2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Hayırlısı olsun canım inşallah onu da duymak nasip olsun sana da .Bende 4 tane taze emriyo dondurdum hayırlısı bakalım Kasım ayını bekliyorum

Organik nar suyuda ic demisti benim doktorda canim transfersferden once rahimi harekete geciriyomus cogu arkadasimiz rahimi kalinlastirmak icinde iciyor narsuyunu. en enomli ozelligi transferden once icince rahimi harekwte geciriyormus
Cok tesekur ederim canim bugun cikip alacagim. Senin transfer ne zaman?

Reactions: Dei
Rabbim o cift cizgileri bizede gostersin o cizgi benim ömrümuze malolsada yola devam edicez canim pes etmiycez. Cok zor olsada dussekte düşünce kalkmasinida bilecegiz.
Kesinlikle canim benim O çizgiyi görmek bizede nasip olur.O kadar çok istiyorum ki tarifi yok .Her düştüğümde kalkmaya çalışıyorum ama bende yoruldum pes etmiyorum da sanki hiç olmicakmis gibi geliyor bu duruma da üzülüyorum ne kadar olumlu düşünmeye çalışmamda

Inan bende ayniyim o kadar yoruldumki bazen diyorum yetr artik sonra kendime diyorum pes etmek yok iste hayat böyle birşey kendi yeğenlerim doğduğunda 1 ay cocuklara yaklasamadim aglamaktan. Koskoca kadinim tepindim cocuk gibi görmek istemiyorum diye. Allahtan herkes anliyordu hissettiğim duygulari. Sonra dedimki napiyorum ben kendimi üzüyorum tamamda o küçük ikizleri annesini,babasini üzmeye hakkim yok toparladım. Duygular birbirine karisiyor budonemde ama dua etmekten baska elimizden hic bisey gelmiyor

Aynen canım dua en güzel ilaç insalalh Rabbim bize de nasip eder.Bende çok ağladım çok kötü oldum.Hic bir ortama hiç bir yere gitmek görüşmek istemiyordum hala da öyle ortamlara girmak istemiyorum.Telefonla bile konuşmak istemiyorum sanki hayattan ümidimi kesmis gibiyim ama pes atmekte istemiyorum .Allah yardım etsin hepimize

Amiiinnnn ❤❤❤ bugunlerde gececek insallah geriye donup baktigimizda bugunleri tebessümle hatırlayacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…