- 12 Haziran 2020
- 256
- 267
- 33
- 35
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #11.041
Hadi bakalım inşAllah seninde güzel haberini bekliyoruzGünaydın canım bende bugün yada yarın gitmeyi düşünüyorum
Sen yarın mı gidiceksin kese görmeyeBenim tutundu ama değerlerim düşüktü.
Yarın için kese görmeye çağırdılar.
Her şey yolunda mı yarın belli olacak.
7.8 olmuş istediğim gibi değil dedi yani histeriskopi olduğun için rahim toparlanamamas dediNeden ??????
Rahim kalınlaşmamış mı
Benim onceki transferde 8.9m le transfer olmustum histereskopi rahim cizme sonrası. Benim tutunur gibi oldu kimyasala dondu. Üzülme daha iyi bir sekilde baslarsin. Embiryona yazik emegine yazik. Transfer edip tutmamasi daha kötü7.8 olmuş istediğim gibi değil dedi yani histeriskopi olduğun için rahim toparlanamamas dedi
Evet canım yarın randevum.Sen yarın mı gidiceksin kese görmeye
Hayırlısı olsun canım. Ekim ayında başlarsın rahim hazırlığına.7.8 olmuş istediğim gibi değil dedi yani histeriskopi olduğun için rahim toparlanamamas dedi
İnşallah canım bak önemli birşey değil demiş zaten ilaç verme geregi bile duymamış içine ferah tutBi ilaç vermedi canım önemli değil dedi inşAllah geçer
İnşallah canm haber vericemHadi bakalım inşAllah seninde güzel haberini bekliyoruz
Canım aslında olmuştu ama hafif vardı 3 çizgi bugün 10 gün olmuş estrofem başlayalı istediğim gibi değil riske almayalım dediCanim uzuldum ama daha zaman vardi kalinlasmasi icin. Kac cikti kalinlik ?3 cizgimi olmadi acaba.
Ne yapalım canım aynen hayırlısı yarın senden güzel haber alalım mutlu olalım insalhHayırlısı olsun canım. Ekim ayında başlarsın rahim hazırlığına.
Geç olsun güç olmasın
İnşallahNe yapalım canım aynen hayırlısı yarın senden güzel haber alalım mutlu olalım insalh
İnşAllah canım bir de benim hala regl olacakmışım gibi ağrılarım oluyor belimde ağrıyor sende de oldu muİnşallah canım bak önemli birşey değil demiş zaten ilaç verme geregi bile duymamış içine ferah tut
Canm benimde son günlerde herşey kesildi yani hafif ağrım oluyordu onlar gitti bu sebeple aklım takılıyorİnşAllah canım bir de benim hala regl olacakmışım gibi ağrılarım oluyor belimde ağrıyor sende de oldu mu
Cuma günü başlamıştı azdı kanama ve keseye yakın değildi.İnş bu kanama keseye yakın değildir. Embriyo sağlıklı ise devam edecektir. Sakın kendini üzme, eminim istirahat edip elinden geleni yapıyorsundur gerisi Allaha emanet. İnş inş sağlıkla devam etsin ve sadece ufak bir atraksiyon olmuş olsun diye alın teri silelim. Haberdar et bizi canımBol bol dua edeceğim sana
Hiçbir açıklama yapmadılarkı canım düşük riskin var yatacaksın dıyorlar . Yapılacak hıcbısı yok dıyorlar .cok yıprandımm yanı bır tedavı daha kaldıramıcam helekı bu defa hamılelıhe bu kadar yakınken bunu bu defa hıssetmısken onu kaybedersem cok yıkılıcamCanım geçmiş olsun İnşAllah bununla geçer sağlıkla devam eder. Bende de kesenin yanında kan birikmesi gördü sende de görmüşmüydü nasıl başladı doktor ne dedi sana
Acaba olması mı olmaması mı daha iyiCanm benimde son günlerde herşey kesildi yani hafif ağrım oluyordu onlar gitti bu sebeple aklım takılıyordün dışarı çıktım yürürken ağrım oldu
Heh dedim oldu bi an sevindim
Sonrada ay çok mu yürüdüm niye oldu ki dedim
Ama son günlerde böle belirtilerim gitti gibi bunada aklım takılıyor
İnşAllah geçicidir canım bebeğin seninledir seni çok iyi anlıyorum dua edicem senin içinHiçbir açıklama yapmadılarkı canım düşük riskin var yatacaksın dıyorlar . Yapılacak hıcbısı yok dıyorlar .cok yıprandımm yanı bır tedavı daha kaldıramıcam helekı bu defa hamılelıhe bu kadar yakınken bunu bu defa hıssetmısken onu kaybedersem cok yıkılıcam
Canm bende bilmiyorum ama şuan bize ikiside anırmal geliyor. Olsa niye oldu olmasa niye olmadıAcaba olması mı olmaması mı daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?