- Konu Sahibi melekomelek
-
- #10.901
Ayy öylesine gittim ilk idtar da değil 3. Gün embriyosu 7. Gün sevineyim miSilik ama var çok erken olduğu için silik bnce
Çok var öyle erken öğrenen canmAyy öylesine gittim ilk idtar da değil 3. Gün embriyosu 7. Gün sevineyim mi
Var silik çizgi.Ayy öylesine gittim ilk idtar da değil 3. Gün embriyosu 7. Gün sevineyim mi
Ben şimdi erken gebelik testi alacağım bu normal test bide onla deneyeceğimVar silik çizgi.
İnşallah kat kat artar değerin.
Sevinin, sevininAyy öylesine gittim ilk idtar da değil 3. Gün embriyosu 7. Gün sevineyim mi
Kan cumartesi istedi daha 6 gün var deliricemSevinin, sevinin
İnşallah sağlıkla ilerlesin, kanda da güzel sonuçlar çıksın
Amin benimde 16 eylul transferGünaydın kızlar ben sessiz takipçilerdendim bugün üye olup yazmak istedim Mevla nasip ederse 16 eylülde transferim var inş bende hayırlısı ile pozitifi görürüm ve bekleyen bütün arkadaşlar d inş
Aaa ay ben karıştırmışım benim bu perşembe 15i sanırım senden bigün önce inş ikimizde pozitifi görürüzAmin benimde 16 eylul transfer
Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. rahimden mi muayene etti kalp atışı için bi ben duyamadim heralde karından baktı bana çok uzaktan geliyodu çok küçük olduğu icin doktor alttan bakmayalım kanamaya neden olmasın dediKızlar bugün keseyi ve bugün başlayan kalbi gördük. Dilerim nasibi bekleyen herkesin başına olsun inş. 19 ağustos 4.gün embriyosu idi. Bugün 5+6 haftalıkmışım.peperutka90 senin de bugündü canım ne dedi dr İnş gördünüz siz de sağlıcakla, melekomelek canım senin de yarım idi galiba İnş muallak sona erecek bol bol dua ediyorum sana
Alttan baktı canım zaten şimdi üstten duyamaz. Yo kanama ihtimali niye olsun ki fitil uygulamamızla aynı şey vajrn yolunda kalıyor kullandığı araç. Ama sesi açmadı zarar vermesin diye. Tam duymak için 2 hafta sonraya gideceğiz. Bence o zaman karına geçebilir diye düşünüyorumHayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. rahimden mi muayene etti kalp atışı için bi ben duyamadim heralde karından baktı bana çok uzaktan geliyodu çok küçük olduğu icin doktor alttan bakmayalım kanamaya neden olmasın dedi
benim o gün kanamam vardı lekelenme belkide ondan bakmadı alttan bende cuma gidicem hayırlısıylaAlttan baktı canım zaten şimdi üstten duyamaz. Yo kanama ihtimali niye olsun ki fitil uygulamamızla aynı şey vajrn yolunda kalıyor kullandığı araç. Ama sesi açmadı zarar vermesin diye. Tam duymak için 2 hafta sonraya gideceğiz. Bence o zaman karına geçebilir diye düşünüyorum
Olsun ayni zamanda güzel sonuclarla insallah. Kac tane transfer olacak ? Benim 2Aaa ay ben karıştırmışım benim bu perşembe 15i sanırım senden bigün önce inş ikimizde pozitifi görürüz
Ondan olabilir. İnş cuma duymuş olacaksın canım. Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sağlıcakla olsun inşbenim o gün kanamam vardı lekelenme belkide ondan bakmadı alttan bende cuma gidicem hayırlısıyla
Gözünüz aydınKızlar bugün keseyi ve bugün başlayan kalbi gördük. Dilerim nasibi bekleyen herkesin başına olsun inş. 19 ağustos 4.gün embriyosu idi. Bugün 5+6 haftalıkmışım.peperutka90 senin de bugündü canım ne dedi dr İnş gördünüz siz de sağlıcakla, melekomelek canım senin de yarım idi galiba İnş muallak sona erecek bol bol dua ediyorum sana
Sabretmek ayrı zor, haklısınız.Kan cumartesi istedi daha 6 gün var deliricem
Canım yazmadın heyecanla seni bekliyorumDoktorun sana bişey demedi mi tatlım
Benim 4 yumurta toplanmıştı cnm 2si döllendi bir tane 5AA 5. Güne ulaştı o konulcak yani 1 tanebenim dondurulmuş embriyo ben cumartesi ignelere ilaçlara başladım öncesindede vitaminlere başlamıştımOlsun ayni zamanda güzel sonuclarla insallah. Kac tane transfer olacak ? Benim 2az once catlatma ignesini yaptik. Yarin sabahda progestan dex ignesine basliyoruz. Arti tabi tabletler
Sağol canım ben çarşamba günü gidicem.Kızlar bugün keseyi ve bugün başlayan kalbi gördük. Dilerim nasibi bekleyen herkesin başına olsun inş. 19 ağustos 4.gün embriyosu idi. Bugün 5+6 haftalıkmışım.peperutka90 senin de bugündü canım ne dedi dr İnş gördünüz siz de sağlıcakla, melekomelek canım senin de yarım idi galiba İnş muallak sona erecek bol bol dua ediyorum sana
Canım belki hatırlıyorsun hiç belirtim yoktu. Hala da yok :) ben alıştım ama. Doktorum da söyledi bazı gebelikler böyle olur bazen Bi anda başlar veya biranda belirti kaybolur bilemezsin. Tadını çıkar ve özellikle birşey arama dedi. İnş sen de çarşamba günü güzel şeyler duyar ve o ana tanıklık edersin. Senin belirtilerinde değişiklik oldu mu? En son acıkıyorum demiştin sankiSağol canım ben çarşamba günü gidicem.
Merak ediyorum ne gibi hamilelik şikayetleriniz var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?