- Konu Sahibi melekomelek
-
- #10.861
Öncelikle çok geçmiş olsun, umarım tez zamanda her şey yoluna girer ve tedavinize başlarsınızMerhaba,
Dün gece sağ kasık ağrısı ile acile gittimUltrasonda sağ overde 41x35mm boyutunda anekoik kist göründüğünü söylediler. Önümüzdeki hafta reglim başladığında tüp bebek için başlayacaktım. Yarın kadın doğum doktoruna randevu aldım. Bu şekilde olup da kisti ilk 1-2 adette kaybolan var mı? Tüp bebek için sorun oluşturmuş mu?
Keşke öyle bişey olsa tükendim rabbim ...Umarım test bozuk olmuş olur. Kesin sonuç kan. Allah gönlüne göre versin inşallah
Çok teşekkür ederimÖncelikle çok geçmiş olsun, umarım tez zamanda her şey yoluna girer ve tedavinize başlarsınız
Kadın doğumcuya zaten gidecekmişsiniz, o da size mutlaka yol gösterir. Ama tüp bebek doktorunuza da bu durumu danışmayı unutmayın. Normal jinekoloji doktorları ve tüp bebek doktorları farklı değerlendirebiliyor bazı durumları.
Maşallah hayırlı olsun tatlım :)Kızlar değerim 9.gun 4.94 tü 10.gün 158 çıktı kızlar doktorum iyi dedi
İdrar testi yapmış mıydın 9.gun benim 9 du negatif çıktıKızlar değerim 9.gun 4.94 tü 10.gün 158 çıktı kızlar doktorum iyi dedi
İdrar yapmstm cift cizgi sonra kan verdim 4.94 ertesi gün 158 çıktı canım bende çok ümitsiz gittim çok şükür oldu tekrar ver test olumlu düşünmeye çalışİdrar testi yapmış mıydın 9.gun benim 9 du negatif çıktıakşam acilden kan vericem ümidim yok üzgünüm
Canın nasıl hesaplıyorsunuz ben 26 ağustosta transfer oldum. Henüz kese için gitmedim. Happy mom uygulamasına adet günüme göre gimiştim şuan tam 4hafta 6 günlük gözüküyorEvet transfer tarihine göre hesaplanıyor. Senin 5. gün embriyosu ve 5 haftalık çıkıyorsun bugün itibariyle.
Bende 26 Ağustos da transfer olmuştum canm seni bugün doktorun mu çağırdı kese içinBilmiyordum teşekkür ederim :)
Gebelik hesaplama.net diye bir sayfa var. Orada 3. gün embriyosu ise embriyo transfer tarihi, 5. gün blast ise blast transfer tarihini seçip hesaplıyorsun.Canın nasıl hesaplıyorsunuz ben 26 ağustosta transfer oldum. Henüz kese için gitmedim. Happy mom uygulamasına adet günüme göre gimiştim şuan tam 4hafta 6 günlük gözüküyor
Sağol canım bakıyım hemen. Diğer arkadaşın bugün kesek görülürse bende gideyim o zamnGebelik hesaplama.net diye bir sayfa var. Orada 3. gün embriyosu ise embriyo transfer tarihi, 5. gün blast ise blast transfer tarihini seçip hesaplıyorsun.
TebriklerKızlar değerim 9.gun 4.94 tü 10.gün 158 çıktı kızlar doktorum iyi dedi
Evet canım doktor dedi buradan yazarım yineBende 26 Ağustos da transfer olmuştum canm seni bugün doktorun mu çağırdı kese için
Yaa bak 5 haftalıkmışımGebelik hesaplama.net diye bir sayfa var. Orada 3. gün embriyosu ise embriyo transfer tarihi, 5. gün blast ise blast transfer tarihini seçip hesaplıyorsun.
Çok iyi yapmışsınız, her şeyin hayırlısı olsunÇok teşekkür ederimsabah Tüp bebek merkezini aradım doğum doktoruna gitmeden. Sordum. Kadın doğum doktoruna gitmeyin adet olunca buraya gelirsiniz, hoca bakar dedi.
Tamm canm güzel haberlerini bekliyorumEvet canım doktor dedi buradan yazarım yine
Doktorun sana bişey demedi mi tatlımBende 26 Ağustos da transfer olmuştum canm seni bugün doktorun mu çağırdı kese için
Dr seni çağırır kese için zaten.Tamm canm güzel haberlerini bekliyorumbnde sende 1 gün önce transfer oldum. Eğer bugün görülüyorsa bende sende gaza gelip giderim
İdrarda görünmüş canim senin ben erken gebelik aldım ona rağmen tertemizdi silik çizgiye bile hasretim neyse .. hayırla kucağına alırsın insAllah tebrik ederim..İdrar yapmstm cift cizgi sonra kan verdim 4.94 ertesi gün 158 çıktı canım bende çok ümitsiz gittim çok şükür oldu tekrar ver test olumlu düşünmeye çalış
Beni tüp bebek doktorum cuma günü çağırdı. Ama ben tüp bebek merkezime devm etmicem perşembe evimin yakınında bir hastaneye gitmeyi düşünüyordum canmDoktorun sana bişey demedi mi tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?