- 20 Eylül 2018
- 4.433
- 3.147
- 133
- 33
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #10.761
Canım aynısı bendede oldu rahim dar diye 1 tane transfer edildi.Benimde 5.Gun emriyosuydu taze emriyordu.Ama tutunmadi benim.5.gub embriyosu canin 4AA kalitede , zaten ben saglikli 1 taneye raziyim kuzum doktorum transfer ederken bana sordu bir mi iki mi diye size birakiyorum dedim doktorum da en sagliklisi 1 tanedir dedi
Şimdide rahimde tüberkülozdan suphelendiler.benden tekrar rahim filminde ve ofis Histeroskopi istediler .Şimdi onunla uğraşıyorum inslalah bişey çıkmazsa Kasım'da tekrar 2 emriyo transfer edilicek insllalahCanım aynısı bendede oldu rahim dar diye 1 tane transfer edildi.Benimde 5.Gun emriyosuydu taze emriyordu.Ama tutunmadi benim.Allah herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah Sizinki tuttu mu?
Olumsuzu dusunme canim sen bebisine pozitif enerji yollaSağol kuzum eksik olma.
Biraz daha iyiyim aslında.
Kendimi baya telkin ettim.
Hayırlısı artık diyorum.
Olumsuz da olsa dünyanın sonu değil.
Allah önce hepimize can sağlığı versin
Canim benim insallah guzel olucak sonuBenim doktor bunu anlayacağını sanmiyoru. Çünkü söyledi bana da ama 3 dk değil yapılan işlem bize yapılıyor sonuçta 15 20 dk sürüyor diyolar ben katlanirmiyim bilmiyorum
Organik nar suyuda ic demisti benim doktorda canim transfersferden once rahimi harekete geciriyomus cogu arkadasimiz rahimi kalinlastirmak icinde iciyor narsuyunu. en enomli ozelligi transferden once icince rahimi harekwte geciriyormusInsallah canim artik hersey cok guzel olacak. Moralimizi yuksek tutalim. Simdiden avakoda yemeye basladim tranafere kadar faydasi olsun rahme diye.
Aminn canim cümlemize aminnEvet saglikla gelsinde allahin izniyle rabbim yokluklarini aratmasın inşallah
Rabbim hepimizin yar ve yardimcisi olsun korkularimiz olsada bebek icin herseye katlaniyoruz deli cesareti geliyor o an insanaBen nasıl yapicam bilmiyorum çok zor durum
Canım aynısı bendede oldu rahim dar diye 1 tane transfer edildi.Benimde 5.Gun emriyosuydu taze emriyordu.Ama tutunmadi benim.Allah herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah Sizinki tuttu mu?
Benim doktorum normalde cogu kisiye 2 adet embriyo transfer ediyor. Bana da basta 2 demisti ama transfer esnasinda ben hocam gonlunuzden ne geciyorsa onu yapin size birakiyorum dedim ( Zaten deli gibi cisim oldugu icin o anin bitmesine odakliydum her sekildeCanım aynısı bendede oldu rahim dar diye 1 tane transfer edildi.Benimde 5.Gun emriyosuydu taze emriyordu.Ama tutunmadi benim.Allah herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah Sizinki tuttu mu?
Kacinci gun verdin canim kani ?Kızlar kan testi sonucum 4,94 sizce artar mı
Onu hatırlamıyorum ama kalınlığı 13-14 milimdimelekomelek canım senin trasferde rahimde 3 çizgi göründü mü
İnsalalh canım benimCanim benim insallah guzel olucak sonu
Aynen olabilir canım ilk yaptirdigimda 3 tane emriyo koymuşlardı ve tuttu ilki ve 2 ay sonra boş gelbelik oldu buda tutmayınca suphelendiler işteBenim doktorum normalde cogu kisiye 2 adet embriyo transfer ediyor. Bana da basta 2 demisti ama transfer esnasinda ben hocam gonlunuzden ne geciyorsa onu yapin size birakiyorum dedim ( Zaten deli gibi cisim oldugu icin o anin bitmesine odakliydum her sekilde) Doktorum da 1 tane veriyorum en sagliklisi tek gebeliktir dedi canim aslinda sasirdim cunku doktorumun slogu zaten ikiz istemeyen uzak dursun benden seklindedir 1 tane vermesine sasirdim ama demek ki benim de rahim agzi dar canim.
11 yildir idrar testinde hep tek cizgi gördüm onca tedavi onca umutla basladigim ameliatlardan sonra yine gordugum hep cizgi tek. Bu duyguyu nasil anlatirim bilemiyorum. her negatif oldugunda dik durmaya calismak , ben iyiyim demek bazen hepimizi yoruyordur icimizde kopan firtinalri sadece rabbim görüyor. Insallah sizler gibi bizde o cizgileri görürüz. Kan testine gittigim o gunler iskencegibi oluyor insana icine ok saplandigini hissediyorsun. Cogu arkadaslarimiz bunu yasiyordur. Rabbim oyle buyukki canim insallah bebeginin dogumunu hep birlikte sevgiyle kutluycaz burda. korkularini anlayabiliyorum bebegin sana sımsıkı tutunacak tutunmayada devam edicek ailenle bebisinle herzaman mutlu etsin rabbim
Benimde valla insallahhhhh olacak rabbim cektiklerimizi görüyorİnsalalh canım benimgüzel sonuç almaya o kadar ihtiyacım var ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?