2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Öncelikle çok geçmiş olsun, umarım tez zamanda her şey yoluna girer ve tedavinize başlarsınız
Kadın doğumcuya zaten gidecekmişsiniz, o da size mutlaka yol gösterir. Ama tüp bebek doktorunuza da bu durumu danışmayı unutmayın. Normal jinekoloji doktorları ve tüp bebek doktorları farklı değerlendirebiliyor bazı durumları.

Çok teşekkür ederim sabah Tüp bebek merkezini aradım doğum doktoruna gitmeden. Sordum. Kadın doğum doktoruna gitmeyin adet olunca buraya gelirsiniz, hoca bakar dedi.

Evet transfer tarihine göre hesaplanıyor. Senin 5. gün embriyosu ve 5 haftalık çıkıyorsun bugün itibariyle.
Canın nasıl hesaplıyorsunuz ben 26 ağustosta transfer oldum. Henüz kese için gitmedim. Happy mom uygulamasına adet günüme göre gimiştim şuan tam 4hafta 6 günlük gözüküyor

Canın nasıl hesaplıyorsunuz ben 26 ağustosta transfer oldum. Henüz kese için gitmedim. Happy mom uygulamasına adet günüme göre gimiştim şuan tam 4hafta 6 günlük gözüküyor
Gebelik hesaplama.net diye bir sayfa var. Orada 3. gün embriyosu ise embriyo transfer tarihi, 5. gün blast ise blast transfer tarihini seçip hesaplıyorsun.

Kızlar değerim 9.gun 4.94 tü 10.gün 158 çıktı kızlar doktorum iyi dedi
Tebrikler
Devamı da gelsin inşallah
4.94 çok sınırda bir değer zaten, 5 üstü pozitif sayılıyor bildiğim. Ama bir günde bu kadar artış pek mantıklı gelmiyor, ilk testte bir yanlışlık olabilir. Neyse ki ikinci değeriniz çok güzel ve önemli olan da bu. Sağlıklı bir hamileliğiniz olsun

Gebelik hesaplama.net diye bir sayfa var. Orada 3. gün embriyosu ise embriyo transfer tarihi, 5. gün blast ise blast transfer tarihini seçip hesaplıyorsun.
Yaa bak 5 haftalıkmışım ben happymon a bakıyordum

Eklentiler

• 2DFBE052-9C27-4E7C-8736-5387E9F1973F.webp
    26 KB · Görüntüleme: 37
  • 6EF2386C-E005-471E-B8F0-27315B442200.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 32
İdrar yapmstm cift cizgi sonra kan verdim 4.94 ertesi gün 158 çıktı canım bende çok ümitsiz gittim çok şükür oldu tekrar ver test olumlu düşünmeye çalış
İdrarda görünmüş canim senin ben erken gebelik aldım ona rağmen tertemizdi silik çizgiye bile hasretim neyse .. hayırla kucağına alırsın insAllah tebrik ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…