- 20 Eylül 2018
- 4.433
- 3.147
- 133
- 33
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #10.961
Amin inslalahAdet bitimi yapiyorlar canim. Rabbim yüzünü güldürsün bu sefer insallahh
Adet bitimiyse çok iyi olur benim içinde birazAmin inslalahcanım umarım birşey çıkmaz sonuçlarda da bende Kasım ayında tekrar transfer olucam ona göre
Hic korkma canim benim ilaclarini ic ve igne vurdur agri kesici hic hisetmezsin zaten hemsire vurur agri kesici.rahimfilmi cektirdigimde ilk 9 eylulde yaptirmistim hastaneyi inlettim disari cikardilar. Cesaretimi toplayip tekrar gittim busefer agri kesici aldim cok hisetmedim daha sonrada bir daha cekilmedim zaten erken menapoza girm8simAynen öyle bazıları öyle dedi bana da ama bende o cesaret gelmiyor daha çok korkuyorum birde ilk yaptiricam bendede bir hastalık çıktı şimdi ağrım çok oluyor o yüzden de korkuyorum daha çok agrirsa diye ağrı kesicide yazdı ama ben birde rahim filmi cekinicem ikisine de dayanamam zor olur
Sen nerede tedavi görüyorsun kendi doktorun yapmıyor mu ?Çok iyi işte benden sadece su an ofis Histeroskopi istedi onu da heryer yapmıyor ya olmadı bahceciye de sorucam belki o da yapar
Amin inslalahcanım umarım birşey çıkmaz sonuçlarda da bende Kasım ayında tekrar transfer olucam ona göre
Bana da öyle dediler ben 15 yaşından beri kullanıyorum erken menopoz dediler bana tüp bebekle bile olmuyor çocuk bende yumurta Donasyonu yaptırmak zorunda kaldım şimdide bu testler çıktı işte .Rahim filmi çekindim anezstezili onu biliyorum bende inlettim o yüzden uyuttularHic korkma canim benim ilaclarini ic ve igne vurdur agri kesici hic hisetmezsin zaten hemsire vurur agri kesici.rahimfilmi cektirdigimde ilk 9 eylulde yaptirmistim hastaneyi inlettim disari cikardilar. Cesaretimi toplayip tekrar gittim busefer agri kesici aldim cok hisetmedim daha sonrada bir daha cekilmedim zaten erken menapoza girm8sim
Ben Kıbrıs'ta tedavi gördüm.İstanbupa geldim rahim içinde tüberküloz dan suphelendiler tekrar istediler testi bende cam sakura Hastanesi'ne gittim ordan istedi doktor yaparım dedi ama anestesiz olucak bende dayanamam dedim hemşirelere aneztesi vermiyolarmis orda o yüzden de korktumSen nerede tedavi görüyorsun kendi doktorun yapmıyor mu ?
Ay inşallah❤❤ sonu guzel olucak
Insallah rabbim yuzlerimizi güldürsün artık.❤❤❤Ay inşallahO kadar çok istiyorum ki güzel şeyler olmasını çok çabaladım bende birinci transfer 3.5 sene önce oldum tuttu ama bos gebelik oldu bu 2 denememde tutmadı taze emriyoydu 5.Gun emriyosu bu işlemler güzel çıkarsa insllalah 3.kez yaptiricam umarım bir şey olmaz
İnslalah canım aminnInsallah rabbim yuzlerimizi güldürsün artık.❤❤❤
Hic korkma canim. Inan bak benim gibi agri esigi düşük panik atak biri yaptirdiysa anestesizis dusun yaniBen Kıbrıs'ta tedavi gördüm.İstanbupa geldim rahim içinde tüberküloz dan suphelendiler tekrar istediler testi bende cam sakura Hastanesi'ne gittim ordan istedi doktor yaparım dedi ama anestesiz olucak bende dayanamam dedim hemşirelere aneztesi vermiyolarmis orda o yüzden de korktum
Amiiiiiiiinnnnnİnslalah canım aminnhepimizin yüzünü güldürsün rabbim bizede anne olmayı nasip etsin bir an önce güzel haberler almak nasip olur inşallah en kısa zamanda
Haklısın ama nasıl yaparım bilmiyorum.Agri kesici de verse ben canlı görmek istemiyorum bayılırım kesin zaten bayiltasalar ne olucak onlar için kolay bizim için çok zor oHic korkma canim. Inan bak benim gibi agri esigi düşük panik atak biri yaptirdiysa anestesizis dusun yani
Agri hisettigin an doktor hemen mudahale ediyor zaten hic korkma senBana da öyle dediler ben 15 yaşından beri kullanıyorum erken menopoz dediler bana tüp bebekle bile olmuyor çocuk bende yumurta Donasyonu yaptırmak zorunda kaldım şimdide bu testler çıktı işte .Rahim filmi çekindim anezstezili onu biliyorum bende inlettim o yüzden uyuttularAma ofis Histeroskopi onu ilk yaptiricam çok korkuyorum birde bişey çıkarsa orada alıyorlarmış galiba o yüzden ben duymadan halletsinler istiyorum ağrı kaldiricak durumum yok şu an için
O ağrıyi çekince mudale etse ne olucakAgri hisettigin an doktor hemen mudahale ediyor zaten hic korkma sen
Sen gormuyorsun ki canim doktor sadece seninle sakinlestirmek icin konusuyor o an yapilan islemi anlatiyor anlamiyorsun bile o anHaklısın ama nasıl yaparım bilmiyorum.Agri kesici de verse ben canlı görmek istemiyorum bayılırım kesin zaten bayiltasalar ne olucak onlar için kolay bizim için çok zor o
Bakalım belki anezstezili bulurum bir hastaneAgri hisettigin an doktor hemen mudahale ediyor zaten hic korkma sen
Ne bilim vala araştırmak içinde internetten baktım o bile korkuttu baya beni kamerayla içine bakıyormuş zaten ama sıkıntım büyükSen gormuyorsun ki canim doktor sadece seninle sakinlestirmek icin konusuyor o an yapilan islemi anlatiyor anlamiyorsun bile o an
Bildigin butun dualari oku bismillah de sonra oyle bir cesaret geliyorki sende kendine şaşarsın canim bitincede zaten derin bir oh cekiyosun musade odasinda dinlendiriyorlarHaklısın ama nasıl yaparım bilmiyorum.Agri kesici de verse ben canlı görmek istemiyorum bayılırım kesin zaten bayiltasalar ne olucak onlar için kolay bizim için çok zor o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?