- 8 Ocak 2016
- 1.057
- 1.412
- 133
- 35
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #10.921
Canım benım 3 gündür kanamam var dusuk rıskım var 1 hafta rapor verildi.Kızlar bugün keseyi ve bugün başlayan kalbi gördük. Dilerim nasibi bekleyen herkesin başına olsun inş. 19 ağustos 4.gün embriyosu idi. Bugün 5+6 haftalıkmışım.peperutka90 senin de bugündü canım ne dedi dr İnş gördünüz siz de sağlıcakla, melekomelek canım senin de yarım idi galiba İnş muallak sona erecek bol bol dua ediyorum sana
Cok guzel 5 Gün blastokist olmasi. Hayirli ugurlu saglikli gelsin bebislerimizBenim 4 yumurta toplanmıştı cnm 2si döllendi bir tane 5AA 5. Güne ulaştı o konulcak yani 1 tanebenim dondurulmuş embriyo ben cumartesi ignelere ilaçlara başladım öncesindede vitaminlere başlamıştım
Bakalım inş sonuçlarımız güzel olsundaCok guzel 5 Gün blastokist olmasi. Hayirli ugurlu saglikli gelsin bebislerimiz
Çok iyi yapmışsınız, her şeyin hayırlısı olsun
Belirsiz durum kaçıncı gün embriyosuKızlar kan verdim değerim 11 çıktı şimdi bu ne demek doktor varda yokta diyemem dedi bugün transferimin 10.gunu idrarda hiç bişey çıkmadı dün ..
5. Gün embriyosuBelirsiz durum kaçıncı gün embriyosu
Arkadaşlar ofis Histeroskopi yapan özel hastaneler var mı ya da yaptırdığıniz?Amiiinnnn ❤❤❤bugunlerde gececek insallah geriye donup baktigimizda bugunleri tebessümle hatırlayacağız
Bir kac gun sonra tekrar kan var canim yarin idrar testi yap tekrar koyulasma olmasi lazim 15 16 gune kadar dene degerlerinin katlanmasi lazim . O nasil bir cevap doktorun varda yokta doyememde ne demek ya kontrol edelim artis hizini demesi lazim diKızlar kan verdim değerim 11 çıktı şimdi bu ne demek doktor varda yokta diyemem dedi bugün transferimin 10.gunu idrarda hiç bişey çıkmadı dün ..
Her ildeki ozel hastaneler yapar acibademdede yapiliyor butun illerdeki acibademde izmirde bütün ozel hastaneneler yapmiyor diye biliyorum en son ozel bir klinikte prof yaptirmistim ilk ameliyattan once klinik dedigim 5 katli ozel bir yerdi.Arkadaşlar ofis Histeroskopi yapan özel hastaneler var mı ya da yaptırdığıniz?
Sen kafani sakin takma bu duruma bebisin varsa üzme kendini ve onuda dedigim gibi böyle 11 olup sayisi artan cok arkadasimiz var. doktorun demek istedigini simdi anladim kimyasal olma ihtimalini anlatmaya calismis ama anlatis yanlis neyse. Sakin moral bozma yok insallah degerlerin artarKızlar kan verdim değerim 11 çıktı şimdi bu ne demek doktor varda yokta diyemem dedi bugün transferimin 10.gunu idrarda hiç bişey çıkmadı dün ..
Anladım canım ben İstanbul'dayım o yüzden İstanbul'da bana yakın yerler olursa daha iyi olur ne kadara yapıyorlar bilmiyorum ama bugün 15 tane yer araştırdım 3 tanesi yapan buldum sadece çok pahalı işlemde zor öyle dediler anestezili istiyorum bendeHer ildeki ozel hastaneler yapar acibademdede yapiliyor butun illerdeki acibademde izmirde bütün ozel hastaneneler yapmiyor diye biliyorum en son ozel bir klinikte prof yaptirmistim ilk ameliyattan once klinik dedigim 5 katli ozel bir yerdi.
Acibademde ne kadara yaptırdınız ?Anladım canım ben İstanbul'dayım o yüzden İstanbul'da bana yakın yerler olursa daha iyi olur ne kadara yapıyorlar bilmiyorum ama bugün 15 tane yer araştırdım 3 tanesi yapan buldum sadece çok pahalı işlemde zor öyle dediler anestezili istiyorum bende
Istanbulda acibademde yapiliyor diye biliyorum benimbulundugum ildeki acibademde yapiliyor istanbul ana merkez oldugu için ordada yapilirAnladım canım ben İstanbul'dayım o yüzden İstanbul'da bana yakın yerler olursa daha iyi olur ne kadara yapıyorlar bilmiyorum ama bugün 15 tane yer araştırdım 3 tanesi yapan buldum sadece çok pahalı işlemde zor öyle dediler anestezili istiyorum bende
Ben ilkini baska bir ozel hastanede kac yil oldu baya once 3500 tl yaptirdimAnladım canım ben İstanbul'dayım o yüzden İstanbul'da bana yakın yerler olursa daha iyi olur ne kadara yapıyorlar bilmiyorum ama bugün 15 tane yer araştırdım 3 tanesi yapan buldum sadece çok pahalı işlemde zor öyle dediler anestezili istiyorum bende
Ay inslaalh ya vala bugün sabahtan beri hastanelerde kosturuyorum kim yapıyor diye fiyat bilgisi de vermiyorlar tek veren kolon hospital oldu o da 1000 TL istedi dedim heralde amliyat yapıyor yani çok geldi bu kadar uygun yer arıyorum ama çıkarsa tabiiIstanbulda acibademde yapiliyor diye biliyorum benimbulundugum ildeki acibademde yapiliyor istanbul ana merkez oldugu için ordada yapilir
Suanki fiatini bilmiyorum ama 2 defa yaptirdim baska baska yerlerde 3.cusu ameliyatla birlikte oldu . 3.sune 10.000 tl odedim 5000 cikolata kisti ameliyati 5000 de histeroskopi birlikte. 2.ofis histeroskopiye 4000 tl odemistim ama suan fiatlar nedir bilmiyorum canim. 3.su gecen sene oldum.Acibademde ne kadara yaptırdınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?