- Konu Sahibi melekomelek
-
- #10.821
Yarın sabah tekrarlıyacm canm bakalm rabbim nasip ettiyse inşallahTekrarladın mı canım 5gün embriyosu muydu ama sıfır değil
Canım hangi şehirleşin bilmiyorum ama Ahmet Zeki hocayı araştır su hastanesi izmirMerhaba,
Dün gece sağ kasık ağrısı ile acile gittimUltrasonda sağ overde 41x35mm boyutunda anekoik kist göründüğünü söylediler. Önümüzdeki hafta reglim başladığında tüp bebek için başlayacaktım. Yarın kadın doğum doktoruna randevu aldım. Bu şekilde olup da kisti ilk 1-2 adette kaybolan var mı? Tüp bebek için sorun oluşturmuş mu?
İstanbul'dayım canım. İstanbul'da İstanbul tüp bebek merkezi Aret kamar'da başlayacaktımCanım hangi şehirleşin bilmiyorum ama Ahmet Zeki hocayı araştır su hastanesi izmir
Kaçıncı gün embriyosu canım 9.günün henüz. Geç tutunma da olabilir. Kanda Test günün ne zaman?Sessiz takipçilerdendim.. Altı yıllık evlilik elde var 0 .. 2 Eylül de transfer oldum az önce erken gebelik testi yaptım hayali çizgi bile yok insanın isyan edesi geliyor gerçekten dayanamıyorum artık
Teşekkür ederim Allah razi olsun tup bebekle 2 evladım oldu 4 ve 8 yasindalar cok şükür. Tekrar istemiştik 4 embriyo vardı 2 şer atıldı ikisinde de tutmadı. Geride embriyomuz kalmadı var bundada hayır diyorum maddi manevi tekrar aynı şeyleri yaşamak biraz zor. RABBIM Evladlarim güzel gününü göstersin inşallah , olmayan isteyen herkese nasip etsinÇok geçmiş olsun diyebiliyorum sadece
Kaçıncı denemenizdi ve tüp bebek için problem nedir.
Sebepsiz infertilite canımÇok geçmiş olsun diyebiliyorum sadece
Kaçıncı denemenizdi ve tüp bebek için problem nedir.
Bi an acaba başka bişey mi diye düşündüm sağolasıncanım normal zaten herkesın degeır ıle senınkı aynı olacak dıye bısey yok ki..
onların demekkı gebelıgı erken donemde suan ..
Öyle mi dersin :)Bence ikiz var
Stresten ne yapacağımı şaşırdım sanırım :)canım niye bu stres ne güzel çıkmış sonucun kız tadını çıkart 2 katı artmış belki ikizdir niye boş olsun ki Rabbim saglikla ilerlesin inşallah
5.gün embriyosu tekti test günü 12 gün sonra dediler ama olsa silikte olsa çıkmaz mıydi bugün kanda vericem ..Kaçıncı gün embriyosu canım 9.günün henüz. Geç tutunma da olabilir. Kanda Test günün ne zaman?
Günaydınnnnnnn işiniz gücünüz rast gitsin inşallahGünaydın kızlar ben sessiz takipçilerdendim bugün üye olup yazmak istedim Mevla nasip ederse 16 eylülde transferim var inş bende hayırlısı ile pozitifi görürüm ve bekleyen bütün arkadaşlar d inş
Amin teşrkkür ederim nş rast gider evet ilk denemem öncesinde birçok kez doktora gittim ama tüp bebekte ilk denemeGünaydınnnnnnn işiniz gücünüz rast gitsin inşallahİlk denemeniz mi ?
İnşAllah pozitif olur tatlım çıktı mı sonucunTest verdim kizlar dualarınıza talibim
İnşAllah bize güzel haber verirsin tatlım Rabbim rast getirsinGünaydın kızlar ben sessiz takipçilerdendim bugün üye olup yazmak istedim Mevla nasip ederse 16 eylülde transferim var inş bende hayırlısı ile pozitifi görürüm ve bekleyen bütün arkadaşlar d inş
Amin inş teşekkür ederim cnm rabbim isteyen herkezin kucagını doldursun inşİnşAllah bize güzel haber verirsin tatlım Rabbim rast getirsin
Umarım test bozuk olmuş olur. Kesin sonuç kan. Allah gönlüne göre versin inşallah5.gün embriyosu tekti test günü 12 gün sonra dediler ama olsa silikte olsa çıkmaz mıydi bugün kanda vericem ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?