- 12 Haziran 2020
- 256
- 267
- 33
- 35
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #11.001
Kızlar çok şükür keseyi gördük elhamdülillah darısı bekleyen bütün arkadaşlarıma olsun inşAllahCanım yazmadın heyecanla seni bekliyorum
Gördüm gördüm :)) sen annesi deyince çok mutlu oldum çok teşekkür ederim :)))Ayyy hadi inş minnoşu görde gel annesi
Canım geçmiş olsun İnşAllah bununla geçer sağlıkla devam eder. Bende de kesenin yanında kan birikmesi gördü sende de görmüşmüydü nasıl başladı doktor ne dedi sanaCanım benım 3 gündür kanamam var dusuk rıskım var 1 hafta rapor verildi.
Kese göründü ama bebeği göremedil kanama keseyi görmemize engel oluyor. Riskli gidiıuorum korkuyorum allahtan hayırlısı
Canım hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşAllah bişey sorucam nasıl aynı gün hem kese hem kalp atışı duyabildiniz bende kese görüldü 2 hafta sonra kalp atışı için gel dedi senin nasıl olduKızlar bugün keseyi ve bugün başlayan kalbi gördük. Dilerim nasibi bekleyen herkesin başına olsun inş. 19 ağustos 4.gün embriyosu idi. Bugün 5+6 haftalıkmışım. @peperutka90 senin de bugündü canım ne dedi dr İnş gördünüz siz de sağlıcakla,melekomelek canım senin de yarım idi galiba İnş muallak sona erecek bol bol dua ediyorum sana
Günaydın canım sende bugün kese için gidecek misinTamm canm güzel haberlerini bekliyorumbnde sende 1 gün önce transfer oldum. Eğer bugün görülüyorsa bende sende gaza gelip giderim
Evet kese için alttan baktı küçük olduğu için gormsi zor olabiliyor.benim bebeğim rahimin arkalarına tutunmuş üstten zor gorulyoKızlar kese için doktor alttan baktı sizde de mi öyle yaptı birde kalp atışında da mı alttan bakacak
Kalp atışını da mı alttan dinledinizEvet kese için alttan baktı küçük olduğu için gormsi zor olabiliyor.benim bebeğim rahimin arkalarına tutunmuş üstten zor gorulyo
Tebrik ederimmMerhaba yaşım35 1. Deneme.. ve hamileyim🕊
Daha kalp atış sesini duymadım .ama ultrasyonda bakarken attığını gordumKalp atışını da mı alttan dinlediniz
Tebrikler Allah kucağınıza almayı nasip etsinMerhaba yaşım35 1. Deneme.. ve hamileyim🕊
Bizde öyle bişey olmadı olması mı gerekiyordu. kaçıncı haftadaydınız gördüğünüz deDaha kalp atış sesini duymadım .ama ultrasyonda bakarken attığını gordum
Bebeği ilk transferden sonra 19 . Gün hem bebeği hem keseyi gördük .bundan on gün sonra lekelenmem oldu doktora gittim alttan baktı hem bebeği hem atışını gördük .dahada dinlemedimBizde öyle bişey olmadı olması mı gerekiyordu. kaçıncı haftadaydınız gördüğünüz de
Canım benim 9eylül tranfer oldu 5 gün embriyosu bende erken gebelik testi aldım 3taneSenin kaçıncı gün tedavinin benim yarın 2.kontrol var tarasfer için kalınlık bakilcak
Evet çok silik hayalet çizgi dedikleri ay hadi inşallah canım benim
Canım 9 eylülde transfer olduysan bugün 4. günün oluyor.Kızlar 5 gün transfer hangi gün iadrar testi yapayım sizce nezaman çıkar erken gebelik yazanlar
Canım sana 5+2 demiş sanırım. Gittiğimde 5+6 dedi bana. Normalde 6.hafta itibariyle kalp duyuluyor vajinai ultrasonda. Ama şansımıza 1 gn öncesinden görebildim ekranda. 2 hafta sonraya çağırdı o zamn karından mı bakar dinleti bilemiyorum ama daha rahat duyarızCanım hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşAllah bişey sorucam nasıl aynı gün hem kese hem kalp atışı duyabildiniz bende kese görüldü 2 hafta sonra kalp atışı için gel dedi senin nasıl oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?