- 26 Ağustos 2020
- 589
- 512
- 53
- 33
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #10.881
Tüp bebek doktorum bni cuma çağrdı canımDr seni çağırır kese için zaten.
Evet eczane deposu bende bitmeden istiyorum yada farklı eczane elinde. var ise kalan şans bende çok zor temin ediyorum bukdar önemli ilaç neden bulunmaz anlamıyorumAy kızlar şu estrofemi bulmak ne kadar zormuş ya
Gördün mü bak gereçeten çok sevindimKızlar değerim 9.gun 4.94 tü 10.gün 158 çıktı kızlar doktorum iyi dedi
İnanın kaç eczane dolaştım bilmiyorum ama çok zor buldumEvet eczane deposu bende bitmeden istiyorum yada farklı eczane elinde. var ise kalan şans bende çok zor temin ediyorum bukdar önemli ilaç neden bulunmaz anlamıyorum
Maalesef bende öğle birde sabah 2akşam2 içiyorum ben 7günlük tamİnanın kaç eczane dolaştım bilmiyorum ama çok zor buldum
Bende günde 3 tane içiyom aynn hep bi ilaç koşturması neyseki sonu hayırlı olsun sizin transfer ne zamanMaalesef bende öğle birde sabah 2akşam2 içiyorum ben 7günlük tamSürekli bir ilaç tamamlama hergün inşallah şifa oluşunda
Ben günde 3 defa içiyorumMaalesef bende öğle birde sabah 2akşam2 içiyorum ben 7günlük tamSürekli bir ilaç tamamlama hergün inşallah şifa oluşunda
Çok teşekkür ederim canm benm dediğin gibi oldu çok şükürGördün mü bak gereçeten çok sevindim
Sen ne aşamadasın transfer olmuştun3. Gün transferi olup sonuç bekleyen kimler vardı
İşte 7. Günü benim hafif sağ kasığımda ara ara sızı oluyor onun dışında dün gece de midem yandı offf kendi kendime belirti uyduruyorym sanırımSen ne aşamadasın transfer olmuştun
Az daha sabır canım.İşte 7. Günü benim hafif sağ kasığımda ara ara sızı oluyor onun dışında dün gece de midem yandı offf kendi kendime belirti uyduruyorym sanırım
10. günde falan yap canım3. Gün embriyosu için erken gebelik testini ne zaman yapayım cumartesi kan istedi doktorum
Senin kaçıncı gün tedavinin benim yarın 2.kontrol var tarasfer için kalınlık bakilcakMaalesef bende öğle birde sabah 2akşam2 içiyorum ben 7günlük tamSürekli bir ilaç tamamlama hergün inşallah şifa oluşunda
Silik ama var çok erken olduğu için silik bnce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?