- 20 Eylül 2018
- 4.433
- 3.147
- 133
- 33
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #10.941
Ben ilkini baska bir ozel hastanede kac yil oldu baya once 3500 tl yaptirdim
Hadi ya ay napcam bilmiyorum vala yarın bir hastaneye daha girip gorusucem birde adetli mi adetsiz mi oluyorBen ilkini baska bir ozel hastanede kac yil oldu baya once 3500 tl yaptirdim
Kolon hastanesi baya ozenli ve guzel hastane ben kibris subesini biliyorum istan bul merkezli 1000 tl baya iyi canimAy inslaalh ya vala bugün sabahtan beri hastanelerde kosturuyorum kim yapıyor diye fiyat bilgisi de vermiyorlar tek veren kolon hospital oldu o da 1000 TL istedi dedim heralde amliyat yapıyor yani çok geldi bu kadar uygun yer arıyorum ama çıkarsa tabii
Bana adet bitiminin ertesi gunu gel demislerdi ben ilacla adet oluyorum bitiminden 1 gun sonra gitmistimHadi ya ay napcam bilmiyorum vala yarın bir hastaneye daha girip gorusucem birde adetli mi adetsiz mi oluyor
Saol canım 4000 TL razıyım şu an yeterki yapan yer olsun bulmakta sıkıntı her hastane yapmıyor birde ofis hiskoroskopi olarak değil sadece Histeroskopi olarak anlıyorlar göstermeme rağmenSuanki fiatini bilmiyorum ama 2 defa yaptirdim baska baska yerlerde 3.cusu ameliyatla birlikte oldu . 3.sune 10.000 tl odedim 5000 cikolata kisti ameliyati 5000 de histeroskopi birlikte. 2.ofis histeroskopiye 4000 tl odemistim ama suan fiatlar nedir bilmiyorum canim. 3.su gecen sene oldum.
Tek tek fiat arastirmasi yaparsan en mantikli olanina karar verirsin cok zor biliyorum ama her hastanenin fiat presoduru farkli sanirimHadi ya ay napcam bilmiyorum vala yarın bir hastaneye daha girip gorusucem birde adetli mi adetsiz mi oluyor
1000 TL olsa iyi vala 10000 TL istiyor sanki ameliyat yapıyor vala çok geldi ücret gücüm yok o kadar veremem 3 4 neyse bı şekilde tamam ama sonrası çok fazlaKolon hastanesi baya ozenli ve guzel hastane ben kibris subesini biliyorum istan bul merkezli 1000 tl baya iyi canim
Kesinlikle zaten tek tek araştırıp arayıp yapan yerlere gidiyorum en uygunu neresiyse oraya gidicem ama bakalım umarım bulurum ve çok zor işlem olarak daTek tek fiat arastirmasi yaparsan en mantikli olanina karar verirsin cok zor biliyorum ama her hastanenin fiat presoduru farkli sanirim
Maalesef oyle canim. Evet yaa gercekten cok zor rabbim kolayliklar versin ben turkiyenin heryerinde arastirmistim fakat burdaki doktor ben yaparim deyince diger secenekleri eledimSaol canım 4000 TL razıyım şu an yeterki yapan yer olsun bulmakta sıkıntı her hastane yapmıyor birde ofis hiskoroskopi olarak değil sadece Histeroskopi olarak anlıyorlar göstermeme rağmen
Rabbim yar ve yardimcin olsun canim benim hic moralini bozma illaki bulunur yetrki saglam olsun fiat olarak uygun biryer mutlaka cikacaktir karsina.1000 TL olsa iyi vala 10000 TL istiyor sanki ameliyat yapıyor vala çok geldi ücret gücüm yok o kadar veremem 3 4 neyse bı şekilde tamam ama sonrası çok fazla
Aynen bende ilaçla adet oluyorum normal olamıyorum ama bu geçtiğimiz ay yumurta Donasyonu yaptırdım.Tutmadi .ilaçları çok kullandım estrofem ozellikle tutmayınca bıraktım ilacı binkac gün sonra oldum.Simdi adetimin 3 gunundeyim cumartesi olmuştum ona göre yaptiricam ama adetli mi adetsiz mi yapiyolar bilmiyorumBana adet bitiminin ertesi gunu gel demislerdi ben ilacla adet oluyorum bitiminden 1 gun sonra gitmistim
Siz acıbademe gittiniz dimi orada yaptırdınız ?Maalesef oyle canim. Evet yaa gercekten cok zor rabbim kolayliklar versin ben turkiyenin heryerinde arastirmistim fakat burdaki doktor ben yaparim deyince diger secenekleri eledim
Çok araştırıyorum ama gerekirse karsiya da giderim burada bulamazsam ben Avcılar'da oturuyorum amaSiz acıbademe gittiniz dimi orada yaptırdınız ?
Allah razı olsun canım inşallahRabbim yar ve yardimcin olsun canim benim hic moralini bozma illaki bulunur yetrki saglam olsun fiat olarak uygun biryer mutlaka cikacaktir karsina.
Zor gibi geliyor once insana bazi doktorlar anestesiziyi kabul etmiyor kisa bir islem gerek yok diyorlarda agri kesicilerle agriyi pek hisetmiyorsun 5 dakika surdu benim kafamda gelecekte olan bebegimi gördüm gözümü kapatip o andeli cesareti gelmisti bana. Inan bak korktugun kadar olmayacak.Kesinlikle zaten tek tek araştırıp arayıp yapan yerlere gidiyorum en uygunu neresiyse oraya gidicem ama bakalım umarım bulurum ve çok zor işlem olarak da
Insallah allahin izniyle bulacaksinÇok araştırıyorum ama gerekirse karsiya da giderim burada bulamazsam ben Avcılar'da oturuyorum
Bn transferden önce ofis değil ama normal histeroskopi oldum. İşleöi tedavi gördüğüm bahçeci tüp bebek merkezinde yaptırdımArkadaşlar ofis Histeroskopi yapan özel hastaneler var mı ya da yaptırdığıniz?
Adet bitimi yapiyorlar canim. Rabbim yüzünü güldürsün bu sefer insallahhAynen bende ilaçla adet oluyorum normal olamıyorum ama bu geçtiğimiz ay yumurta Donasyonu yaptırdım.Tutmadi .ilaçları çok kullandım estrofem ozellikle tutmayınca bıraktım ilacı binkac gün sonra oldum.Simdi adetimin 3 gunundeyim cumartesi olmuştum ona göre yaptiricam ama adetli mi adetsiz mi yapiyolar bilmiyorum
Aynen öyle bazıları öyle dedi bana da ama bende o cesaret gelmiyor daha çok korkuyorum birde ilk yaptiricam bendede bir hastalık çıktı şimdi ağrım çok oluyor o yüzden de korkuyorum daha çok agrirsa diye ağrı kesicide yazdı ama ben birde rahim filmi cekinicem ikisine de dayanamam zor olurZor gibi geliyor once insana bazi doktorlar anestesiziyi kabul etmiyor kisa bir islem gerek yok diyorlarda agri kesicilerle agriyi pek hisetmiyorsun 5 dakika surdu benim kafamda gelecekte olan bebegimi gördüm gözümü kapatip o andeli cesareti gelmisti bana. Inan bak korktugun kadar olmayacak.
Çok iyi işte benden sadece su an ofis Histeroskopi istedi onu da heryer yapmıyor ya olmadı bahceciye de sorucam belki o da yaparBn transferden önce ofis değil ama normal histeroskopi oldum. İşleöi tedavi gördüğüm bahçeci tüp bebek merkezinde yaptırdım
İnşallah canım bakalım yarın ne dicekler umarım yaparlar ?Insallah allahin izniyle bulacaksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?