik sonra kendime diyorum pes etmek yok iste hayat böyle birşey kendi yeğenlerim doğduğunda 1 ay cocuklara yaklasamadim aglamaktan. Koskoca kadinim tepindim cocuk gibi görmek istemiyorum diye. Allahtan herkes anliyordu hissettiğim duygulari. Sonra dedimki napiyorum ben kendimi üzüyorum tamamda o küçük ikizleri annesini,babasini üzmeye hakkim yok toparladım. Duygular birbirine karisiyor budonemde ama dua etmekten baska elimizden hic bisey gelmiyorKesinliklecanim benim O çizgiyi görmek bizede nasip olur.O kadar çok istiyorum ki tarifi yok .Her düştüğümde kalkmaya çalışıyorum ama bende yoruldum pes etmiyorum da sanki hiç olmicakmis gibi geliyor bu duruma da üzülüyorum ne kadar olumlu düşünmeye çalışmamda
AmiiiiiiiiinnnnnnAllah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah kızlar
Aynen canım dua en güzel ilaç insalalhInan bende ayniyim o kadar yoruldumki bazen diyorum yetr artik sonra kendime diyorum pes etmek yok iste hayat böyle birşey kendi yeğenlerim doğduğunda 1 ay cocuklara yaklasamadim aglamaktan. Koskoca kadinim tepindim cocuk gibi görmek istemiyorum diye. Allahtan herkes anliyordu hissettiğim duygulari. Sonra dedimki napiyorum ben kendimi üzüyorum tamamda o küçük ikizleri annesini,babasini üzmeye hakkim yok toparladım. Duygular birbirine karisiyor budonemde ama dua etmekten baska elimizden hic bisey gelmiyor
AminnnnnnnnnnnAmiiiiiiiiinnnnnn
Kasim basi gidecegiz rabbim kismet nasip ederse canimCok tesekur ederim canim bugun cikip alacagim. Senin transfer ne zaman?
Amiiinnnn ❤❤❤Aynen canım dua en güzel ilaç insalalhRabbim bize de nasip eder.Bende çok ağladım çok kötü oldum.Hic bir ortama hiç bir yere gitmek görüşmek istemiyordum hala da öyle ortamlara girmak istemiyorum.Telefonla bile konuşmak istemiyorum sanki hayattan ümidimi kesmis gibiyim ama pes atmekte istemiyorum .Allah yardım etsin hepimize
Yukselebilir canim 12.gun tekrar ver kacinci gun embriyosu
Insallahhhhhh olacak bizde gulecegizzzzAllah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah kızlar
5.gün embriyosu canmYukselebilir canim 12.gun tekrar ver kacinci gun embriyosu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?