2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

5.gub embriyosu canin 4AA kalitede , zaten ben saglikli 1 taneye raziyim kuzum doktorum transfer ederken bana sordu bir mi iki mi diye size birakiyorum dedim doktorum da en sagliklisi 1 tanedir dedi
Canım aynısı bendede oldu rahim dar diye 1 tane transfer edildi.Benimde 5.Gun emriyosuydu taze emriyordu.Ama tutunmadi benim.Allah herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah Sizinki tuttu mu?

Canım aynısı bendede oldu rahim dar diye 1 tane transfer edildi.Benimde 5.Gun emriyosuydu taze emriyordu.Ama tutunmadi benim.Allah herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah Sizinki tuttu mu?
Şimdide rahimde tüberkülozdan suphelendiler.benden tekrar rahim filminde ve ofis Histeroskopi istediler .Şimdi onunla uğraşıyorum inslalah bişey çıkmazsa Kasım'da tekrar 2 emriyo transfer edilicek insllalah

Reactions: Dei
Insallah canim artik hersey cok guzel olacak. Moralimizi yuksek tutalim. Simdiden avakoda yemeye basladim tranafere kadar faydasi olsun rahme diye.
Organik nar suyuda ic demisti benim doktorda canim transfersferden once rahimi harekete geciriyomus cogu arkadasimiz rahimi kalinlastirmak icinde iciyor narsuyunu. en enomli ozelligi transferden once icince rahimi harekwte geciriyormus

Canim benim suan tutuntu gorunuyor. Sali gunu 12.gunum yeniden test yaptirip artisa bakacagiz. Ama acikcasi kese ve kalp atisi olayi halledilmeden ben kesin var olarak goremeyecegim. Benim dondurulmustu tam 2 ay 5 gün bekledik canim transfer için.

Benim doktorum normalde cogu kisiye 2 adet embriyo transfer ediyor. Bana da basta 2 demisti ama transfer esnasinda ben hocam gonlunuzden ne geciyorsa onu yapin size birakiyorum dedim ( Zaten deli gibi cisim oldugu icin o anin bitmesine odakliydum her sekilde ) Doktorum da 1 tane veriyorum en sagliklisi tek gebeliktir dedi canim aslinda sasirdim cunku doktorumun slogu zaten ikiz istemeyen uzak dursun benden seklindedir 1 tane vermesine sasirdim ama demek ki benim de rahim agzi dar canim.

Kızlar aslinda ben de dahil olmak uzere cogumuz merakimizi yönetemeyerek erken test yapiyoruz . Ben erken test yapanlari hep garipserdim ancak umut öyle bir sey ki o 12 güne sanki tas asilmis o kadar agir ilerliyor günler. Hatta bir ara acaba hergun kan mi versem diye dusundum ancak hemen durdurdum kendimi. Doktorum erken test cok buyuk kafa karisikligi yaratiyor dedi, erken test sonucuna takilip stres oluyoruz ve bebege de stres hormonlari geciyor haliyle. Bu nedenle sabır eşiği yüksek olan arkadaslarim sayet bekleyebiliyorsaniz lutfen 12.gun test verin . Ben sabirsiz bir insanim bunu basaramadim . Kafasini dagitabilen kisiler bence 12.gunu kesinlikle beklesin Herkesin süreci hayirlara vesile olsun insallah.

Aynen olabilir canım ilk yaptirdigimda 3 tane emriyo koymuşlardı ve tuttu ilki ve 2 ay sonra boş gelbelik oldu buda tutmayınca suphelendiler işte İnsllalah bişey çıkmaz sağlıklı olanı zaten transfer ediyolar .Hayırlısı olur inşallah

11 yildir idrar testinde hep tek cizgi gördüm onca tedavi onca umutla basladigim ameliatlardan sonra yine gordugum hep cizgi tek. Bu duyguyu nasil anlatirim bilemiyorum. her negatif oldugunda dik durmaya calismak , ben iyiyim demek bazen hepimizi yoruyordur icimizde kopan firtinalri sadece rabbim görüyor. Insallah sizler gibi bizde o cizgileri görürüz. Kan testine gittigim o gunler iskencegibi oluyor insana icine ok saplandigini hissediyorsun. Cogu arkadaslarimiz bunu yasiyordur. Rabbim oyle buyukki canim insallah bebeginin dogumunu hep birlikte sevgiyle kutluycaz burda. korkularini anlayabiliyorum bebegin sana sımsıkı tutunacak tutunmayada devam edicek ailenle bebisinle herzaman mutlu etsin rabbim❤❤❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…