- Konu Sahibi melekomelek
-
- #11.061
Bunu soylemesi aslinda pozitif bir durum. Ne zaman yeniden başlayacak?Canım aslında olmuştu ama hafif vardı 3 çizgi bugün 10 gün olmuş estrofem başlayalı istediğim gibi değil riske almayalım dedi
Önümüzdeki ay adetle baslicakBunu soylemesi aslinda pozitif bir durum. Ne zaman yeniden başlayacak?
Canım kaçırmış olabilirim sadece esteofem mi kullandın fitil iğne varmıvrahim kalınlığı için birde duphoston ben bunları kullandım ama her farklı oluyor işteÖnümüzdeki ay adetle baslicak
İnşallah ciddi bir şey değildir ve hemen atlatırsın.Hiçbir açıklama yapmadılarkı canım düşük riskin var yatacaksın dıyorlar . Yapılacak hıcbısı yok dıyorlar .cok yıprandımm yanı bır tedavı daha kaldıramıcam helekı bu defa hamılelıhe bu kadar yakınken bunu bu defa hıssetmısken onu kaybedersem cok yıkılıcam
Devam ediyor canımİnşallah ciddi bir şey değildir ve hemen atlatırsın.
Şuan kanama devam etmiyor değil mi ?
Allah bebeğini sana bağışlasın
Yanlış mı anladım regl gibi mi oluyorsun wc ye gittiğinde.Devam ediyor canım
Dünden beri kesilmedi
Her wc kalktığımda dökülüyor yatarken bişi yok ayaklandıgım an dökülüyor.
Artık 6 haftalıgım kesenın ıcınde bebek ve kalp duyulmalıydı ama kanamadan bebeğide göremiyoruz.
İşe de gidemiyorum muhtemelen yone rapor verılırse iştende cıkaracaklar
Ben gördüm çok çok silik ama varKızlar silik varmı çizgi bana mı öğle geliyor
Evet böyle sağ sol yapınca gibi görüyorum gibi anlamadım aslında daha çok erken biliyorum 9eylül tranfer oldum cuma kan. Vereyim diyorum sitrese girdim yaBen gördüm çok çok silik ama var
Cok iyi yakin bir tarih canim hayirlisi olsun simdidenÖnümüzdeki ay adetle baslicak
Baya silik ama var gibi canım yarın sabah ilk idrarla tekrarla belirginleşebilir inşallah güzel sonuç alırsın. Benimde transferin 3.günü 5.gün emb bende gün sayıyorm bakalm hayırlısıKızlar silik varmı çizgi bana mı öğle geliyor
Aynen öyleCanm bende bilmiyorum ama şuan bize ikiside anırmal geliyor. Olsa niye oldu olmasa niye olmadı
İnşallah canım benim kim istiyor ise Allah nasip etsin gerçekten beklemek tedavi sürecinden daha zormuş yine baktım ama sanki birazcık daha belirgin sürekli bakmayım die testi attım şimdiBaya silik ama var gibi canım yarın sabah ilk idrarla tekrarla belirginleşebilir inşallah güzel sonuç alırsın. Benimde transferin 3.günü 5.gün emb bende gün sayıyorm bakalm hayırlısı
Aynen canım Ekim ayı ekin ayı bi bakarsın kismetli gelirCok iyi yakin bir tarih canim hayirlisi olsun simdiden
Merhaba sizde ne gibi belirtiler oldu.Benimde bu gun 8ci gun.Ana idrar testi 6ci gun nasil cikmissa oyle,hatta belki daha silik ondan((Kızlar transferin 8.günü kan sonucum
15,74 .
Sizce 8.güne göre düşük degil mi ? Doktor bile var ya da yok bilemeyiz dedi.
Aynen canım Ekim ayı ekin ayı bi bakarsın kismetli gelir
Amin canım. Evet beklemek çok zor gerçekten ama strest yönetimi çok önemli bence çünkü hiç belirti yaşamadan hamile olduğunu öğrenende var veya ilk günler negatif sonuç görüp sonra pozitif olan. Rabbim neylerde güzel eyler teslim olmamız şart yoksa bu günler zulüm gibi geçiyoİnşallah canım benim kim istiyor ise Allah nasip etsin gerçekten beklemek tedavi sürecinden daha zormuş yine baktım ama sanki birazcık daha belirgin sürekli bakmayım die testi attım şimdi
Kaset testler beta hcg 30 dan üstünü gösteriyor bildiğim kadariyla erken gebeli testi varsa onu yapin yoksa kan testini bekleyin stres yapmayın hayırlısıyla Rabbim güzel sonuclar almayı nasip etsinSağlık ocağına kan verdim yarın öğlen çıkar dedi kızlar.. akşam 10.gun değerim 11 di . Sabah ilk idrarla kaset test yaptım yine temiz çıktıbaşına böyle bişey gelen var mı beklemek çok zor ..
İnşallah canım her ihtimallere bakıyoruz inşallah bişey çıkmazİnşallah canm tabiki her ihtimali yapıp çyle başlamak hem seni daha güvende hissettirecek hemde için rahat edecek bu arada kim sahuradaki dr burak hocamı o mu çok iyiymiş
Kanda değerim 17 iken idrar testinde silik gördüm.Kaset testler beta hcg 30 dan üstünü gösteriyor bildiğim kadariyla erken gebeli testi varsa onu yapin yoksa kan testini bekleyin stres yapmayın hayırlısıyla Rabbim güzel sonuclar almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?