2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Canım benım 3 gündür kanamam var dusuk rıskım var 1 hafta rapor verildi.
Kese göründü ama bebeği göremedil kanama keseyi görmemize engel oluyor. Riskli gidiıuorum korkuyorum allahtan hayırlısı
Canım geçmiş olsun İnşAllah bununla geçer sağlıkla devam eder. Bende de kesenin yanında kan birikmesi gördü sende de görmüşmüydü nasıl başladı doktor ne dedi sana

Canım hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşAllah bişey sorucam nasıl aynı gün hem kese hem kalp atışı duyabildiniz bende kese görüldü 2 hafta sonra kalp atışı için gel dedi senin nasıl oldu

Bizde öyle bişey olmadı olması mı gerekiyordu. kaçıncı haftadaydınız gördüğünüz de
Bebeği ilk transferden sonra 19 . Gün hem bebeği hem keseyi gördük .bundan on gün sonra lekelenmem oldu doktora gittim alttan baktı hem bebeği hem atışını gördük .dahada dinlemedim

Canım sana 5+2 demiş sanırım. Gittiğimde 5+6 dedi bana. Normalde 6.hafta itibariyle kalp duyuluyor vajinai ultrasonda. Ama şansımıza 1 gn öncesinden görebildim ekranda. 2 hafta sonraya çağırdı o zamn karından mı bakar dinleti bilemiyorum ama daha rahat duyarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…