2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Merhaba,
Dün gece sağ kasık ağrısı ile acile gittim Ultrasonda sağ overde 41x35mm boyutunda anekoik kist göründüğünü söylediler. Önümüzdeki hafta reglim başladığında tüp bebek için başlayacaktım. Yarın kadın doğum doktoruna randevu aldım. Bu şekilde olup da kisti ilk 1-2 adette kaybolan var mı? Tüp bebek için sorun oluşturmuş mu?

Canım hangi şehirleşin bilmiyorum ama Ahmet Zeki hocayı araştır su hastanesi izmir

Canım hangi şehirleşin bilmiyorum ama Ahmet Zeki hocayı araştır su hastanesi izmir
İstanbul'dayım canım. İstanbul'da İstanbul tüp bebek merkezi Aret kamar'da başlayacaktım
Hatta geçen hafta ilk muayenemi yaptı. Önümüzdeki hafta reglim başladığında arayacaktım. Bunda da vardır bir hayır diyorum artık. Bu zamana kadar hiç kist olmamıştı. Tam başlayacakken oldu ağrı çok şiddetliydi. Apandisitten şüphelendik. O derece

Sessiz takipçilerdendim.. Altı yıllık evlilik elde var 0 .. 2 Eylül de transfer oldum az önce erken gebelik testi yaptım hayali çizgi bile yok insanın isyan edesi geliyor gerçekten dayanamıyorum artık
Kaçıncı gün embriyosu canım 9.günün henüz. Geç tutunma da olabilir. Kanda Test günün ne zaman?

Çok geçmiş olsun diyebiliyorum sadece
Kaçıncı denemenizdi ve tüp bebek için problem nedir.
Teşekkür ederim Allah razi olsun tup bebekle 2 evladım oldu 4 ve 8 yasindalar cok şükür. Tekrar istemiştik 4 embriyo vardı 2 şer atıldı ikisinde de tutmadı. Geride embriyomuz kalmadı var bundada hayır diyorum maddi manevi tekrar aynı şeyleri yaşamak biraz zor. RABBIM Evladlarim güzel gününü göstersin inşallah , olmayan isteyen herkese nasip etsin kulaklarını dolsun inşallah

Günaydın kızlar ben sessiz takipçilerdendim bugün üye olup yazmak istedim Mevla nasip ederse 16 eylülde transferim var inş bende hayırlısı ile pozitifi görürüm ve bekleyen bütün arkadaşlar d inş
Günaydınnnnnnn işiniz gücünüz rast gitsin inşallah İlk denemeniz mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…