2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Kızlar bugün keseyi ve bugün başlayan kalbi gördük. Dilerim nasibi bekleyen herkesin başına olsun inş. 19 ağustos 4.gün embriyosu idi. Bugün 5+6 haftalıkmışım. peperutka90 senin de bugündü canım ne dedi dr İnş gördünüz siz de sağlıcakla, melekomelek canım senin de yarım idi galiba İnş muallak sona erecek bol bol dua ediyorum sana

Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. rahimden mi muayene etti kalp atışı için bi ben duyamadim heralde karından baktı bana çok uzaktan geliyodu çok küçük olduğu icin doktor alttan bakmayalım kanamaya neden olmasın dedi

Alttan baktı canım zaten şimdi üstten duyamaz. Yo kanama ihtimali niye olsun ki fitil uygulamamızla aynı şey vajrn yolunda kalıyor kullandığı araç. Ama sesi açmadı zarar vermesin diye. Tam duymak için 2 hafta sonraya gideceğiz. Bence o zaman karına geçebilir diye düşünüyorum

benim o gün kanamam vardı lekelenme belkide ondan bakmadı alttan bende cuma gidicem hayırlısıyla

Gözünüz aydın
Bundan sonra da her şey sağlıkla ilerlesin inşallah
Darısı biz bekleyenlerin başına

Olsun ayni zamanda güzel sonuclarla insallah. Kac tane transfer olacak ? Benim 2 az once catlatma ignesini yaptik. Yarin sabahda progestan dex ignesine basliyoruz. Arti tabi tabletler
Benim 4 yumurta toplanmıştı cnm 2si döllendi bir tane 5AA 5. Güne ulaştı o konulcak yani 1 tanebenim dondurulmuş embriyo ben cumartesi ignelere ilaçlara başladım öncesindede vitaminlere başlamıştım

Sağol canım ben çarşamba günü gidicem.
Merak ediyorum ne gibi hamilelik şikayetleriniz var

Sağol canım ben çarşamba günü gidicem.
Merak ediyorum ne gibi hamilelik şikayetleriniz var
Canım belki hatırlıyorsun hiç belirtim yoktu. Hala da yok :) ben alıştım ama. Doktorum da söyledi bazı gebelikler böyle olur bazen Bi anda başlar veya biranda belirti kaybolur bilemezsin. Tadını çıkar ve özellikle birşey arama dedi. İnş sen de çarşamba günü güzel şeyler duyar ve o ana tanıklık edersin. Senin belirtilerinde değişiklik oldu mu? En son acıkıyorum demiştin sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…