2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Bildigin butun dualari oku bismillah de sonra oyle bir cesaret geliyorki sende kendine şaşarsın canim bitincede zaten derin bir oh cekiyosun musade odasinda dinlendiriyorlar
Ayy inşallah öyle olur vala okumazmiyim olurum zaten ki ben alttan muayene ederken bile her seferinde baya baya korkuyorum ağrı cekiyorum ve dua ediyorum.Muayne gibi diyolar ama bence öyle değil biraz daha işlemli birşey

Reactions: Dei
Anladım canm sımdı evet cam sahurada rahım fılmı falnda anestezisiz. Kendi doktorun oldaydı daha iyi olurdu ama kıbrısmış
Sana tavsiyem güzel bi dr bul küçük bi işlem deme transfer ölcesi daha çok sıkıntıya sokacak bişey yaşama

Şu anki doktorum cam sakura interlitife bölümündeki doktorum zaten oradakiler çok iyiymiş doktor olarak da bana orda yapilicakti ben özele gitmeyi tercih ettim çünkü orada canlı yapicaklar ben dayanamam ona o yüzden anestezili yapmıyor küçük işlem diye ben yaptırınca tekrar doktora goturucem ve Kibristaki doktoruma da gostericem hepsini daha detali olucak inşallah bu seferki

Ince katater takilirken azcik hissediyosun okadar
İşte ne kadar az bilmiyorum rahim dar ve çok ağrım oluyor rahim dar olunca da sıkıntı yaşıyorum .birde bende şimdi bir hastalık çıktı bu vulvar vestibulit diye bişey çok ağrım oluyor hatta doktor sen bununla nasıl yaşıyorsun dedi alttan bakınca birde jel sürdü rahim içine

Ben gecirdigim ameliyatlarda cok sıkıntı yasadim ameliyat daha zor tamam bayiltiyorlar ama ameliyattan sonraki surecler zorgecti benim
Evet tabiki onlarda zor bir süreç Allah yaridmcin olsun canım Kolon Hastanesi de dedi kolay bir şey değil diye ofis Histeroskopi için işlemli dedi

Ben gecirdigim ameliyatlarda cok sıkıntı yasadim ameliyat daha zor tamam bayiltiyorlar ama ameliyattan sonraki surecler zorgecti benim
Evet tabiki onlarda zor bir süreç Allah yaridmcin olsun canım Kolon Hastanesi de dedi kolay bir şey değil diye ofis Histeroskopi için işlemli

Evet tabiki onlarda zor bir süreç Allah yaridmcin olsun canım Kolon Hastanesi de dedi kolay bir şey değil diye ofis Histeroskopi için işlemli
Bende sıkıntı yaşamak istemiyorum o yüzden uyutmalarini istiyorum yarıda da kalabilir çünkü sırf korkum ve yapamayacağım için

Açıkma var sık idrara çıkma da oluyor.
Tabi ilaçların etkisi olabilir.
Bir de halsizliğim oluyor.

Kızlar kan verdim değerim 11 çıktı şimdi bu ne demek doktor varda yokta diyemem dedi bugün transferimin 10.gunu idrarda hiç bişey çıkmadı dün ..
İki gün sonra tekrar kan verip artışa bakmak lazım, ama 11 düşük bir değer de olsa teknik olarak pozitif. Kimyasal mı değil mi bir dahaki testlerle anlaşılır. Sağlıkla katlanarak ilerlesin inşallah

Canım benım 3 gündür kanamam var dusuk rıskım var 1 hafta rapor verildi.
Kese göründü ama bebeği göremedil kanama keseyi görmemize engel oluyor. Riskli gidiıuorum korkuyorum allahtan hayırlısı
İnş bu kanama keseye yakın değildir. Embriyo sağlıklı ise devam edecektir. Sakın kendini üzme, eminim istirahat edip elinden geleni yapıyorsundur gerisi Allaha emanet. İnş inş sağlıkla devam etsin ve sadece ufak bir atraksiyon olmuş olsun diye alın teri silelim. Haberdar et bizi canım Bol bol dua edeceğim sana

Merhaba yaşım35 1. Deneme.. ve hamileyim 🕊

Cnm benim tskler
17 Ağustos transfer günü 5. Gün dondurulmuş embriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…