2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Kolon hastanesi baya ozenli ve guzel hastane ben kibris subesini biliyorum istan bul merkezli 1000 tl baya iyi canim

Saol canım 4000 TL razıyım şu an yeterki yapan yer olsun bulmakta sıkıntı her hastane yapmıyor birde ofis hiskoroskopi olarak değil sadece Histeroskopi olarak anlıyorlar göstermeme rağmen

Reactions: Dei
Kolon hastanesi baya ozenli ve guzel hastane ben kibris subesini biliyorum istan bul merkezli 1000 tl baya iyi canim
1000 TL olsa iyi vala 10000 TL istiyor sanki ameliyat yapıyor vala çok geldi ücret gücüm yok o kadar veremem 3 4 neyse bı şekilde tamam ama sonrası çok fazla

Tek tek fiat arastirmasi yaparsan en mantikli olanina karar verirsin cok zor biliyorum ama her hastanenin fiat presoduru farkli sanirim
Kesinlikle zaten tek tek araştırıp arayıp yapan yerlere gidiyorum en uygunu neresiyse oraya gidicem ama bakalım umarım bulurum ve çok zor işlem olarak da

Saol canım 4000 TL razıyım şu an yeterki yapan yer olsun bulmakta sıkıntı her hastane yapmıyor birde ofis hiskoroskopi olarak değil sadece Histeroskopi olarak anlıyorlar göstermeme rağmen
Maalesef oyle canim. Evet yaa gercekten cok zor rabbim kolayliklar versin ben turkiyenin heryerinde arastirmistim fakat burdaki doktor ben yaparim deyince diger secenekleri eledim

1000 TL olsa iyi vala 10000 TL istiyor sanki ameliyat yapıyor vala çok geldi ücret gücüm yok o kadar veremem 3 4 neyse bı şekilde tamam ama sonrası çok fazla
Rabbim yar ve yardimcin olsun canim benim hic moralini bozma illaki bulunur yetrki saglam olsun fiat olarak uygun biryer mutlaka cikacaktir karsina.

Bana adet bitiminin ertesi gunu gel demislerdi ben ilacla adet oluyorum bitiminden 1 gun sonra gitmistim
Aynen bende ilaçla adet oluyorum normal olamıyorum ama bu geçtiğimiz ay yumurta Donasyonu yaptırdım.Tutmadi .ilaçları çok kullandım estrofem ozellikle tutmayınca bıraktım ilacı binkac gün sonra oldum.Simdi adetimin 3 gunundeyim cumartesi olmuştum ona göre yaptiricam ama adetli mi adetsiz mi yapiyolar bilmiyorum

Kesinlikle zaten tek tek araştırıp arayıp yapan yerlere gidiyorum en uygunu neresiyse oraya gidicem ama bakalım umarım bulurum ve çok zor işlem olarak da
Zor gibi geliyor once insana bazi doktorlar anestesiziyi kabul etmiyor kisa bir islem gerek yok diyorlarda agri kesicilerle agriyi pek hisetmiyorsun 5 dakika surdu benim kafamda gelecekte olan bebegimi gördüm gözümü kapatip o andeli cesareti gelmisti bana. Inan bak korktugun kadar olmayacak.

Adet bitimi yapiyorlar canim. Rabbim yüzünü güldürsün bu sefer insallahh

Aynen öyle bazıları öyle dedi bana da ama bende o cesaret gelmiyor daha çok korkuyorum birde ilk yaptiricam bendede bir hastalık çıktı şimdi ağrım çok oluyor o yüzden de korkuyorum daha çok agrirsa diye ağrı kesicide yazdı ama ben birde rahim filmi cekinicem ikisine de dayanamam zor olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…