2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Sağlık ocağına kan verdim yarın öğlen çıkar dedi kızlar.. akşam 10.gun değerim 11 di . Sabah ilk idrarla kaset test yaptım yine temiz çıktı başına böyle bişey gelen var mı beklemek çok zor ..

7.8 olmuş istediğim gibi değil dedi yani histeriskopi olduğun için rahim toparlanamamas dedi
Benim onceki transferde 8.9m le transfer olmustum histereskopi rahim cizme sonrası. Benim tutunur gibi oldu kimyasala dondu. Üzülme daha iyi bir sekilde baslarsin. Embiryona yazik emegine yazik. Transfer edip tutmamasi daha kötü

İnşAllah canım bir de benim hala regl olacakmışım gibi ağrılarım oluyor belimde ağrıyor sende de oldu mu
Canm benimde son günlerde herşey kesildi yani hafif ağrım oluyordu onlar gitti bu sebeple aklım takılıyor dün dışarı çıktım yürürken ağrım oldu
Heh dedim oldu bi an sevindim
Sonrada ay çok mu yürüdüm niye oldu ki dedim
Ama son günlerde böle belirtilerim gitti gibi bunada aklım takılıyor

Cuma günü başlamıştı azdı kanama ve keseye yakın değildi.
Ama dün ki gelen cok yogun regl kanaması gibiydi pıhtılı ve aşırı şakırdamalı yogun hemen baktı doktor acilde kanama bu defa keseye yakınlasmıs bu kadar kanamaya kese nasıl bozulmadı diye şaşırdı . Bu akşam keseye yine baktırcam ıgneye gittiğimde

Canım geçmiş olsun İnşAllah bununla geçer sağlıkla devam eder. Bende de kesenin yanında kan birikmesi gördü sende de görmüşmüydü nasıl başladı doktor ne dedi sana
Hiçbir açıklama yapmadılarkı canım düşük riskin var yatacaksın dıyorlar . Yapılacak hıcbısı yok dıyorlar .cok yıprandımm yanı bır tedavı daha kaldıramıcam helekı bu defa hamılelıhe bu kadar yakınken bunu bu defa hıssetmısken onu kaybedersem cok yıkılıcam

Acaba olması mı olmaması mı daha iyi

İnşAllah geçicidir canım bebeğin seninledir seni çok iyi anlıyorum dua edicem senin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…