- Konu Sahibi melekomelek
-
- #11.021
Cuma cumertesi pazar yapayım ozaman hiç biir belirti bieşeyde yokCanım 9 eylülde transfer olduysan bugün 4. günün oluyor.
test için çok erken. Hafta sonu yapabilirsin.
Canim sen prografi transfer gunumu basladin ? Benim cuma gunu transfer. Transfer gunu dediler öncesindenmi başlasamÇok erken canım ben 3.gün embriyosu geç çıkıyor idrarda kana bile geç geçiyor üzme kendinç test gününü bekle
Neden ??????Benim trasfer iptal
Hadi inşAllah sağlıkla duyarız biz sadece keseyi gördükCanım sana 5+2 demiş sanırım. Gittiğimde 5+6 dedi bana. Normalde 6.hafta itibariyle kalp duyuluyor vajinai ultrasonda. Ama şansımıza 1 gn öncesinden görebildim ekranda. 2 hafta sonraya çağırdı o zamn karından mı bakar dinleti bilemiyorum ama daha rahat duyarız
Doktorunuz nasıl içmenizi istediyse öyle için.Canim sen prografi transfer gunumu basladin ? Benim cuma gunu transfer. Transfer gunu dediler öncesindenmi başlasam
Canim uzuldum ama daha zaman vardi kalinlasmasi icin. Kac cikti kalinlik ?3 cizgimi olmadi acaba.Benim trasfer iptal
Sizin tutundumu bebisiniz ?Doktorunuz nasıl içmenizi istediyse öyle için.
Bende kullandım sanırsam transfer zamanı başlamıştım.
Benim tutundu ama değerlerim düşüktü.Sizin tutundumu bebisiniz ?
Yağlı , hamur işi ve paketli yiyeceklerden uzak durun.Kızlar günaydın Perşembe günü transferim olacağı için sizden yeni konusunda ne ile beslenmeliyiz bu konuda tecrübeli olanlardan fikirler istiyorum Çünkü birkaç gün dışarı çıkmayı düşünmüyorum transferden sonra o yüzden alışveriş öncesinden yapayım diyorum ilikli kemik suyu yapacağım Bugün kendime Ananası da biliyorum ceviz çiğ badem bunların dışında başka Dikkat etmem gereken neler var Şimdiden çok teşekkür ederim.
Allahin izniyle seninledir insallah. Guzel haberini bekliyorumBenim tutundu ama değerlerim düşüktü.
Yarın için kese görmeye çağırdılar.
Her şey yolunda mı yarın belli olacak.
Ilikli kemik suyumu sadece ictiniz. Içinde patates filan yokmuydu.Yağlı , hamur işi ve paketli yiyeceklerden uzak durun.
Bende ilikli kemik kaynatmıştım her gün 1 kase içiyordum.
Sabahları yumurta , peynir vs. güzelce kahvaltınızı yapın.
Kuruyemişi kahvaltıdan sonra ara öğün yapın.
Bol su tüketin.
Çok teşekkr ederim cnmYağlı , hamur işi ve paketli yiyeceklerden uzak durun.
Bende ilikli kemik kaynatmıştım her gün 1 kase içiyordum.
Sabahları yumurta , peynir vs. güzelce kahvaltınızı yapın.
Kuruyemişi kahvaltıdan sonra ara öğün yapın.
Bol su tüketin.
İnş güzel haberleri bekliyoruz cnmBenim tutundu ama değerlerim düşüktü.
Ben sade içtim çok lezzetliydiIlikli kemik suyumu sadece ictiniz. Içinde patates filan yokmuydu.
İnşallah canm tabiki her ihtimali yapıp çyle başlamak hem seni daha güvende hissettirecek hemde için rahat edecek bu arada kim sahuradaki dr burak hocamı o mu çok iyiymişŞu anki doktorum cam sakura interlitife bölümündeki doktorum zaten oradakiler çok iyiymiş doktor olarak da bana orda yapilicakti ben özele gitmeyi tercih ettim çünkü orada canlı yapicaklar ben dayanamam ona o yüzden anestezili yapmıyor küçük işlem diye ben yaptırınca tekrar doktora goturucem ve Kibristaki doktoruma da gostericem hepsini daha detali olucak inşallah bu seferki
İnşAllah sende sağlıkla görürsün canım haber ver bizedeBenim tutundu ama değerlerim düşüktü.
Oh şükür canım çok sevindim. Kan birikmesi önemli birşey miymiş canım onun için bir ilaç verdi miKızlar çok şükür keseyi gördük elhamdülillah darısı bekleyen bütün arkadaşlarıma olsun inşAllah
Sadece kesenin yanında kan birikmesi varmış inşAllah oda geçer
Günaydın canım bende bugün yada yarın gitmeyi düşünüyorumGünaydın canım sende bugün kese için gidecek misin
Bi ilaç vermedi canım önemli değil dedi inşAllah geçerOh şükür canım çok sevindim. Kan birikmesi önemli birşey miymiş canım onun için bir ilaç verdi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?