2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

İnşallah ciddi bir şey değildir ve hemen atlatırsın.
Şuan kanama devam etmiyor değil mi ?
Allah bebeğini sana bağışlasın

İnşallah ciddi bir şey değildir ve hemen atlatırsın.
Şuan kanama devam etmiyor değil mi ?
Allah bebeğini sana bağışlasın
Devam ediyor canım
Dünden beri kesilmedi
Her wc kalktığımda dökülüyor yatarken bişi yok ayaklandıgım an dökülüyor.
Artık 6 haftalıgım kesenın ıcınde bebek ve kalp duyulmalıydı ama kanamadan bebeğide göremiyoruz.
İşe de gidemiyorum muhtemelen yone rapor verılırse iştende cıkaracaklar

Yanlış mı anladım regl gibi mi oluyorsun wc ye gittiğinde.
İğne vermişlerdir sana.
İnşallah sağlıklıysa embriyon kanamadan korkma.

Baya silik ama var gibi canım yarın sabah ilk idrarla tekrarla belirginleşebilir inşallah güzel sonuç alırsın. Benimde transferin 3.günü 5.gün emb bende gün sayıyorm bakalm hayırlısı
İnşallah canım benim kim istiyor ise Allah nasip etsin gerçekten beklemek tedavi sürecinden daha zormuş yine baktım ama sanki birazcık daha belirgin sürekli bakmayım die testi attım şimdi

Kızlar transferin 8.günü kan sonucum
15,74 .
Sizce 8.güne göre düşük degil mi ? Doktor bile var ya da yok bilemeyiz dedi.
Merhaba sizde ne gibi belirtiler oldu.Benimde bu gun 8ci gun.Ana idrar testi 6ci gun nasil cikmissa oyle,hatta belki daha silik ondan((

İnşallah canım benim kim istiyor ise Allah nasip etsin gerçekten beklemek tedavi sürecinden daha zormuş yine baktım ama sanki birazcık daha belirgin sürekli bakmayım die testi attım şimdi
Amin canım. Evet beklemek çok zor gerçekten ama strest yönetimi çok önemli bence çünkü hiç belirti yaşamadan hamile olduğunu öğrenende var veya ilk günler negatif sonuç görüp sonra pozitif olan. Rabbim neylerde güzel eyler teslim olmamız şart yoksa bu günler zulüm gibi geçiyo

Kaset testler beta hcg 30 dan üstünü gösteriyor bildiğim kadariyla erken gebeli testi varsa onu yapin yoksa kan testini bekleyin stres yapmayın hayırlısıyla Rabbim güzel sonuclar almayı nasip etsin

İnşallah canm tabiki her ihtimali yapıp çyle başlamak hem seni daha güvende hissettirecek hemde için rahat edecek bu arada kim sahuradaki dr burak hocamı o mu çok iyiymiş
İnşallah canım her ihtimallere bakıyoruz inşallah bişey çıkmaz Cam sakuradaki doktorum interlitife bölümünde Dr.Zeki Duman tek doktor var zaten iyi doktor diyolar ama bende sürekli gitmiyorum tedaviyi şimdilik burada oluyorum benim normalde doktorum değil çünkü Kıbrıs'ta doktorum benim.Bugun gittim Hastaneye doktor yoktu bana gün verdiler ofis Histeroskopi için 22 Eylül persembe gününe çok stresliyim

Kaset testler beta hcg 30 dan üstünü gösteriyor bildiğim kadariyla erken gebeli testi varsa onu yapin yoksa kan testini bekleyin stres yapmayın hayırlısıyla Rabbim güzel sonuclar almayı nasip etsin
Kanda değerim 17 iken idrar testinde silik gördüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…