- 1 Ağustos 2022
- 134
- 139
- 18
- 34
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #10.841
Ayyy hadi inş minnoşu görde gel annesiKızlar bugün keseyi görmeye gidicem dua edin bana da inşAllah sağlıkla görürüz
Hadi güzel haberlerle gel inşallah.Kızlar bugün keseyi görmeye gidicem dua edin bana da inşAllah sağlıkla görürüz
Günaydın canım.GÜNAYDIN KIZLAR..Ç NEGATİF SONUCU OLAN ARKADAŞLAR İLAÇLARI BIRAKTIKTAN KAÇ GÜN SONRA REGL OLDUNUZ ACEBA?
DAHA OLMADIM CANIM BEKLİYORUM DA 1 HAFTA İÇİNDE OLURUM HERALDE ARTIKGünaydın canım.
Herkesin bünyesine göre değişiyor.
2 gün sonra olanda var 1 hafta sonra olanda.
İnşAllah canım inşAllah valla daha haftalığı hiç hesaplamadım yalnış değilse 2 hafta oldu sanırım yerleştirmeyi saymadım ama 5. gün embriyosuydu sayarsak 3 hafta olabilirHadi güzel haberlerle gel inşallah.
Kaç haftalık oldun canım.
Merhaba ben de soru sormak istiyorum. Benim perşembe sabah 8 de yumurta toplamam oldu. 2 tane toplandı bir tanesi olmadı. Diğer için cuma aradığım da döllendi dediler. Pazartesi yani bugün aradığımda 10 hücreli dediler. Yarın donduracak dediler. Acaba 10 düşük mü iyi mi sizce8 hücreli için mi orta kalite dedi.
Benim bildiğim 3. Gün embriyosunda en az 6 en fazla 10 hücreli olmasını bekliyorlar. Hatta en iyisinin de 8 hücreli olduğunu duydum. Onu demek istemiş olabilir.
Evet bende bi ara bulamamıştım başka bi ilaç almıştımAy kızlar şu estrofemi bulmak ne kadar zormuş ya
Bugün 4. gün oluyor sanırsam.Merhaba ben de soru sormak istiyorum. Benim perşembe sabah 8 de yumurta toplamam oldu. 2 tane toplandı bir tanesi olmadı. Diğer için cuma aradığım da döllendi dediler. Pazartesi yani bugün aradığımda 10 hücreli dediler. Yarın donduracak dediler. Acaba 10 düşük mü iyi mi sizce
Ayın kaçında transfer oldun ?İnşAllah canım inşAllah valla daha haftalığı hiç hesaplamadım yalnış değilse 2 hafta oldu sanırım yerleştirmeyi saymadım ama 5. gün embriyosuydu sayarsak 3 hafta olabilir
27 ağustosta olmuştumAyın kaçında transfer oldun ?
Valla bulamasam bende doktoru aricaktım neyseki arkadaş sayesinde buldukEvet bende bi ara bulamamıştım başka bi ilaç almıştım
Bugün itibariyle tam 5 haftalık hamilesin.27 ağustosta olmuştum
Çok zorlanırsan söyle bana bende burada bulmaya çalışırımValla bulamasam bende doktoru aricaktım neyseki arkadaş sayesinde bulduk
5 mi gerçekten miBugün itibariyle tam 5 haftalık hamilesin.
Evet transfer tarihine göre hesaplanıyor. Senin 5. gün embriyosu ve 5 haftalık çıkıyorsun bugün itibariyle.5 mi gerçekten mi
Bilmiyordum teşekkür ederim :)Evet transfer tarihine göre hesaplanıyor. Senin 5. gün embriyosu ve 5 haftalık çıkıyorsun bugün itibariyle.
Ah kuzum çok teşekkür ederim söylemen bile mutlu ettiÇok zorlanırsan söyle bana bende burada bulmaya çalışırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?