- Konu Sahibi melekomelek
-
- #10.801
Hayirlisi olsun simdidenKasim basi gidecegiz rabbim kismet nasip ederse canim
Benimde 5 gün 9 Eylül dr 19 kan ver dedi ama acaba “17çıkarmı ki5.gün embriyosu canm
Senin daha erken canım benim 9.gunde yaptrdm 4.94 çıktıBenimde 5 gün 9 Eylül dr 19 kan ver dedi ama acaba “17çıkarmı ki
Senin daha erken canım benim 9.gunde yaptrdm 4.94 çıktı
5 gün embriyosu beklemek zormuş gerçektenSenin daha erken canım benim 9.gunde yaptrdm 4.94 çıktı
İnşallah canım rabbim hepimize yardım etsin kimse anlamıyor yaşayan bilir şu süreci5 gün embriyosu beklemek zormuş gerçektenama hafif kasık batması okdar başka biri yok belirti olarak fitil ve iğne kullanıyorum inşallah herkes güzel haberi alır arkadaşlar
Benim 3. Gün embriyosu 7. Gün sıfır belirti kaset test negatif daha erken ama biliyorum yinede önden hazırlık yapayım dedimArkadaşlar merhaba bende 5gün embriyosu transfer oldum 9eylül inşallah rabbim daha fazla aratmaz herkese nasip eder ben ilk deneyimimiz tüp bebek. ve bir belirti falan yok 5 gün embriyo yerleşme kanaması 48 saatmiş ama bakalım ne olucak sizin bir belirtiniz oldumu çok zor geçiyor beklemek çok sıkıcı inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz
Gözlerimi doldurdun11 yildir idrar testinde hep tek cizgi gördüm onca tedavi onca umutla basladigim ameliatlardan sonra yine gordugum hep cizgi tek. Bu duyguyu nasil anlatirim bilemiyorum. her negatif oldugunda dik durmaya calismak , ben iyiyim demek bazen hepimizi yoruyordur icimizde kopan firtinalri sadece rabbim görüyor. Insallah sizler gibi bizde o cizgileri görürüz. Kan testine gittigim o gunler iskencegibi oluyor insana icine ok saplandigini hissediyorsun. Cogu arkadaslarimiz bunu yasiyordur. Rabbim oyle buyukki canim insallah bebeginin dogumunu hep birlikte sevgiyle kutluycaz burda. korkularini anlayabiliyorum bebegin sana sımsıkı tutunacak tutunmayada devam edicek ailenle bebisinle herzaman mutlu etsin rabbim❤❤❤❤
Kesinlikle canım benim allah büyük bakalım ne olucak inşallah bizlerde bu güzel duyguyu yaşarızİnşallah canım rabbim hepimize yardım etsin kimse anlamıyor yaşayan bilir şu süreci
İnşallah canım umarim oyle olur bizede nasip olurAmiiinnnn ❤❤❤bugunlerde gececek insallah geriye donup baktigimizda bugunleri tebessümle hatırlayacağız
Allah'ın duası olsunTest verdim kizlar dualarınıza talibim
Aminn canim benim cumlemizin yüzünü güldürsün rabbimGözlerimi doldurdunevet biz biliriz birbirimizi neler yaşadığımızı ne umutlarla uğraşıp sonra hüzünlendiğimizi. Hiç kolay degil ve dışarıdan herkese çok basit geliyor. Allah herkesin yardımcısı olsun yüzümüze baksın. Teşekkür ederim canım inşallah güzel haberlerimizi buradan paylaşırız
Saol cok tesekkur ederim canim benimHayirlisi olsun simdiden
Nezaman çıkarmış ayy hadiTest verdim kizlar dualarınıza talibim
Tekrarladın mı canım 5gün embriyosu muydu ama sıfır değilSenin daha erken canım benim 9.gunde yaptrdm 4.94 çıktı
Çok geçmiş olsun diyebiliyorum sadeceKizlar 0.35 cikti 8. Günümüzdu biz bu yolda veda etme durumunda kaldık son şansımız di zaten rabbim gönlünüzün muradini versin insallahdualarım sizlerle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?